Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže opět po dlouhé odmlce zdravím Growery a Growerky
Kyty byly po mém příjezdu dost podviživené, ale už jsem je zase začal pořádně krmit
Zálivka: Alga-grow víc než na obalu a k tomu lahodná B´cuzz tabletka nejak tak akorát
Úpravy Obral jsem to o nějaký lupínečky (jen mrtvé!)a podobně.
1. COB
2. Pána boha
3. Purpura
4. NLko
Políčko někdo objevil a zmizlo pár šišek (jedna z DpXem a dvě z Shamana )
Snad to dobře dopadne (je mi jasný, že všichni budete psát hodně štěstí nebo máš smůlu chlapče nic si nezahulíš, ale ja tomu fakt věřím, že to dopadne dobře aneb naděje umirí poslední . Pokud chcete vyjadřovat nějaký soucítění tak do pm at se mi to tady nezasírá dotazy a rady sem! )!
hustěěěě Trafo vidím že Tvý chrobáci taky začali pořádně kvést....nemluvě o hashplantu...zatím paráda za ty chrobáky budem muset asi hodně Scottymu poděkovat. .......jen tak dál.
zdar kish
Takže B´cuzz tablety jsou vážně super
Chrobáci se pěkně baculatí, ale nějak mi nepřejou podmínky ve skleníku, protože majitelka tam chce sklidit ješě nějakou zelennu takže nemá pochopení pro nízkou vzdušnou vlhokost. Někam je vystěhuju.....
Dneska jsem měl konečně zase jednou čas pěkně kytičky pohnojit tak jsem neváhal a rovnou je i nafotil --- DpXem --- chut taková nijaká a účinky zajímavé
Zálivka: Jak jsem byl spálenej tak ani nevím na kolik L jsem jim ty hnojky pořádně dal . Zálivka se skládala z BcuzZz tablet a algabloom --- bez vody ze sudu by to nešlo
Úpravy: Rostliny přišli o nějaké listí
BTW: Dneska jsem otrhla DpXem a uskladnil ho