Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a dalším co si myslí totéž.
Obávám se, že platí to co jsem napsal v mém obsáhlém příspěvku. Zdá se, že protimarihuanová lobby nabývá na síle a převálcovává slabou promarihuanovou lobby a Pejřil je člověk jako každý jiný. Je v nějaké straně a třeba nechce přijít o místo na kandidátce ODS. V každém případě bych to, že takto hlasoval přeložil jako, že se mu nevyplatí hlasovat proti (protože co si budeme povídat na legalizaci konopí si dnes v ČR nikdo neudělá politickou kariéru, spíš si ji pokazí a politici nejsou nic jiného než taky lidi a navíc politici, žádní fanatici).
Je na nás a v našem zájmu, abychom podpořili ty síly mezi lidmi v tomto státě (už je mi hloupé psát "ve společnosti"), které jsou pro odkriminalizování marihuany a přesvědčili ostatní, že nejsme žádní kriminálníci a nebezpeční lidé ale normální lidé, kteří namísto alkoholu konzumují THC a nejsou pro zbytek společnosti nebezpeční. Lidé se vždycky bojí nového a nepoznaného a čím jsou starší tím víc. Vím z vlastní zkušenosti, jak jsem se bál když jsem v relativně pozdním věku bral brko do ruky (a to, že jsem si jednou či dvakrát zahulil před 20 lety mi moc nepomohlo).
Jenom bych se trosku pozasmal nad loby velkopestitelu v parlamentu, ale jinak se s tebou nenda nez souhlasit. Promarihuanove loby zde funguje uz celkem dlouhou dobu( filmy, casaky, net ), alespon ja kolem sebe vidim spousty tolerantnich lidi nebo alespon lidi ochotnych na toto tema diskutovat. A to je dobre.
Zjistil jsem, že se málo pohybuju na tomhle serveru a že by bylo lepší přenést tuto debatu do tématu
POZOR, POLITIKA VSTUP NA VLASTNÍ RIZIKO. Tam už jsou dávno dál aspoň v tom, co já tu nastiňuju. Jsem na 2. straně a celou dobu se mluví o založení politické strany nebo použití jiného politockého prostředku pro dosažení odkriminalizování konopí.
Já bych se moc nesmál lobby velkopěstitelů konopí v parlamentu. Když tam není teď , tak až bude ještě problematičtější si vypěstovat svoji travku a počet uživatelů ještě stoupne, tak se určitě objeví. Na to dej krk. Prachy jenom prachy nečekají.... To nemusí být moc lidí jen pár, kteří vědí kam jít a co říct. Vždyť navíc mají za sebou "téměř celou společnost" v úsilí o potírání drog.
Ale promarihuanová lobby tady určitě je. Je třeba se dát jen dohromady a být silnější v jednotě.
Já se ale stěhuju do tématu POZOR, POLITIKA VSTUP NA VLASTNÍ RIZIKO.
No už to tisknu.. může tam být i více osob se stejným bydlištěm ???? Asi sem trochu natvrdlý, ale nevím jestli jo nebo ne - je to moje první petice
Jo a ještě jeden dotaz, kam to mám potom poslat ??
Do prvního dubna ???
To koukám asi nestihnem, co ?
smůla, už to nestihnu... holt sem přišel pozdě do práce
a taky jsem nezjistil, kam to mám poslat
škoda, už jsem sehnal nějaké podpisy, ale nevím kam to poslat...
to je fuk, mrdám na to... ale snaha tu byla, ale zhatila to "špatná uživatelská podpora"
na druhou stranu, kdybych nebyl zakoprovaný, dávno už by mohla petice cestovat ke svému cíli, ale co...
Tak už to začíná! Ne páteční joint, ale Listina základních práv a svobod byla se mění se v doutnající popel v parlamentních kamnech. Je vidět, že tu skutečně nic není nemožné, a pokud jsem měl některým lidem za zlé, že jen dokola omílají sousloví "policejní stát", je až s podivem, jakou rychlostí jsem se přiblížil k jejich řadám
Chci se připojit k ostatním svéprávným lidským bytostem a vyzvat parlament, který z mých nemalých peněz reprezentuje stát, ve kterém jsem se narodil, žiji tu, pracuji: Přestaňte, prosím, kázat vodu a zároveň pít víno, a to doslova. Ohrožujete důvěryhodnost institucí, do kterých jsme si Vás zvolili, a dále přinejmenším bezpečnost silničního provozu (že, pane Pláničko - nejste ve své branži výjimkou). Naslouchejte celospolečenské diskusi - fakt, že jste zákonodárci, Vás nevyčleňuje nad ostatní občany této republiky. Hrajete si s ohněm, rozdmýchávat u zatím poklidných lidí anarchismus by se Vám nemuselo vyplatit. Zdeněk K., Kralupy n. Vlt.
Už shromažďuji podpisy, do 1.4. jich seženu dost, pokud bude akce pokračovat, vytisknu další. Zdravím všechny normální lidi a grower.cz
uz nad tim premyslim asi druhy den a nemuzu se niceho kloudneho dobrat....
Neni mi porad jasne, proc ten Pejril pro tu novelu taky zvedl ruku.. po prohlidce jeho stranky, a vysledny dojem z ni je vesmes pozitivni, najednou udela tohle...
porad jen kroutim hlavou a nevim nevim...
Ze by to fakt byla takova banda a clovek se nechal stahnout, kdyz je v jedne strane a musi drzet provaz? To je podle me znacne nedemokraticke....
TAK TO JE VAZNE V PRDELI, proste podepsal, zadne dalsi vyjadreni nikde neni. To je neuveritelne takze ta petice byla celkem dost blbe nacasovana ... skoda.