Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Cropmax - stimuluje produkci přírodních substancí, které jsou nezbytné pro zotavení po nemoci, šoku (př. přesazení) nebo z jiných důvodů, směs vitamínů a růstových hormonů, podporuje rychlé dělení buňek - rychlejší nárůst hmoty." - nemám s tím zkušenosti, ale podle popisu bych řekla, že je spíš na růst...
- mám prosbu - můžeš udělat fotku WW z boku? A jak je vysoká? díky. ať se daří - p.s. - té Cheese je škoda - byla jsem na ní zvědavá.... no nic. Měj se.
šalvěj přesunuta do skleníku-foceno bez foliaku
-všechno(wr,ww,dysl,šalvěj,banán) sem pohnojil AH kompletem(rust/kvet),nejvetsi koncentraci dostaly wr,dysl(1,3),nejmin salvej a ww(0,8)
no
eště mám pár fotek jinac ten dysl skuroval neskutečně,šelvěj chcípla,protože sem si naivně myslel,ze doma nebude potrebovat foliak
vdova šla celá dopiče:-/(nahraju pak fotku,je celá černá nakaši)