Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dutch Passion - spokojnost. Minuly rok som obejdnaval 10 regularnych semien passionu #1 a 10 semien Durbanu poison. Klíčivost 18 z 20, pomer samcov vs samic priblizne 50%. Uroda bolo super takze mozem doporucit
nazdar, pripojim sa aj ja, chcem totiz tiez objednavat z DP feminizovanu blueberry a mazar, ale chodim sem uz nejaku dobu a feminizovane semena od DP dost kritizujete, aku seedbanku by ste mi odporucili na tieto dve odrody?? dik moc
VOJTO UDELEJ SI RADSI SVOJE FEMINIZOVANE SEMINKA urcite budes mit vice samiček nez od DP.
ja osobne mam durbanek f1 na selekci (kumpani rikaj ze lonska varka dp od DP stoji za hovno ) uvidime jak se ukazou.
pak tu mam DP od DP s varky 2006 fialove pheno taže toto asi nahradi lonske zmetky pokud tomu odpravdu tam bude. necht ukaze čas a štěstí
Všechno je to hodně objěktivní samozřejmě. Ale za ty léta co pěstuju, se nejenom mně DP osvědčil. Pokud je DP F2, tak co je pak Nirvana? Navíc se mi zdá, že DP je jedna z nejspolehlivějších bank co se i popisu týče.
Viděl jsem takově fenotipy Passionu1, že zůstával rozum stát. Nemluvě o rychlosti dozrávání, apod....
Jinak, někdo tady zmiňoval Twillight, ten bych nedoporučoval. Dále bych nedoporučoval Purple1, Khola. Teda ve smyslu, pokud hledáte něco netradičního a silnějšího. Shaman je dle mého názoru také spíše pro začátečníky. Na druhou stranu doporučuji výše zmiňovaný Passion1, Holland´s hope, Power plant, Mazar, ještě sem pěstoval něco, co mají v nabídce, ale u toho už nemohu ručit, že se jednalo o DP.
prosím ma nekdo zkusenosti s touto bankou? target="_blank" rel="nofollow">http://www.dutch-passion.nl/home.php?l=cz je tam totiz naky blbý placeni,nechapu to,,ozvete pls icq 479063664
Původní příspěvek od Karlos22 prosím ma nekdo zkusenosti s touto bankou? target="_blank" rel="nofollow">http://www.dutch-passion.nl/home.php?l=cz je tam totiz naky blbý placeni,nechapu to,,ozvete pls icq 479063664
Comu nechapes? Platis bud bankovym prevodom alebo posles cash v obalke. Easy
Inak s feminami od DP som bol zatial vzdy spokojny.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Z minuleho roku nemam moc dobrou zkušenost s DP, Passion 1 byl divnej, slaba kličivost , převazne samci, různý "mutace" listů ... pak sme měli Hollands hoppe, ten byl v pohode az na klicivost, Blueberry vetsina samcu (alespon pyl)... a Mazar se kamosovi poved ... fakt luxusni vec ... rust venku, dokvet pod 4kouly a parada ... pomer samcu/samic neznam
Edit: mozna jen blba nahoda, ale je tu dred o ohodnoceni bank ..
karlos22 ty si snad delas prdel ne??????????????si pica nebo rusky tank???
aby to nebylo ale OT tak 0,5g-5000g (kdyz budes mit podminky a nechas to pul roku na rustu...ja se tady stoho asi us smichy poseru
Karlos22, trebas ja jsem měl cca60-70g ale svitilo primy slnko jen asi 4h denne a koreny byly omezený-měl jsem je ve starý vaně, na dno jsem dal 30 čísel kvalitní vesnický země půl napůl se stavebním odpadem
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Zdravím, chcem sa opýtať, že v akom balíčku vám prišli semienka od DP? Proste ako vyzeral ten balík, či je naozaj nepriehľadný a adresa odosielateľa tam je normálne Holandsko? Lebo chcem si objednať a aby otec o tom nevedel, lebo by nebol nadšený, že si kupujem semienka za také prachy a nechcem aby o tom vôbec vedel
Ja som mal minuly rok od DP Purple 1 a Frisian Dew, obidve feminized. Klicivost: z 20 semien vyklicilo cca 18 ( nepamätam presne )
Co sa tyka samotnych rastlin .......... mno .......... pokial mi neposlali v obidvoch sackoch tu istu odrodu ( nedal by som zato ani ruku do vody ) tak fakt neviem. Absolutne rovnake genetiky, co sa tyka rastu, stavby "tela", visaze, a pod. Dokonca aj stav to iste. Co sa tyka samotneho stavu, naozaj nedoporucujem ani jednu z tychto odrod ....... slabe, ucinok trva cca 25 minut, mozog potom prechadza do nejakeho pre mna absolutne divneho stavu ktory ani neviem pomenovat a vsetko sa to konci spankom ......... fakt nuda. Rastliny vyzeraju sice pekne, fialove sisky, Frisian najskor nahodi lahku ruzovu potom fialovu. Vynos z obidvoch odrod celkom fajn, Frisian dokonca viac nez dobre ( 1 rastlina = 3 7 Dcl pohare, samozrejme mokreho ). Suma sumarum: pokial nie si umelecky fotograf a nechces si fotit pekne sfarbene sisky tak tieto odrody nie ...........
Je více než pravděpodobné, že jim fazole dělají na objednávku Greenhouse ( chlubí se, že dělají semena pro 5 hlavních bank), takže proces feminizace je odlišný a snad nehrozí tolik hermanů jako v minulosti. Z osobní zkušenosti vím že DP outdoorovky jsou sázka do loterie, pokud jde o kvalitu, ale na nějaký pěkný guerilla flek to je fajn nabídka.
to vojto87 sevas tak tu blueberry idem tento rok aj ja tak si drzme palce.inac dutch passion je kvalitna seeds bank nenormalna bomba na out Dolce Vita odskusane.