Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w/400w, Royaltymix+Growmix, AK 47
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
Dirty
Stálý Člen

Karma uživatele Dirty - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Zdravim ve spolek...tak je usušeno a zváženo a jak sem řikal bylo to dost těsný
Váha šesti kytiček AK 47 po usušení je.......252,8g

Takže vítězem je jestli sem dobře koukal PAN KER gratuluju!!!(tip 250g)

Ještě jednou chci poděkovat za podporu a smokereport bude později páč sem sám ještě nevochutnal

Old Post 31-12-2008 v 11:25 AM
Dirty je offline   Profil uživatele Dirty   Find more posts by Dirty   Foto galerie člena Dirty   Click here to Send Dirty a Private Message   Add Dirty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 82

Zdravim Growers
Tak to tady nějak musíme dokončit...genetika AK47 kterou sem jel mě popravdě moc nenadchla a to kvůli chuti...ne že by nebyla propláchnutá(nejsou cejtit hnojky),ale spíš chutná jako čudka...taková zemitá chut se slebym podtonem ovoce a pálící se bramborový natě,ale jinak co do výnosu a struktuře palic docela dobrý a i vůně suchýho matroše je příjemně ovocná...kouřilo jí hodně mejch známejch a každej má jinej názor(někomu chutná a někomu ne)!!!???

Výnos 8/10
Vůně sušiny 7/10
Struktura a vzhled 7/10
Zkouřenost 6/10
Chuť 4/10

Takže celkově bych jí ohodnotil tak 6/10
Ještě možná přibydou hodnocení i od členů co měli možnost jí ochutnat,aby to hodnocení bylo oběktivnější Jinak všem dík za pozornost a za rady a připomínky!!!pěstu zdar D

Old Post 19-01-2009 v 08:09 AM
Dirty je offline   Profil uživatele Dirty   Find more posts by Dirty   Foto galerie člena Dirty   Click here to Send Dirty a Private Message   Add Dirty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

ahoj dirty

takhle:
vůně 8/10
vzhled 8/10
síla 5/10
chut 6/10

neviděl bych to s chutí tak špatně mě to chutnalo..spíš mě trochu zklamala síla..ale jsem každodenní kuřák-
skunk 1 byl celkově lepší..howgh

...

Old Post 19-01-2009 v 08:27 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

Zdravim všechny ve spolek
Jelikož se mi nechce začínat nový téma,tak to hodim sem...před časem sme s jednim členem pokoupili pár genetik z banky:Mazar,Khola,Sensi Skunk a Fruity Juice a ještě pár dalších...tydle 4 mám momentálně ve skříni na zjištění nej pfenotipu...on udělal maminy a já je nechávam u sebe pod 4stovkou uzrát...mam je v 15x1l květníkách a budu se snažit z nich vymáčknout co nejvíc...takže nejedu na kvantum,ale na kvalitu a snažim se dát pryč spodní šišky a udělat na každý kyti jen pořádný vršky...sám nevim jak to dopadne na selekci se podílim poprve a sám sem ji nikdy nezkoušel,ale snat to bude v pohoděpřípadný připomínky si rád vyslechnu a na dotazy rád odpovim...tak jdem na to!!!

Old Post 24-01-2009 v 11:29 AM
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

První várka fotek je celek...je to asi tejden co začli dělat blizničky...docela se mi to podařilo ukočírovat i stěma sativama a mam to docela ve stejný vejšce(docela)...holky papaj zbytky z min.grouwu

Old Post 24-01-2009 v 11:34 AM
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Jeden z Mazarů
Ve skříni jich mam nejvíc a zatim vypadaj nejlíp...jestli sem dobře pochopil partáka,tak ze 6semen vyklíčilo 6 a z toho bylo 6 maminek což je paráda né???zatim vypadaj všechny stejně takže určování bude asi dost složitý

Naposledy upravil Dirty 25-01-2009 v 12:53 PM

Old Post 24-01-2009 v 11:44 AM
kozacek
Nový Člen

Karma uživatele kozacek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Zdravim vsechny , taky sem mel moznost ochutnat AK47. Musim rict ze na prvni pohled me dost prekvapil vzhled a vune. ihned se mi zbehli sliny. bouzel o samotny chuti uz to rict nemuzu, nebyla nejhorsi, proste rekneme ze mi to nechutnalo. Jinak vune nadherna, takova jemna a pronikava, presne tak jak to mam rad. Rauš byl dobrej, takovy prijemny uvolneni, rek bych ze to je idealni k relaxaci. Zadna nadmerna zduněnost.
Suma sumarum to shrnu asi takhle:
vzhled 8/10
vune 8/10
chut 5/10
rauš 6/10

Old Post 25-01-2009 v 12:40 PM
kozacek je offline   Profil uživatele kozacek   Find more posts by kozacek   Foto galerie člena kozacek   Click here to Send kozacek a Private Message   Add kozacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

Jedna Khola
Tahle genetika podle mě patří opravdu ven...když sem dostal řezy vypadaly moc dobře,ale po vložení do skříně začaly rezignovat a dost trvalo než si zvykly...i když měly dost vlhka,tal se kroutily listy a celkově vypadaly dost bídně...4kousky sem musel přesunout ke známému pod 250tku aby to rozdejchaly...u mě zustaly 2 a už vypadaj dobřesnad budou v pohodě

Old Post 25-01-2009 v 13:25 PM
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Fruity Juice
Tady už je vydět rozdíl ve stavbě kytek

Old Post 25-01-2009 v 13:57 PM
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Sensi Skunk
Je taky vydět menší rozdíl ve stavbě...jedna bude dělat kompaktní salám a druhá asi menší šištičky

Old Post 25-01-2009 v 14:07 PM
Franta
Stálý Člen

Karma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% Pěstitelská

pro dirtaka - akce selekce Příspěvek č. 91

Zdravím, tak takhle to vypadá u mě..mrkni nato pak to smažu..
Řezi byli pár dní pod zařivkami, květ pod 70w son t pia + , foto je z 55 dne při fotoperiodě 12/12. Favority mám už vytipované, ale zatím nebudu nic říkat, jsem zvědavej jestli se ve finále shodnem..jak moc odlišně budou reagovat tyhle geny na silnější osvětlení.
Mazaři celek
M1
M2
M3
M4

Naposledy upravil Franta 15-02-2009 v 13:42 PM

Old Post 14-02-2009 v 16:16 PM
Franta je offline   Profil uživatele Franta   Find more posts by Franta   Foto galerie člena Franta   Click here to Send Franta a Private Message   Add Franta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Franta
Stálý Člen

Karma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% PěstitelskáKarma uživatele Franta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

M5
M6

Naposledy upravil Franta 14-02-2009 v 16:29 PM

Old Post 14-02-2009 v 16:18 PM
Franta je offline   Profil uživatele Franta   Find more posts by Franta   Foto galerie člena Franta   Click here to Send Franta a Private Message   Add Franta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Franta
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Sensi skunky

Old Post 14-02-2009 v 16:20 PM
Franta
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Fruity Juice

Old Post 14-02-2009 v 16:22 PM
Franta
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Kholy

Old Post 14-02-2009 v 16:23 PM
Dirty
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Zdravim tě kolego u tebe to pod 70tkou vypadá taky moc pěkněprotože nemam moc času tak to nebudu moc rozepisovat a jen hodim pár fotek(rozepisování si necham na konec)...taky mam nějaký favority a doufam,že se ve finále shodnem co nejlíp...začnu Mazarem...taky sem se snažil to ject jen na centrál,ale nějaká ta větývka tam zustala i když sem to dneska probral,protože to byla jungle jako svině!!!je to cca 30den co začli dělat blizničky,ale už ted se pěkně nafukujou

Mazari

Old Post 15-02-2009 v 11:47 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-05-2009 - 250W/400W, AK 47 - 187 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás