Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Lukynův ganja ráj 08
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 81

čau Lukyne koukám že nejsem sám komu letos navštívili zahrádku čórky. úplně tě chápu. taky mi zkosili kytky v ani ne půlce květu (spíš začínaly kvýst - a bílý vdovy ještě ani nekvetly(.. kdyby je aspoň vzali s kýblem a dopěstovali ale oni je je prostě zabili, ukroutili. nejhorší je že taky víme kdo to byl. přesně jak u tebe. partička mladejch zmrdů, co si podloudným prodejem mokrýho nezralýho listí chce vydělat na dávku perníku. to je fakt hnus. JEDNOZNAČNĚ jsem pro to ho zmáčnout, přesně jak řiká Medvět Brtník nejdřiv to ověřit a pak na něj prostě vlítnout..... je to otřesný co si ti kosiči všechno dovolí. mor na ně na všecky.
držim palce ať to všechno dobře dopadne. peace

Old Post 20-09-2008 v 16:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

ja jsem toho kluka viděl projíždet kolem baráku dozadu, což je soukromá cestička dále k babičce... na nové babetě, takže už má asi vyděláno... a jak mě viděl vyjít tka ješte přidal...
a viděn byl jak mi čumí na balkon. takže možná můžu očekávat v brzké době žebřík an fasádě..
už to dlouho nebude trvat a pude na skřipec.. nechcem nic uspěchat a nevíme že to byl on ješte 100%

jak si to vyřešil ty s těma zmrdama??

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

IN: Lukyn, an architect -> Dvoudomek 2*250W (1) _(2)_ _(3)_
*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky
"Čím hloupější sedlák, tím větší brambory."

Old Post 20-09-2008 v 16:57 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 83

hele jestli se takhle chová tak se sám provařil. nepromarněte šanci dokud není pozdě.

se zmrdama zatim nijak a vypadá to že to vyšumí do prázdna. je dost těžký ty smažky zastihnout. teď jsou beztak zalezlí zmrdi, protože vědí jak sou na ně všichni nasraný. to už je tak pátý pole co zkosili takže u každýho tady mají vroubek ale nějak se jim daří se tomu vyhejbat. to nasere ještě víc že na ně takřka nemůžem. víš co - víš kde bydlí, ale tam stejně vůbec neni. přespává všude možně u kámošů atd. který ani neznáš. v Hořicích neni - otamtud musel utýct do Miletína. takže je mimo. to je těžký potom nahánět takovýho člověka...

ty když víš kdo to byl a ještě je takhle drzej, tak už bych za nim zašel. mě normálně svrběj pěsti že nemůžu nic podniknout

Old Post 20-09-2008 v 17:47 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

jestli je to tak jak píšeš, tak to bych vopravdu chodil a mlátil úplně všechny lidi z města
taky mám zlost kdykoli na to vzpomenu, si říkám že to je třeba znamení že indor je na druhou stranu pro nás tou správnou volbou. a něco an tom bude...:-)

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky

Old Post 20-09-2008 v 23:42 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Kluci, já taky čumím sousedům na balkon, jak jim to roste a jsem proto automaticky čórka? Myslím si, že každej hulič, co jde kolem, se rád podíva. Profesní zvědavost, abych tak řekl To chce fakt mít jistotu, že to udělal ten a ten člověk. Navíc si nemyslím, že ti toho vzal tolik, aby měl na novou babetu, tak je pčece jen trocha dražší Mě teď kámoši podezřívají, že jsem vykradl zahradu borcovi, u kterého mám kytky. Jeho vzali, moje nechali. A teď vysvětlujte, že ty vaše přece nebyly zralé a bla bla bla. Stejně si budou myslet, že jsem to udělal já, i když to tak vůbec není. Blbá shoda náhod. Hlavně se neukvapit Zatím se mějte.

