Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Etienne Cuz... Mam taky jednu otazecku co znamena kdyz sou seminka feminized??? Jo a jaky model od mandala seeds je podle vas nej... dik
feminizovaný semínka, sou akový, který prošly nějakou spešl upravou a měly by z nich být samice..ze všech.. ale maj zas větší sklon k hermafroditovatění
jak se resila ta procentualnost thc v kytkach neverim ze by melo konopi nejlepsi az 40% to je podle me tezka kundovinamyslim ze to nejde ani na 20%to uz by byli trochu tripovkyrovnou dotoho vpoustet lsd
G13 byla pestovana americkou vladou (CIA,atd.) za ucelem co nejvetsiho obsahu THC v kytce a myslim ze se jim to povedlo neco malilinko pod 30% takze 40 je hovadina nebo si to dopravaj jenom typci z NASA
Naposledy upravil Freeloader 30-10-2007 v 07:23 AM
Freeloader
diky...mam zasazenou kytku ale zamichala se mi seminka super skunku a blueberry tak jsem miyslel ze to poznam podle toho esli to ma byt indicke nebo sete...jenze blueberry i SS jsou teda oboje indika..tak jsem v riti ale porad to muze byt samec...tak uvidime casem
MIKEL: taky sem pestovaL bluebery a podle te barvy to nejde nerozpoznat ale musis si pockat no sice tez sem taky mel ten samy model a pokud nema chladnejsi prostredi tak ani nezmodraaspon mi se to parkrat stalo tak si myslim ze to bylo klimou ale ze super skunkem nemam zkusenosti tak ze nevim jestli tam je naka podobaale pujde to poznat
Že ti Durban Poison nebude nič robiť, tak toho sa neboj. A 100 % sativa to nie je, aspoň čo mi ddt písal, iba tie pôvodné genetiky. Väčšina, čo sa predáva a uvádza ako 100 % sativa, tak aj tak je trochu zmiešaná s indikou. Pre viac informácií sa obráť na ddt-a.
Tak sem si to tu všechno přečetl a jediné co vím je, že indica má silnější listy a sativa tenké!!..třeba TommyBoy psal, že sativa má menší obsah THC a potom, že má velký mozkový high a způsobuje halucinace( z toho sem si odvodil že je to asi velkým obasahem Thc)...tak jako máte v tom bordel...
dneska je to tak rozšlechtěný že existujou i kytky který mají indikovitý listy a sativovitý palice se sativovým HIGH
z praxe to můžu potvrdit : ))
třeba durban - klasika (ale jedná se o durbana zkříženým se skunkem (75%sativa), ne o čistýho durbana)
jinak co se týče praktickýho života přikláním se spíše k sativě, protože na nich neni dojezd žádný peklíčko oproti indikám a stav je zároven i intenzivnější (když je to kvalita samo). a to je hodně důležitá věc - jestli když si dám ráno brčko abych ještě půl dne potom nebyl zbytečně vyplesklej
navíc ta energie ze sativ pokud se nekouří moc tak stojí za to. nával tvořivosti : )))
Indika HIGH - Nevladzete sa poriadne ani hybat, ste unaveny... popritom ste vymlety
Sativa HIGH - smiech strasny, telo trosku brni, no ziadne bolesti svalov a unava
Tento rok idem treegrowing Durban Poison od Nirvany http://www.nirvana-shop.com/durban-poison-p-40.html
Je to viac sativa, preto som si vybral aj tento model, pretoze uz som sa prekuril tych skunkov. Tak mi drzte palce.