Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od FaLda
Hele jako pricupita kralicek, vyceni svoje 4 kudlicky , dvakrat hryzne a stromecek leti k zemi, sam mam jednoho hajzlika doma a vim co dovede do vteriny provest s kerickem...!no problem..kdyby to byl kanec, tak na policku nemas nic....kdyby srna, tak ta se neobtezuje na kmen...zdravy stavnaty listecky si myslim, ze sou lepsi lakadlo!...navic halucinogeni:
Faldo jak říkám měl jsem to vyfotit a vyděěl by jsi že tohle srnka nebo nějaké jiné zvíře neudělalo .A ještě kor ty spodní větve byly rozřezaný tak na 5 částí a poležený pod kytkou a tohle by fakt srnka neudělala .Kdyby jsi to vyděl a nebo se ti stalo to samí co mě tak by jsi určitě neřekl že to bylo zvíře ty chytráku tak by jsi hnetka mluvil o něčem jiným

Naposledy upravil 01-08-2008 v 09:08 AM

Old Post 31-07-2008 v 11:01 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

A tahle holka to odnesla a ještě jedna není to moc vydět ale dole u tý kytky jo trochu důkaz jak to tam je prázdy a tam byly ty větve ořezaný dejte si to na plnou velikst je to dobře vydět jak tam jsou jenom pahýlky

Naposledy upravil 31-07-2008 v 11:30 AM

Old Post 31-07-2008 v 11:19 AM
Host
Host

Příspěvek č. 83

A tady jsou nějaký fotečky z políčka kde je pět holek a tam to je v klidu.Jsou to fotky ze včerejška těm musím zatim potleskat mnoo tak snad aspoň stěmahle holkama to dotáhnu až dokonce mno a s dvěma White widow ty jsou jinde mno

Naposledy upravil 31-07-2008 v 11:31 AM

Old Post 31-07-2008 v 11:22 AM
Host
Host

Příspěvek č. 84

A tady je ICE co mám doma na okně docela pěkně roste nechcu nějakou velkou kytku spíš keříče a to se mi zdárně daří tady jsou nějaký fotečky

Old Post 01-08-2008 v 16:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 85

Nazdar krajane.
Super krásné zdravé kytis chválím,škoda že nemám foťák abych se ti pochlubil s míma holkama.

Stěmi stonky mi to hlava nepobírá.
Proč by ti je někdo takhle nařezal?
Nemohla to být myš ?

Old Post 01-08-2008 v 18:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 86

Tady je ICE co mám doma ať totady nestojíí .V sobotu nebo v neděli čekejte fotečky holek co mám venku jestly teda nebude pršet

Old Post 06-08-2008 v 14:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 87

Zdarec lidi tak jak jsem slýbil tak taky plním.Tady jsou fotečky z dneška první dvě fotečky tak to jsou holky který nějaká sviňě skurvila tak tady jsou nebyl jsem na nich 14 dní a zdá se že to asi rozdejchaj ale nevím nějak tady jsou fotečky

Naposledy upravil 09-08-2008 v 20:45 PM

Old Post 09-08-2008 v 20:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 88

Tady jsou holky z jinýho políčka mám tam 2* WHITE WIDOW

Naposledy upravil 09-08-2008 v 20:58 PM

Old Post 09-08-2008 v 20:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 89

Tak a tady jsou další fotečky a ty jsou z další políčka kde mám 5 holek .Nebyl jsem tam 14 dní a když jsem tam přišel tak holky byly ůplně vyschlý a totálně povadlý tak jsem je hnetka zalil.A do každýho květináče jsem nalil 12 litrů vody s hnojivem ještě na růst aby se holky pořádně napily a za půl hodiny už se začaly spravovat tak snad to bude ok.Tady jsou nějaký fotečky Jestly máte nějaký dotazy tak se klidně ptejte hmm rád odpovím

Naposledy upravil 09-08-2008 v 21:11 PM

Old Post 09-08-2008 v 21:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

A tady jsou jenom nějaký fotečky pro potěchu oka tak se kochejte

Naposledy upravil 09-08-2008 v 21:20 PM

Old Post 09-08-2008 v 21:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 91

Zdarec a tady je zase ICE co mám doma jen tak na okně svítí na ní jenom tak 5 hodin deně a nevypadá vůbec špatně podle mýho teda Jo a ještě přemejšlím jestly má ještě cenu ju zatemňovat stejně by holka zachvilku začala kvést tak začátkem září si myslím tak mi kdyžtak poraďte

