Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kristalon je tady věčné téma, dřív sem proti tomu brojil dnes bych se tak nebránil, ono bio hnojky taky nejsou uplne košér, kytka potřebuje kombinaci biologických extraktů a technologicky(chemicky) pripravenych smesi je to vyzkouseny.. a je to celkem jedno dulezite je aspon dva tri tydny pred sklizni uz nic takoveho nedavat
Tochtoročny out som sypal Kristalon a nemožem povedať, že to je zla hnojka rastlinky pekne mohutneli ale zase odraža sa to na chuti ked sa neda riadny flushing a prave v tejto dobe je to dosť problem, keďže si počasie robí čo chce a meni sa zo dňa na deň...ani som nestihol dat flushing pretože kvoli plesni som to musel skosiť...po tejto skúsenosti radšej už iba bio...growu zdar
cau, chtel bych se vas zeptat kdo tady ma zkusenosti z plagronem..jestli je to dobre hnojivo? jestli nekazi treba chut brka? proste kdybych hnojil plagronem tak esi z toho vypestuju nejake lepsi zhulo..dik za odpoved
je tu tema zasa o Plagrone , nepis to sem do Krystalonu
ja mam s Plagronom vyborne skusenosti, hned po nasadeni hnojiva (davka 1-1,5x kazdy tyzden) zacali rasit spustz novich sisiek a rychlo mohutneli...na chuti sa odrazi KAZDE hnojivo ci slepicaky, krystalon alebo aj BIO hnojiva ... preto je treba v OUTe aspon tyzden nehnojit a zalievat cistou vodou pre vyplavenie tich sraciek, alebo pre zlepsenie vyplavovania skodlivin pouzit Final Solution
zdarec klucí a holky, taky mám s kristalonem nějaké zkušenosti a musim uznat, že to co mi po něm vyrostlo, jsem v životě neviděl... akorát to bylo neskutečně hnusný tenkrát jsem to sklízel na 2 části...kytky mi začaly plesnivět tak jsem to trošku prořezal a usušil...to se pomalu nedalo kouřit ale po jednom prdu bylo vymalováno...zbytek jsem nechal chvíli ještě na propláchnutí a to už se dalo...takže závěr je takovej, že kristalon je hnojivo přesně za tu cenu...špatný to vůbec neni ale když má člověk na plagron tak je to jasná volba
Ja možem pochváliť kristalon jahoda ako kvetová hnojka, bol som s ním spokojný či IN alebo OUT (z dôvodu že som nemal na nič lepšie)...palice sa po ňom krásne nafukovali problém je ta chuť finálneho produktu ale keď sa to poriadne preflushuje tak ani náznak hnojky...môžem doporučiť , aspoň začiatočníkom lebo viem že skusený grower sa vykašle na celý kristalon
presne ako pise papaOUT pre zaciatocnikov ktory do toho nechcu sypat prachy je kristalon viac nez dobra alternativa ak chcu hnojit ...
ked si kupite start a kvet s kamosom na poli tak vam to vydrzi roky.....
len pri kvete treba davat bacha na 2 tyzdne pred sklizni aby sa rastlinka pekne precistila od toho hnojiva
nečetl jsem předchozí příspěvky,ale je mě jasný,že většina lidí ma na kristalon negativní názor,a to většinou proto,že je levnej a "100% chemickej" )i když ve skutečnosti je 100% přírodní
-co vim,tak z vesmíru je pouze teflon xD
-moje skušenosti s kristalonem sou hodně dobrý-i když je poměrně snadný přehnat dávku a kytku spálit
-kytka hnojená po celou dobu kristalonem byla oproti kytce hnojený celou dobu AH kompletem výrazně sladčí a dokonce se mi zdálo že i skuřovala víc
podle mě je kristalon hnojivo,kerý stojí zato alespoň vyzkoušet a vytvořit si vlastní názor...
protože proč ho odsuzovat protože je levný a chemický?
kristalon je dobrý hnojivo
a kdo si myslí že ne,ať si to myslí,má právo na vlastní názor,jenže já vycházim ze skušeností,nikoli z předsudku!
Já kristalonem hnojím už pár let a nikdy jsem ani já ani mý kamarádi na chuti nic drastického necítily, kdyby jste ochutnaly to co se tady prodává ještě se rádi ke kristalonu vrátíte , a kapr má u mě K+ protože má pravdu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
ten plod a kvet je napi..u...pozri sa na obsah fosforu teda "p"...strane nizky... a dusiku je tam zbytocne vela...nic moc moznost na kvet, teda co sa tyka cannabisu, ak chces pestovat niaku inu plodinu tak mozno hej...
já říkám...kristalon gold na květ rozhodně ano...jahoda a plod a květ stojej za prd ale ten gold má něco do sebe akorát to nepřehnojit...používám 1a půl násobek normálního dávkování tak jednou dvakrát do tejdne...a hodně vody...taky nikdy samozřejmě nelejt hnoje na suchou hlínu
Chemia nechemia...myslim ze biobizzy a plagrony su organika jedine na obale.V takom mnozstve a presne stanovenom pomere npk neverim ze je mozne nieco vyrabat cisto na bio baze.Nakvasi sa bio varka materialu,premera obsah prvkov a doladi sa to chemiou....kristalon je solidne lacne hnojivo a urcite ma svoje vyuzitie aj tu.