Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplota je velky problem, v tychto mrazoch mam problem to tam vykurit, jedine ze by som odizoloval celu skrinu, nejakym polystyrenom alebo tak... Ohrievač tam dat nemožem Vlhkosť je dobra, ale teplota nizka... Skusim s tym este nieco porobit... Ak sa ešte v tomto growe oplati pokračovať...
podla mna a podla toho co som nastudoval na groweri je to nedostatok Fosforu a Drasliku, to podla tych zazltnutych listov. To ze su listy ovysnute, moze byt z prehnojenia alebo z preliatia. Prehnojenie bolo vylucene, takze sme vynechali zalievku. K tym hnojivam : kyticky dostavaju nejake komplexne hnojiva, ziadna kvalita, obycajne hnojivo ktore ma vsetky zlozky aj ked v inych pomeroch. Problem s rastom bude sposobeny asi nizkymi teplotami... S tym vsak, bohuzial, nevieme nic spravit
Pisem to nerad, ale tento prvy "skusobny" grow nevysiel Hadam coskoro bude uspesnejsi druhy, do ktoreho sa pustime ked sa podari zabezpecit idealne podmienky
Tak, napriek tomu ze s tymto growom sme planovali skončiť, nechali sme ho napokon tak, a Skunka sme nachali žiť... Žiadne zateplovanie, ani špeciálne hnojivá... Iba naša láska a trocha času :-D Nechali sme ho napospas osudu :-D a napriek tomu by som povedal že sa mu darilo velmi dobre, až nad očakávania... Tak Vám pripájam foto toho tchora :-)
caute som zaciatocnik a potreboval by som radu mam okolo 27 dni v rastovom cikle 18/6 rastlinky su zo seniacka ... ale vobec neviem kedy mam prepnut na kvet ... a co ma splnat taka rastlinka aby mohla ist na kvet ? dakujem
Deluxe: To zalezi na tom aky mas priestor svetlo atd... ale to nieje zmyslom tohto threadu, ked tak si zaloz vlastny a popis tam podrobne svoje podmienky vybavenie genetiku atd a tam sa potom da radit.
Salamalejkum: Vidis ja som ti fandil keby si sa s tym trochu pohral a este nieco vylepsil tak mas urcite lepsi vysledok
Ake dlhe preplachovanie destilkou by ste odporučili? Hnojené to bolo Kristalonom, takže trocha dlhšie asi, ne? 10-14dni ? Ked je to NoName Skunk aku dobu kvetu by ste odporucili? Lebo tie skunky to maju rozne a nechceli by sme aby to bolo ,,stoned" ale zaroven vytazit z toho co najviac... mikroskop neni :-( ...na kvete je to od 1.1. tak co by ste doporucili ? thx za rady...