Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak zatocit s krtkem? / Problemy s krtky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

staci i obycejna motyka vychytat si kdyz zrovna dela kopku, potichu prijit a vykopnout ho staci kopnout trochu vedle kopky a nahoru.... hlavne mit vedle kybel a hnedka ho tam hodit. nejlepsi motyky sirsi se lepe nabira vzdyt je to besar! snad jste nekdy videli jak se rychle prokope mazec jak cip! takhle chytat je sranda jak cip, kdyz je nuda o zabavu postarane! ikdyz to trva treba i tyden a s tim plynem......

Old Post 18-05-2011 v 19:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ckulich
Stálý Člen

Karma uživatele Ckulich - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Dělobuch do díry a zahrabat, starý kousek romaduru to uteče hned a nebo se prodávaj dýmovnice na krtky

Old Post 28-05-2011 v 18:58 PM
Ckulich je offline   Profil uživatele Ckulich   Find more posts by Ckulich   Foto galerie člena Ckulich   Click here to Send Ckulich a Private Message   Add Ckulich to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

dělobuchy jsem zkoušel loni, tedy až po všech těch plašičích petkách a jinejch pičovinách, všetko na guvno. Dělobuchy do každé krtiny, blacko až na střeše u sousedů, díry jako prase, krtek reje vesele dál,
tož řikám dáme tomu trochu větší kapky, autogen, naplnit díry chudou směsí, rana jak kurva zahrada přeoraná, tož pohrabat a zaset novou trávu, krtek reje dál,
tak největší kalibr, jak na židy, plyn na krtka, kyanovodík.
A jsem bez krtka.

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 10-06-2012 v 09:39 AM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
naturalista
Stálý Člen

Karma uživatele naturalista - 94% PěstitelskáKarma uživatele naturalista - 94% PěstitelskáKarma uživatele naturalista - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

známý si sehnal střelný prach.Asi nejucinejsi metoda Uděláte dirku do krtiny zasypete střelným prachem,uděláte si cestičku,odpálíte,přihrnete dirku v krtine,aby všechen kouř šel pod zem.A máte klid od toho uličníka.Dávejte si ale velký pozor s manipulací střelného prachu a také pozor na tvrdou,starou krtinu.!!!Dírka musí být,až do toho jeho tunelu!!!Jinač vám to řachne u kebule. Stala se mu taková nešťastná věc,náhoda a jiskra mu skočila do nezavřené nádoby s prachem a nedopadlo to nejlépe..

Old Post 09-07-2012 v 05:34 AM
naturalista je offline   Profil uživatele naturalista   Find more posts by naturalista   Foto galerie člena naturalista   Click here to Send naturalista a Private Message   Add naturalista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fanek107
Stálý Člen

Karma uživatele Fanek107 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Tak to ti nezávidím. Voda nepomože. Má nadělány takové kanálky, že i při prudkém dešti jej nevytopí. Já s něma bojoval 2 roky. Zkoušel jsem gel na krtky..koupíš v zahradnických potřebách. Zkoušel jsem pásky síry na zasíření vína. Zapálil vhodil do díry a opatrně zahrnul, aby ten plátek neudusils. Pomalu doutná. Potom jsem použil granule na krtka..taky všechno koupíš v zahradnických potřebách, ale nekupuj nic. Všechny zbytečné. Vem pevnou petláhev, nejlépe pivo nebo Cola. Do dna udělat díru na kulatinu, kterou zapichneš do země. Jen o kousek větší jak je průměr kulatiny, nejlepší je roxor, bo je hrbatý. Dokola přidělej 4 kousky ustřihlého dna s jiných petek a drátem po propichnutí vrtulek stáhni na tu flašku s dírou. Klasické plašiče. Když fouká, tak to dělá kravál a to nemají hajzlici rádi. Proto je to lepší na roxoru než na hladké kulatině. Pokud nebudeš vědět, dám fotku. Mám jich na zahradě snad 8. A od té doby se na mojí zahradě neukázal ani jeden. Jen vidím přes plot, jak se sousedovi zvedají hromádky od krtka :-) Jinak přeju hodně pevné nervy. Je to běh na delší trasu.

Old Post 26-04-2016 v 17:26 PM
Fanek107 je offline   Profil uživatele Fanek107   Find more posts by Fanek107   Foto galerie člena Fanek107   Click here to Send Fanek107 a Private Message   Add Fanek107 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

citace:
Původní příspěvek od John.Mall
dělobuchy jsem zkoušel loni, tedy až po všech těch plašičích petkách a jinejch pičovinách, všetko na guvno. Dělobuchy do každé krtiny, blacko až na střeše u sousedů, díry jako prase, krtek reje vesele dál,
tož řikám dáme tomu trochu větší kapky, autogen, naplnit díry chudou směsí, rana jak kurva zahrada přeoraná, tož pohrabat a zaset novou trávu, krtek reje dál,
tak největší kalibr, jak na židy, plyn na krtka, kyanovodík.
A jsem bez krtka.

Ty vole pár let starý sice, ale to jako vážně? S tim autogenem... u toho bych chtel bejt vsechny prsty zustaly na miste?

A kyanovodik? uff... a to na tom pak pestujes? Jasně rychle vyprchá do ovzduší, ale máš odvahu chlape...

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 27-04-2016 v 17:54 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gramy
Stálý Člen

Karma uživatele Gramy - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Likvidace výbuchem plynu vypadá efektivně

https://www.youtube.com/watch?v=xDEira01c0Q

Old Post 04-05-2016 v 13:15 PM
Gramy je offline   Profil uživatele Gramy   Find more posts by Gramy   Foto galerie člena Gramy   Click here to Send Gramy a Private Message   Add Gramy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Zdravím
Jak píše Fanek107,krtkům vadí hluk.Sou skoro slepí,ale výborně slyší a rachot jim vyloženě vadí a prchají.
Mám ho taky a nijak s ním nebojuju.Jakmile začnu od konce dubna pravidelně sekat trávu(1x týdně) je pryč.Když sou tropický vedra a tráva neroste nebo jak od září pomalu přestává růst.
A já nesekám tak často je zpátky.....
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 04-05-2016 v 14:48 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás