Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, kebyže si mám vybrať medzi vynikajúcim hydrom, vynikajúcou lampou a vynikajúcou outdoorovkou, tak jednoznačne venek Ja som z lampy a z hydra taký strašne pripútaný a nechce sa mi vôbec hýbať... Alebo aj užívať hydro, ale u mňa maxl v polovičných dávkach Prírodu milujem proste. Jeden chalan tu u nás (bola to stávka), sme sa stavili či vypustuje lepšiu lampovku alebo lepší outdoorik. On ma 300W metalsodíkovú výbojku sa mi zdá a vypestoval takú prírodu, že tieto sóla čo ste zaznile na hovu : To sa inak hrajú sóla
dělím jako hodně lidí: lampa, skelník, venek a ten je podle svým parametrů dělený podel toho co to se mnou udělá... pleva-největší shit, krutý venek, strašný venčůr. opravdu dobrý out atd atd... a taky jak tady už dost lidí připomnělo.. nesnášim když někdo říká SKUNK všemu co rostlo pod lampou... skun je jenom odrůda sakra... ale těm dementům to asi nikdo nevysvětlí.... a pak ještě hydro sem zapomněl ale ot je samozřejmost... a aero sem ejště neměl
Původní příspěvek od Zatoichi Nezlobte se na mně, ale smysl tak dementního theadu mi opravdu uniká...
Tak v tom případě je přímo pro tebe tento thread: http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=%2Btread
Jinak se u nás v prdelákově dělí na venek a lampu, toť vše, no ikdyž jsem vlastně jsem zapomněl na ultrahydroskéro za dvě pá
Tak ja taky delim.....kdysy jsem mel za to,ze lampy jsou proste motbidni vzory,jenze casem jsem dospel k nazoru,ze lampa (nektera) Te dokaze slusne vyridit,ale za hodku uz je tarka konec a pak ten desnej "dojezd"...kdyz se pak dokrmim,tak na konci dne jsem total K.O.Ale bude to asi tim,ze jsem jen kupoval a proste lidi co pestuji pro prachy to desne omrdavaj.....Takze uz asi 6let se kupuji feminizovany outdoory z Rakouska,jelikoz mame moznosti pestovat doma a naprosta spokojenost.....outdoor forever
A samozrejme delim na dobry a spatny....nejdriv se zeptam co to je,kdo to vypestil,kouknu jak to vypada,cuchnu si.............dam prda,pekne si vychutnam chut.....Ale taky jsem na zacatku dostal model a temu jsem zacal rikat ridicky hulo,pac to vcelku zridilo,ale nebylo to na cloveku vubec poznat,ikdyz ja se musim mega nahulit,aby to na me nekdo poznal..........