Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Koukate zhuleni na South Park?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

JJ rulezz

Kdyby jste snim přišli ještě o chvyli později bude byla by zněj jedna velka pi**. ( vaginytyda to mě rosekalo nejvic)

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 06-09-2009 v 20:01 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Ááá, Rendy, to mi rve koule. To mi fakt rve koule!

...

Koule Garry, rveš mi je.

V podstate vzdy na ne cumim spalen, a ted si du dat dil

ad koste: tywoe ty ses na G vsude. Mas se ucit

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 06-09-2009 v 20:28 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Darklight ale ty tež a ještě ktomu koukaš na south park

jinak aby to nebylo topic

"Tviku přestal si věřit v ducha lidske dobroty" ..... " tak už věřiš" "Myslim že dam lidem ještě šanci" "Tak si ted vlez kemě do auta a ja tě odvezu domů"

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 06-09-2009 v 20:39 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vycuranek
Nový Člen

Karma uživatele vycuranek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Eričku co ti je? jsem nasranej!Sp je super,neznáte někdo název dílu jak ten učitel začne fetovat?

Old Post 13-09-2009 v 10:35 AM
vycuranek je offline   Profil uživatele vycuranek   Find more posts by vycuranek   Foto galerie člena vycuranek   Click here to Send vycuranek a Private Message   Add vycuranek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hurley
Stálý Člen

Karma uživatele Hurley - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

nejvíc se mi libil dil "cartmenova pomsta"

Old Post 13-09-2009 v 10:42 AM
Hurley je offline   Profil uživatele Hurley   Find more posts by Hurley   Foto galerie člena Hurley   Click here to Send Hurley a Private Message   Add Hurley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d!Ne74
Stálý Člen

Karma uživatele d!Ne74 - 42% PěstitelskáKarma uživatele d!Ne74 - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

citace:
Původní příspěvek od vycuranek
Eričku co ti je? jsem nasranej!Sp je super,neznáte někdo název dílu jak ten učitel začne fetovat?

Je to 4. díl 2. série, jmenuje se Ike's wee wee, je to o tom jak chtej Ika (Erikuv adoptovanej bratr) obrezat a Erik se ho snazi zachranit. Druhá polovina 13. série začne už za 26 dní, 6 hodin a 35 minut (ano, počítám to) !

Old Post 14-09-2009 v 20:25 PM
d!Ne74 je offline   Profil uživatele d!Ne74   Find more posts by d!Ne74   Foto galerie člena d!Ne74   Click here to Send d!Ne74 a Private Message   Add d!Ne74 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od d!Ne74

Je to 4. díl 2. série, jmenuje se Ike's wee wee, je to o tom jak chtej Ika (Erikuv adoptovanej bratr) obrezat a Erik se ho snazi zachranit. Druhá polovina 13. série začne už za 26 dní, 6 hodin a 35 minut (ano, počítám to) !
Ike je Kylov brat

Old Post 14-09-2009 v 22:29 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vycuranek
Nový Člen

Karma uživatele vycuranek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

d!ne,diky!Je to super díl,těšíim se na tu 13.serii

Old Post 15-09-2009 v 00:16 AM
vycuranek je offline   Profil uživatele vycuranek   Find more posts by vycuranek   Foto galerie člena vycuranek   Click here to Send vycuranek a Private Message   Add vycuranek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
'grass'
Stálý Člen

Karma uživatele 'grass' - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

d!Ne74: dovol abych tě opravil na http://south-park.cz/ běží odpočet kde píšou, že nový díl výjde za 22 dní a 15:02:15 hodin

Už se nemůžu dočkat jaké šmaky zase vymyslí, protože jejich humor nemá chybu

PEACE

Old Post 15-09-2009 v 11:59 AM
'grass' je offline   Profil uživatele 'grass'   Find more posts by 'grass'   Foto galerie člena 'grass'   Click here to Send 'grass' a Private Message   Add 'grass' to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d!Ne74
Stálý Člen

Karma uživatele d!Ne74 - 42% PěstitelskáKarma uživatele d!Ne74 - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

No, v době psaní minulý zprávy to tak bylo. A vůbec nevim proč jsem napsal že Ike je Erikův bratr, asi bych měl to hulení omezit .

EDIT: Btw. všichni na to koukáte v češtině? Já jsem se na SP prakticky naučil anglicky, bezvadnej výukovej materiál.

Old Post 15-09-2009 v 18:29 PM
d!Ne74 je offline   Profil uživatele d!Ne74   Find more posts by d!Ne74   Foto galerie člena d!Ne74   Click here to Send d!Ne74 a Private Message   Add d!Ne74 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
'grass'
Stálý Člen

Karma uživatele 'grass' - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Angličtina má své kouzlo, navíc už jsem tak zvyklý na jejich hlasy, že bych se na to v čestině určite nedíval. Obecně mám raději filmy či seriály v původním znění.

PEACE

Old Post 16-09-2009 v 08:34 AM
'grass' je offline   Profil uživatele 'grass'   Find more posts by 'grass'   Foto galerie člena 'grass'   Click here to Send 'grass' a Private Message   Add 'grass' to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Vetsinou jsou originalni zneni nesrovnatelne s dubingem, nicmene u nekterych serialu je to fakt povedeny a jak si clovek zvykne, tak orig dub uz nejak "nemuze zbastit", nebo je to prinejmensim vyrovnane... Simpsons, Friends. U South-Parku je to zrovna ta plichta, oboji ma neco do sebe. Cartman je dabovany moc dobre, a kdyz jsem slysel cesky dubing Tweeka tak sem umiral smichem

A napriklad Futurama ci Family Guy (a obecne to co vali Prima.kool) ma dubingy zcela tristni a kvalitu serialu shazujici..

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 16-09-2009 v 12:24 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

13 x 11 .... zatim nejlepší ze 13ky .... Poker Face !!! ....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 30-10-2009 v 18:54 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

jj akurat som ju nasiel , nepozeram hned pockam az po speku ked bude ... ta 13 seria je fakt MEGA ... batrsove defky je good aj ta v ringu (oni zabili el poca loca xD )

a ten policajt v Bottom bitch ako ich zatika a ten konieec xD to uz bol lepsi koniec ako requiem xD

Old Post 31-10-2009 v 15:07 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

nový díl na téma lékařská marihuana VS KFC

http://www.southparkstudios.com/episodes/267110/

buffallo soldier

Old Post 01-04-2010 v 23:09 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
antoo
Nový Člen

Karma uživatele antoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

vcera akurat vysla dalsiacast SP S14E03 idem sa sfajcit a kukat :P

weed every day

Old Post 02-04-2010 v 09:17 AM
antoo je offline   Profil uživatele antoo   Find more posts by antoo   Foto galerie člena antoo   Click here to Send antoo a Private Message   Add antoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-09-2003 - Koukat zkouřenej na HOROR! - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás