Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co po jointu dělaté nejraději??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Kastekniv
Nový Člen

Karma uživatele Kastekniv - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Po brku de většinou cígo, pokec, relax, další brko a cígo a furt dokola. Dokavaď mi nenapíše stará, že se nudí. Pak následuje brko, cígo a sex. Pokud mám ještě nějakou energii a stará po tom brku neusne. To nesnášim úplně nejvíc.

Be cool, be smoked!

Old Post 28-05-2003 v 07:22 AM
Kastekniv je offline   Profil uživatele Kastekniv   Find more posts by Kastekniv   Foto galerie člena Kastekniv   Click here to Send Kastekniv a Private Message   Add Kastekniv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sajmos
Nový Člen

Karma uživatele Sajmos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

nejlepši po brčku je pro mě čumět na lidi a přemejšlet o tom co si pravě myslej (třeba o mě) a přemejšlet o tom jak a čim jsou lidi ovlivnovany ...

Old Post 29-05-2003 v 08:21 AM
Sajmos je offline   Profil uživatele Sajmos   Find more posts by Sajmos   Foto galerie člena Sajmos   Click here to Send Sajmos a Private Message   Add Sajmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 83

Krásná to jest otázka ! :BRAVO:

Asi nejvíce zaleží na tom jestli jsem:
* sám samotinký nebo ve
** společenství uchylných narkomanů,
*** či s půvabnou osobou opačného pohlaví

Rozhřešení:
* čaj, hudba, počítač, relaxace či krásná příroda
** cígo, pokec, špek, cígo, pokec, špek ...
*** káva, pokec, postel, sex, špek, relexace

Old Post 29-05-2003 v 12:00 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SimplyD
Nový Člen

Karma uživatele SimplyD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

to se tady nigdo zcazenej neuci ??? mozna je to trochu uchylny ale me to bavi... studuju ekonomii a kdyz sem stoned tak vnimam neuveritelne souvislosti a sem tam me napadnou napady snad i na nobelovku... ale jakmile to zacnu rozebirat podrobneji zjistim ze uz sem zapomel co za ten napad vubec bylo :-Q

Old Post 29-05-2003 v 12:07 PM
SimplyD je offline   Profil uživatele SimplyD   Find more posts by SimplyD   Foto galerie člena SimplyD   Click here to Send SimplyD a Private Message   Add SimplyD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Turret
Nový Člen

Karma uživatele Turret - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Dost dobrý je, pokud si po brčku sednu do křesla před počítač, pustim Winamp a pak ten Equalizer (nebo jak se to jmenuje) běhají tam ty různý čáry... je jich tam dost na výběr...dokaže to spustit dobrej zásek jinak s procházkama naprosto souhlasim...

Old Post 29-05-2003 v 13:49 PM
Turret je offline   Profil uživatele Turret   Find more posts by Turret   Foto galerie člena Turret   Click here to Send Turret a Private Message   Add Turret to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
la_brigade
Nový Člen

Karma uživatele la_brigade - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

... to já po jointíku nejradši nedělám vůbec nic - a nechávám na sebe působit všecho kolem.
Teď nedávno jsem se byl ale koupat v takovim rybníčku ...
Špík a šup do vody ( byla dost studená a kdyby tam se mnou nebyla přítelkyně tak sem tam snad ani nevlez) - nejdřív to studilo a le pak?: "svěží pohoda" !!!
Někdy dostanu náladu a jdu zhulenej vařit ... je to fér a pak se dobře najim (a i oblíbený jídlo nechutná dvakrát úplně stejně)
A ty mnohokrát tu zmiňovaný procházky prírodou jsou bezdebaty - miluju je !!!

Old Post 29-05-2003 v 14:21 PM
la_brigade je offline   Profil uživatele la_brigade   Find more posts by la_brigade   Foto galerie člena la_brigade   Click here to Send la_brigade a Private Message   Add la_brigade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Já sem nejradši s kamarádama ale taky ráda furt něco dělám třeba píšu úkol do školy vlastně ne to nedělám ráda ale ráno až si úkol prohlídnu pokaždé se hodně nasměju....

Old Post 30-05-2003 v 09:34 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Karma uživatele sam 3 - 27% Pěstitelská

Palec nahoru ponor Příspěvek č. 88

Já jsem udělal před nedávnem kurz potápění (OWD) a nejlepší je když se jdu potápět, třeba někam do lomu, tak se navleču do neoprénu hodím na sebe techniku a zahulím 2prdy, ponor je NESKUTEČNÝ!!!!!

Old Post 16-01-2004 v 11:09 AM
sam 3 je offline   Profil uživatele sam 3   Find more posts by sam 3   Foto galerie člena sam 3   Click here to Send sam 3 a Private Message   Add sam 3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

...po tom jointu je hlavní pohoda!
...A co dělám nejraději??? vychutnávám jak jsem krásně zhulenej!!!

Old Post 16-01-2004 v 11:43 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Tak po jointiku je dobre v lete si lahnut niekde do travicky a lezat!
Ale teraz som v bunkry u kamarata ktory je pod zemou a tam je krasne teplucko zahulim si a je sranda!!

Old Post 16-01-2004 v 17:10 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

cokoliv, protože pokud nezačnu něco dělat hned, tak už pak nejsem k ničemu, možná tak čumět...

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 16-01-2004 v 17:13 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

no vsetko co tu je popisane je super ale mne sa nikdy nechce hybat pre mna je best neaky filmik sexik ci pokec a aj vyhulit sa na neakom hrade na kopci je ook

Old Post 16-01-2004 v 19:18 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Ja hodne rad po Jointiku jezdim v saline...je to MASAKR!!!

OSTRAVA JEDE...

Old Post 16-01-2004 v 20:14 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

nebo v trolejbusu, jak to tam bzuci, to je taky ulet...bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a zase bzzzzzzzzzzz

OSTRAVA JEDE...

Old Post 16-01-2004 v 20:23 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satansmaster
Stálý Člen

Karma uživatele satansmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

jsem uplne mimo kdyz rikam ze nejlepssi je jen pozorovat. ja se nejradejc koukam prez kukaatko od flinty a takyy ssi obcas dam pivvko. jsem mimo?????????????????????????????????????????

Old Post 17-01-2004 v 13:26 PM
satansmaster je offline   Profil uživatele satansmaster   Find more posts by satansmaster   Foto galerie člena satansmaster   Click here to Send satansmaster a Private Message   Add satansmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

jo taky sem se jednou ucil matiku, malem sem zacal vymejslet novy vzorce, kdysi jeden manik ze tridy us naky vymyslel tak to rikal matikaroj hehe

jo supr je hrat hakisak, cvicit jogu, prijit domu vyhulej a hrat s bratrem pinec, nekdy je potreba hopnout do vany, cist si, poslouchat reggae, nebo triphop, nebo prijit domu a sedet a kecat s rodicema v obyvaku

dobry je kdys se clovek vecer poradne vyhuli a druhej den ma v hlave uplne cisto pustit si rano pohadky co davaj - Teletubbies sem taky jednou videl, kruta je tazmanie (ja si ji snad pucim f pujcovne hehe)

ale jinak vytuhavat u bedny je celkem trapny, to us je mozna lepsi chodit po meste haluzovat z lidi, a priroda samozrejme taky

jit do lesa a poslouchat co si ptaci povidaj, kruty je sednout na lavicku a cist treba o orientalni medicine to je masakr

Old Post 17-01-2004 v 22:24 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás