Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže posílám fotky z 10.6. jelikož brácha odjel do Španělska, bohužel i s foťákem. Zítra je naplánovaná kosa, a to po asi 10 denním flushingu. Tak snad to bude stačit.
Tááákže
Nejdříve poděkuji moderátorům za vystavení tohoto threadu, je to pro mě pocta
Toto kolo je úspěšně za námi, včera v odpoledních hodinách si pro keříky přišla paní Zubatá a všechny je po 2-denní tmě pokosila
Jejich život započal 1. dubna a zkončil 18. června, z toho rostly 18 dní a kvetly 51 dní. Potom následoval 10 denní flushing, takže celkově 61 dní květu.
Samozřejmě se to neobešlo bez menších problémů, v prvních dnech růstu - nízké EC, ve fázi květu potom EC příliš vysoké a zbytečné zasolování. Ale oba dva problémy jsem s Vaší pomocí dokázal vyřešit, takže moc díky Kokos určitě pojedu i v dalším kole.
A teďka už nějaké fotky ze sušárny, bohužel je to zase jen mobilem, protože foťák je pořád ve Španělsku, což mě trochu mrzí, ale na představu kolik toho zhruba je, snad stačí.
Tímto bych chtěl taky vyhlásit malou tipovačku, vítěz obdrží bezvýznamné K+ a až budu mít novou matku, tak třeba i nějaký řezany.
Večer ještě ostříhám listy, a nafotím to nějak pohromadě, pro lepší představu, takhle jak na to koukám, to o ničem moc nevypovídá Ale tipovat klidně můžete