Naposledy upravil 10-08-2008 v 13:11 PM

Old Post 10-08-2008 v 13:05 PM
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Zdarec kolego a možná i sousede pěkné kyti ale jak na nějaké koukam zvládli by i nějaké tvoje kotátka možná i větší nášup papání sem tam jsou nejaké trošičku zažloutlé aplikoval by jsem jim třeba nějaký postřik mimo zálivky pod kořeny mohu doporučit výborně se mi osvědčil BIOALGEN nebo HYCOL-Z kiti si po takovem nástřiku jenom chrotají blahem a hlavně jsou to výrobky na české trhu dotupné a velice levné ( koupíš v skoro každém zahradnictví) To asi vše pěstu zdar budu sledovat BEY BEY.

Old Post 14-08-2008 v 08:18 AM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 93

podle fotky má papání akorát. to žloutnutí neni nedostatek živin nýbrž trochu mín světla než by chtěla. ale jen trochu. je to úplně v poho

Old Post 14-08-2008 v 08:21 AM
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

citace:
Původní příspěvek od MIRIS
podle fotky má papání akorát. to žloutnutí neni nedostatek živin nýbrž trochu mín světla než by chtěla. ale jen trochu. je to úplně v poho

to MIRIS musím s tebou rozhodně nesouhlasit pěstuji už hodnou řádku let ale nikdy se mi nestalo že by mi kyti žloutly nedostatkem světla podle mě je to rozhodně nedostatkem živin a možná ještě nedostatečně rozvinutým kořenovím systémem z důvodu tech květníků mám ten samí problém s kyti umístěnou ve 40L květníku na bakloně a ta rozhodně nedostatke světla netrpí ! SAMOZDŘEJMĚ KITI MÁ JINAK PĚKNÉ ŽÁDNÝ VEKLKÝ PROBLÉM TO TAKY NENÍ vše se dá vypilovat rozhodně je lepší když do květu jdou kyti pěkně zelené! Tot můj názor. Pěstu zdar IGRA

Old Post 14-08-2008 v 09:40 AM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

citace:
Původní příspěvek od Igraczek
Zdarec kolego a možná i sousede pěkné kyti ale jak na nějaké koukam zvládli by i nějaké tvoje kotátka možná i větší nášup papání sem tam jsou nejaké trošičku zažloutlé aplikoval by jsem jim třeba nějaký postřik mimo zálivky pod kořeny mohu doporučit výborně se mi osvědčil BIOALGEN nebo HYCOL-Z kiti si po takovem nástřiku jenom chrotají blahem a hlavně jsou to výrobky na české trhu dotupné a velice levné ( koupíš v skoro každém zahradnictví) To asi vše pěstu zdar budu sledovat BEY BEY.
jo Zdarec možná jo sousede .Máš pravdu stím papáním koupil jsem alga groow jenon půl litru tetka mě už došel takže příští rok koupím litrovej grow půl litru je málo.A co se týká tak máš pravdu že je to tím že mají málo papání.už jsem je 14 dní nehnojil tak tenhle vejkend jim dám pořádně napapat así poslední dávku na růst a potom budem pomalu hnojit na květ .A neboj polepším se stím hnojením a snad to bude oki.A rozhodně málo světla nemají když na ně praží celý den od rána až do večera tak zatim zdarec

Old Post 14-08-2008 v 13:37 PM
Host
Host

Příspěvek č. 96

Zdarec groweři a growerky jsem tady s aktualizací.Byl jsem ohlídnout ají místa kde jsem nebyl minimálně 2,5 měsíce a tam jsem sázel belladonu a orange bud sice zbyly jenom 3 kytičky a jou to všechny holky a to 1 Orange bud a 2 belladony a jedna belladona už je v plném květu sice jsou malý mají tak kolem 1 metru ale to nevadí zasadil jsem je jen tak a když beru ají ohled na to že jsem se o ně nestaral tak nevypadají zase tak špatně a ještě jsem se byl podívat na holky jak jich tam je pět tak taky nevypadají špatně a ještě na jednu white widow kterou jsem minule naohýdal a tetka nevypadá vůbec špatně tak se kochejte a tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec mějte se groweři A tady první várka z místa kde mám pět holek všechny mají kolem 150cm

Naposledy upravil 17-08-2008 v 19:20 PM

Old Post 17-08-2008 v 18:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás