Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Darklight ale ty tež a ještě ktomu koukaš na south park
jinak aby to nebylo topic
"Tviku přestal si věřit v ducha lidske dobroty" ..... " tak už věřiš" "Myslim že dam lidem ještě šanci" "Tak si ted vlez kemě do auta a ja tě odvezu domů"
Původní příspěvek od vycuranek Eričku co ti je? jsem nasranej!Sp je super,neznáte někdo název dílu jak ten učitel začne fetovat?
Je to 4. díl 2. série, jmenuje se Ike's wee wee, je to o tom jak chtej Ika (Erikuv adoptovanej bratr) obrezat a Erik se ho snazi zachranit. Druhá polovina 13. série začne už za 26 dní, 6 hodin a 35 minut (ano, počítám to) !
Je to 4. díl 2. série, jmenuje se Ike's wee wee, je to o tom jak chtej Ika (Erikuv adoptovanej bratr) obrezat a Erik se ho snazi zachranit. Druhá polovina 13. série začne už za 26 dní, 6 hodin a 35 minut (ano, počítám to) !
Angličtina má své kouzlo, navíc už jsem tak zvyklý na jejich hlasy, že bych se na to v čestině určite nedíval. Obecně mám raději filmy či seriály v původním znění.
Vetsinou jsou originalni zneni nesrovnatelne s dubingem, nicmene u nekterych serialu je to fakt povedeny a jak si clovek zvykne, tak orig dub uz nejak "nemuze zbastit", nebo je to prinejmensim vyrovnane... Simpsons, Friends. U South-Parku je to zrovna ta plichta, oboji ma neco do sebe. Cartman je dabovany moc dobre, a kdyz jsem slysel cesky dubing Tweeka tak sem umiral smichem
A napriklad Futurama ci Family Guy (a obecne to co vali Prima.kool) ma dubingy zcela tristni a kvalitu serialu shazujici..
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
jj akurat som ju nasiel , nepozeram hned pockam az po speku ked bude ... ta 13 seria je fakt MEGA ... batrsove defky je good aj ta v ringu (oni zabili el poca loca xD )
a ten policajt v Bottom bitch ako ich zatika a ten konieec xD to uz bol lepsi koniec ako requiem xD