Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od aero1 super sensi skank x thai haze x skank 1(papajuv kross) mam v uplně stejné fázi květu ale na balkoně takže paličky jsou ješte o něco menší neež u tebe (zapadni strana)
přeji dobré zrání olla
jj je to celkem povedeny krizenec, ale lepsi je rozhodne pod lampou:-P....ale jinak je to zepry dobrutka a je to udajne lepsi nez matka Sensi Skunk:-) tu jsem min. rok petoval, ale nejaky chudak me ji tesne pred sklizni ukradnul..:-( tak snad letos ochutnam krizence..
Jinak sensi skunk x THS1 jsem daroval snad 5 lidem, 5 ruznych samic a vsechny jsou totozne +- par dnu stejny nastup kvetu..
-tohle je malinko jine pheno vic do haze bych rekl, male palicky ale neuveritelne urosene:-P a vonni jako boruvky...luxus
-taky tak 20 dnu a sklidim ho...
KURVY! Tohle misto by nenasel nikdo v zivote krom par znamych, kteri byli semnou zalevat takze si to zjistim!!!!! Nevzali vse ale ztraty jsou dost velke ani fotit se me to nechtelo.....nebuud psat jestli uz to mam sklizene nebo teprve pujdu....
PS: nejhorsi na tom je, ze to BYLI kamaradi :-( , nevzali toho moc, ale skody jsou velke pri takovych malych kytkach....urcite kolem 80g , kdyby to byl nekdo jiny tak by to vzal vsechno....
Původní příspěvek od capcar ktory kokot mi dal tu v tomto treade k- za otazku ze kolko bude toho sucheho? h? Vypatlance debilny,......na co je to dobre h?.....buziku....
nestezuj si a nezasirej galerku..jedno k- nic neznamena:-)
belladonny pred 10 dny pekne zrale , widow skunky x ?? taky sklizeny ve stejny den...
dnes sli pod nuz Rusi a Sensi skunk x THS1, rusi nezrali potrebovali jeste tak do konce mesice ale bal jsem se ze to nekdo sklido za me....SS x THS1 krasne zraly je to haze pheno, krasne male, tvrde , orosene sisky :-P
Naposledy upravil Dwarf Vingette 25-10-2009 v 10:34 AM