Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čusec kyti vypadají pěkně...jen mám dotaz jak si spokojený s tím ph metrem?? mám to samé je třeba ho často¨kalibrovat mám znej pocit že měří celkem nepřesně...no musím se o něj víc starat
Jinak to vypadá na parádní bio jízdu...až to AH
ahoj tak zkušenosti z ph metrama nemam tohle je muj prvni.po každem měřeni ho prolachnu v destilce. karlo ma lepši ph metr tak až se u mě stavy tak je vyzkoušime jaky maji rozdily?
smeal tak jsem je včera prolil a změřil tu vodu co protekla spodem květinače.u většiny mi kleslo ph o jeden stupen? z 5.9 na 5.8 a u dvou mi kleslo ph z 6.0 na 5.5?
dneska je to 28.den a největši kytka ma 20 cm co stim?a ještě jeden dotaz zastřihl jsem je finem a ted my u některych začinaji z toho lizt maly listky ne větve.co snima?
jinak se mi tam dělaji furt ty fleky???
30 den
mam par otazek.
obědnal jsem si 150w sodik na rust měl by dorazit ve středu a chtěl bych ho tam vyměnit za 400w na květ jsou moc male na přepnuti bude to vadit?
mam problem z teplotou když je tma tak mi teplota klesne na 15 stupnu jaky to ma nasledky? slyšel jsem že se muže změni pohlavy?
30 den
konečně se začali trochu rozjiždět po přesazeni a zastřihnuti jse uplně zastavyli kytky maji kolem 17 cm jen WW ma asi 22 cm.
vlhkost 55-65%, teplota svit 22-27,tma klesne až na 15-16 strašny:-(
včera jsem jim dal napapat plagron grow přiště je proliju jen čistou vodou.pak budou dostavat plag.bloom a start up.:-)