Medvěd

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 21-09-2008 v 09:05 AM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

tak kytky nemuseli byt jediny zdroj financi an motorku... ale tři kytky jsou docela dost velká drzost... a pak jde ješte čumět jako "profesní čorka přímo k nám"(možná je ješte nasranej že sem mu odnesl zbytek mých kytek ke mě do bezpečí )... proste sme si jistí že to byl on, až zjsitim tak dam vedet jak to veskutečnsoti bylo.
čorky už tady nebudem řešit, to musi každý sám.
jsou to prostě svině a je jich dost.
RADĚJ SE KOCHEJTE MODELY NA PŘEDCHOZÍ STRÁNCE, KTERÝ JE VÁŠ FAVORIT?:-)
PS: DIKY ZA KARMY

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 21-09-2008 v 11:30 AM
Host
Host

Příspěvek č. 87

Čaues Lukyne,určitě Mazar

Old Post 21-09-2008 v 11:53 AM
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Můj favorit je Big Bud. Nebudou z něj nějaká semena? Vyměním klidně za origo genetiku Btw zatmíval jsi je nebo vykvetly samy od sebe?

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 21-09-2008 v 12:48 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

čauvec
mazar je pěkný.. a to jste ješte neviděli ten řízek ve foliáku...
bigbud je kříženej s nonamem... ale má rysy vzkutku obrovskejch palic.
nezatemňoval jsem nic.. big bud a jock začali kvest jako jedni z prvních. semena možná budou ale je to prclé nl*5haze. co nabízíš za genetiku?

mam tu pro vás 2 fotky bugbudu*NoN co jsem včera skosil jednu kytku v kukuřici.

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 21-09-2008 v 12:59 PM
Lukyn
Stálý Člen

harvest Příspěvek č. 90

čest, mazar je skutečná perla, ale to jste ještě neviděli řízek ve fóliáku.
big bud je křížený s nonamem.. ale jsou zde dominantní rysy velkých palic. semena možná budou, ale otcem bude v tomto případě nl*5haze.
nezatmíval jsem ani jednu květenu, ale jock a bigbud začli kvést jako první.

zde můžete pohlédnout na fotky co jsem sklidil z jedné kytky BigBud*nonamem v kukuřici..

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 21-09-2008 v 22:08 PM

Old Post 21-09-2008 v 13:13 PM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 91

ty Vdovy vypadaj moc chutně
Silver Haze je silnej model. kouřili jsme ho v Holandsku. kvalitka

btw. Jock Horror, jedna kyti ze semínek od tebe přece jen dozrála sazenička co jsem dal kámošovi na balkon. je to opravdu těžce zhulující. rána do hlavy

Old Post 21-09-2008 v 13:18 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od littl_grouwr
ty Vdovy vypadaj moc chutně
Silver Haze je silnej model. kouřili jsme ho v Holandsku. kvalitka

btw. Jock Horror, jedna kyti ze semínek od tebe přece jen dozrála sazenička co jsem dal kámošovi na balkon. je to opravdu těžce zhulující. rána do hlavy

my jsme v holandsku kouřili zase purple haze(jako ve filmu Bílá vdova)... a taky borec!
díky za report, přeji dobé pokouření
ale nezapírám že jsou daleko lepší modely
na vdovky se třeba také těším

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 21-09-2008 v 21:56 PM
Lukyn
Stálý Člen

harvest Příspěvek č. 93

mě to sklízení začlo bavit a tak jsem usoudil že je čas i na zbytek jocku a bb*non z balkonu a provedl jsem sklizen.
nemohlo se tak stát bez dokumentace:
1)bigbud*noname - 2kytky
2)bigbud*noname - detail vršků
3)jock horor- 1 kytka a 3 řezy
4)jock horor- detail vršků

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 21-09-2008 v 22:07 PM
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

myslím žeto dopadlo velice dobre....a jestli si sklidil nejakou kc tak hod report jak dává hehe. moc pekny out tak at ti výsledek dělá jen samou radost. K uz tam dávno máš.
peace....

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Naposledy upravil Nesss 27-09-2008 v 00:24 AM

Old Post 26-09-2008 v 15:47 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

zm*di
4 největší kytky, samozřejmě opět nedozrálé:-(

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 10-10-2008 v 21:50 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

něco málo co mi zbylo z balkónu
sklizeno minulý víkend:

citral

gws

kc 36

mazar

PP

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 10-10-2008 v 22:25 PM

Old Post 10-10-2008 v 22:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás