Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
doporucuju vykopat diry tak pul metru do hloubky a prumer tak 1 metr, naladovat to srackama (hnuj, mrtvy ryby) a nechat tak mesic ulezet a mate zem jaxvina ;-)
Původní příspěvek od Pan Stejk doporucuju vykopat diry tak pul metru do hloubky a prumer tak 1 metr, naladovat to srackama (hnuj, mrtvy ryby) a nechat tak mesic ulezet a mate zem jaxvina ;-)
toto idem spravit...len tie diery budu asi trochu menej hlboke/nechce sa mi kopat xD / ...nedaleko je kravin takze o tie vykaly nudza nebude xD
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Letos pojedu hop a nebo trop. Jedno větší pole.Jižní svah. Vše už je připravený: poryto, zvláčeno, pohnojeno. Teď ještě uvažuju o plůtku proti zajícům a o plotu proti srnkám.Popřípádě kombinaci.
Původní příspěvek od Pan Stejk doporucuju vykopat diry tak pul metru do hloubky a prumer tak 1 metr, naladovat to srackama (hnuj, mrtvy ryby) a nechat tak mesic ulezet a mate zem jaxvina ;-)
a pls napisal by si ete nieco o tom...mam o to fakt velky zaujem...naokolo je vela kravskich shitou takze...to by mali byt asi take fakt ze stare ho*na a tak...a mam tam dat len tie ho*na ci to napriklad riedit pol na pol s hlinou z krticnou pre lepsie odvadzanie vody a tak...a ty to nahavas len tak ci to aj zahrabes trochu ci ako...a nieje to prilis kysle alebo take dake?a proste napis daco o tom
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Hmm...kopať jamy s priemerom 1 meter je dosť prehnané...pol metra určite stačí. Nemám skúsenosti s kravským hnojom ale konský je perfektný...no treba ho nechať premrznuť aby sa zbavil neakých látok(zdá sa mi že dusičnanov alebo niečo pod.)
Ale myslím že ak nanosíš klasickú zeminu pre ovocné stromčeky s neutrálnym alebo mierne zasaditym ph a budeš prihnojovať (hoci aj prirodne) tak nemáš čo stratiť...pestovať priamo v hnoji sa mi nezdá ako najlepšie riešenie-->prehnojenie a zlé ph
Ja idem uz hladat nejake to miesto, aj si ho hned pripravim. Doma si spravim priesady a potom zasadim... Vacsia sanca ze sa uchytia. Do priesad dam hlinu z krtincov a univerzalny substrat v pomere 1:1. Dufam ze sa mi to vydari. Prvykrat idem sadit.
Zajímalo by mě jaká je ta hlina s krtečinců,neslyšel sem otom:-D Jinak políčko si nijak zvlašt nepřipravuju,vykopu díry 60*60 dám do nich vlastní substrát a je to.Pak už jen hnojim:-D
ale poozor netreba tam dat tolko sraciek ze ked tam das mlade rastlinky tak ti ich spali.kamos daval na hnojisko a tam sa ten hnoj moc nevstrebava tak chut produktu mal jako keby fetoval riedidlo....
Původní příspěvek od Mr.skunk Zajímalo by mě jaká je ta hlina s krtečinců,neslyšel sem otom:-D Jinak políčko si nijak zvlašt nepřipravuju,vykopu díry 60*60 dám do nich vlastní substrát a je to.Pak už jen hnojim:-D
no tak pokial viem tak je dost vzdusna a nezadrzuje dlho vodu...ja tie kravske shity idem asi riedit hlinou z krtincou...
Neviem presne aka je ta hlina, jej PH ale je urcite kvalitnejsia, viac cierna ako obycajna zo zahrady. Krtkovia si vyberaju v akej zemi budu zit. V zahrade nemam ani krtinec ale niekde na luke je ich tolko ze sa nedaju spocitat. Co som zistil tak je viac priedusna. Treba vyskusat.