Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po brku de většinou cígo, pokec, relax, další brko a cígo a furt dokola. Dokavaď mi nenapíše stará, že se nudí. Pak následuje brko, cígo a sex. Pokud mám ještě nějakou energii a stará po tom brku neusne. To nesnášim úplně nejvíc.
to se tady nigdo zcazenej neuci ??? mozna je to trochu uchylny ale me to bavi... studuju ekonomii a kdyz sem stoned tak vnimam neuveritelne souvislosti a sem tam me napadnou napady snad i na nobelovku... ale jakmile to zacnu rozebirat podrobneji zjistim ze uz sem zapomel co za ten napad vubec bylo :-Q
Dost dobrý je, pokud si po brčku sednu do křesla před počítač, pustim Winamp a pak ten Equalizer (nebo jak se to jmenuje) běhají tam ty různý čáry... je jich tam dost na výběr...dokaže to spustit dobrej zásek jinak s procházkama naprosto souhlasim...
... to já po jointíku nejradši nedělám vůbec nic - a nechávám na sebe působit všecho kolem.
Teď nedávno jsem se byl ale koupat v takovim rybníčku ...
Špík a šup do vody ( byla dost studená a kdyby tam se mnou nebyla přítelkyně tak sem tam snad ani nevlez) - nejdřív to studilo a le pak?: "svěží pohoda" !!!
Někdy dostanu náladu a jdu zhulenej vařit ... je to fér a pak se dobře najim (a i oblíbený jídlo nechutná dvakrát úplně stejně)
A ty mnohokrát tu zmiňovaný procházky prírodou jsou bezdebaty - miluju je !!!
Já sem nejradši s kamarádama ale taky ráda furt něco dělám třeba píšu úkol do školy vlastně ne to nedělám ráda ale ráno až si úkol prohlídnu pokaždé se hodně nasměju....
Já jsem udělal před nedávnem kurz potápění (OWD) a nejlepší je když se jdu potápět, třeba někam do lomu, tak se navleču do neoprénu hodím na sebe techniku a zahulím 2prdy, ponor je NESKUTEČNÝ!!!!!
Tak po jointiku je dobre v lete si lahnut niekde do travicky a lezat!
Ale teraz som v bunkry u kamarata ktory je pod zemou a tam je krasne teplucko zahulim si a je sranda!!
no vsetko co tu je popisane je super ale mne sa nikdy nechce hybat pre mna je best neaky filmik sexik ci pokec a aj vyhulit sa na neakom hrade na kopci je ook
jsem uplne mimo kdyz rikam ze nejlepssi je jen pozorovat. ja se nejradejc koukam prez kukaatko od flinty a takyy ssi obcas dam pivvko. jsem mimo?????????????????????????????????????????
jo taky sem se jednou ucil matiku, malem sem zacal vymejslet novy vzorce, kdysi jeden manik ze tridy us naky vymyslel tak to rikal matikaroj hehe
jo supr je hrat hakisak, cvicit jogu, prijit domu vyhulej a hrat s bratrem pinec, nekdy je potreba hopnout do vany, cist si, poslouchat reggae, nebo triphop, nebo prijit domu a sedet a kecat s rodicema v obyvaku
dobry je kdys se clovek vecer poradne vyhuli a druhej den ma v hlave uplne cisto pustit si rano pohadky co davaj - Teletubbies sem taky jednou videl, kruta je tazmanie (ja si ji snad pucim f pujcovne hehe)
ale jinak vytuhavat u bedny je celkem trapny, to us je mozna lepsi chodit po meste haluzovat z lidi, a priroda samozrejme taky
jit do lesa a poslouchat co si ptaci povidaj, kruty je sednout na lavicku a cist treba o orientalni medicine to je masakr