Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
staci i obycejna motyka vychytat si kdyz zrovna dela kopku, potichu prijit a vykopnout ho staci kopnout trochu vedle kopky a nahoru.... hlavne mit vedle kybel a hnedka ho tam hodit. nejlepsi motyky sirsi se lepe nabira vzdyt je to besar! snad jste nekdy videli jak se rychle prokope mazec jak cip! takhle chytat je sranda jak cip, kdyz je nuda o zabavu postarane! ikdyz to trva treba i tyden a s tim plynem......
dělobuchy jsem zkoušel loni, tedy až po všech těch plašičích petkách a jinejch pičovinách, všetko na guvno. Dělobuchy do každé krtiny, blacko až na střeše u sousedů, díry jako prase, krtek reje vesele dál,
tož řikám dáme tomu trochu větší kapky, autogen, naplnit díry chudou směsí, rana jak kurva zahrada přeoraná, tož pohrabat a zaset novou trávu, krtek reje dál,
tak největší kalibr, jak na židy, plyn na krtka, kyanovodík.
A jsem bez krtka.
známý si sehnal střelný prach.Asi nejucinejsi metoda Uděláte dirku do krtiny zasypete střelným prachem,uděláte si cestičku,odpálíte,přihrnete dirku v krtine,aby všechen kouř šel pod zem.A máte klid od toho uličníka.Dávejte si ale velký pozor s manipulací střelného prachu a také pozor na tvrdou,starou krtinu.!!!Dírka musí být,až do toho jeho tunelu!!!Jinač vám to řachne u kebule. Stala se mu taková nešťastná věc,náhoda a jiskra mu skočila do nezavřené nádoby s prachem a nedopadlo to nejlépe..
Tak to ti nezávidím. Voda nepomože. Má nadělány takové kanálky, že i při prudkém dešti jej nevytopí. Já s něma bojoval 2 roky. Zkoušel jsem gel na krtky..koupíš v zahradnických potřebách. Zkoušel jsem pásky síry na zasíření vína. Zapálil vhodil do díry a opatrně zahrnul, aby ten plátek neudusils. Pomalu doutná. Potom jsem použil granule na krtka..taky všechno koupíš v zahradnických potřebách, ale nekupuj nic. Všechny zbytečné. Vem pevnou petláhev, nejlépe pivo nebo Cola. Do dna udělat díru na kulatinu, kterou zapichneš do země. Jen o kousek větší jak je průměr kulatiny, nejlepší je roxor, bo je hrbatý. Dokola přidělej 4 kousky ustřihlého dna s jiných petek a drátem po propichnutí vrtulek stáhni na tu flašku s dírou. Klasické plašiče. Když fouká, tak to dělá kravál a to nemají hajzlici rádi. Proto je to lepší na roxoru než na hladké kulatině. Pokud nebudeš vědět, dám fotku. Mám jich na zahradě snad 8. A od té doby se na mojí zahradě neukázal ani jeden. Jen vidím přes plot, jak se sousedovi zvedají hromádky od krtka :-) Jinak přeju hodně pevné nervy. Je to běh na delší trasu.
Původní příspěvek od John.Mall dělobuchy jsem zkoušel loni, tedy až po všech těch plašičích petkách a jinejch pičovinách, všetko na guvno. Dělobuchy do každé krtiny, blacko až na střeše u sousedů, díry jako prase, krtek reje vesele dál,
tož řikám dáme tomu trochu větší kapky, autogen, naplnit díry chudou směsí, rana jak kurva zahrada přeoraná, tož pohrabat a zaset novou trávu, krtek reje dál,
tak největší kalibr, jak na židy, plyn na krtka, kyanovodík.
A jsem bez krtka.
Ty vole pár let starý sice, ale to jako vážně? S tim autogenem... u toho bych chtel bejt vsechny prsty zustaly na miste?
A kyanovodik? uff... a to na tom pak pestujes? Jasně rychle vyprchá do ovzduší, ale máš odvahu chlape...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Zdravím
Jak píše Fanek107,krtkům vadí hluk.Sou skoro slepí,ale výborně slyší a rachot jim vyloženě vadí a prchají.
Mám ho taky a nijak s ním nebojuju.Jakmile začnu od konce dubna pravidelně sekat trávu(1x týdně) je pryč.Když sou tropický vedra a tráva neroste nebo jak od září pomalu přestává růst.
A já nesekám tak často je zpátky.....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky