Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zacal som na fleku budovat taku prirodnu ohradu,kvazi zivy plot...nafotim a hodim to sem,alebo do mojho treadu o outdoore...
Gro spociva v tom,ze take tie popinave a fakt pichlave bodlacie dviham do vysky a podopieram papekmi poriadnymi ...fakt to treba vidiet,pofotim to ...
Ta paska ma asi vyznam (aj ked minimalny) vtedy ked vies ze ti na policko chodi aj niekto iny a caka ze skor sklidi..inak by som neupozornoval na svoje policko.Peace
Ak ta paska tam bude trčat 2-3 tyždne tak ludi ktory sa po prvy krat zlakli a odisli, tak sa osmelia a pojdu to preskumat ved kazdeho by napadlo ze by cajti tam nechali vec ako je len tak v krikoch.. no nie???
Zdarec. No neviem kde byva ten typek s paskou, no chcem tam byvat aj ja. U nas by ti to nevyslo ani keby si sa pototo. Nenasiel by si ani pasku, ani palicky. Najlepsie je zasadit tak aby si tam stale videl Cize to je viac menej nemozne. Mna mynulu sezonu okradli, tak som sa nasral a sadim hooodne hooodne daleko. Tak daleko ze tam este ludska noha nevstupila. A ak dakoho prichytite jak vam coruje palice, zlomte mu ruku a skludom mu vysvetlite ze to co robi nema robit. To ho odradi a nabuduce to uz nespravi, ale zasadi.
Jo není nad to, když míš myslivce podchycený. Letos mi zrovna jeden přinesl tak zhruba 20 kytek. Dobrý ale vo..... jak sviň typoval bych že na to nškdo zapomněl.
Jó a ještě jsem zapomněl na to, že JZDáci, tedy známej mi řekne den předem kdy sečou kukučici. Fakt Pohoda, ale zmrdy čorkařský si asi nepodchytim , maximálně chytit a za koule do průvanu