Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak mam se mi naskytla velice dobra zprava,již víše zmínovany SKunk 1 a Buddha cislo 2 co byly ukradeny se nasly u kamošu 20 km od tam co ji nasli,Kamoši jsou lesnici co prořezavali plevel.Ale z každe kytky bude jen 50% druhou pulku jim musím nechat...I tak njaký gheto na přilepšenou
Naskytl se problem,Buddha onemocněl,nebo cast Buddhy.Od rana nedelam nic jineho nez osetruji Buddhu. Na stonku Buddhy se udelali podivne bile tečky připominajici plísen,cela zakladova vetev(cca 1/4 kytky)zežloutla a to včetně stonku..Prvni co me napadlo byla pliseň,a to v kyblu,takže jsem kytku vytahnul z kyble,vykopal diru do zeme a hodil tam.
Kořeny vypadaly velice zdrave a teplota v kyblu nebyla njak vysoka.U ustatnich kytek se zadny podobny problem nanaskytl.
Vyloučil jsem tedy pliseň a zaměřil se na nemoc.Po diskusi mnoholetym pestilem jsem dostal POSTŘIK:ZAMEK A KLIČ,od Bio Bizz,postřik proti nejcastejsim chorabam rostliny..
Držte palce at vse vyjde jak ma...