Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar lidi, tak se chystáme se spolužákem do amstru. Mezi 7.-11.3. tam budem zevlovat Tak kdyby tam náhodou někdo v tu dobu taky chtěl jet, tak se ozvěte na PM;o) Jinak kdyby někdo věděl o laciným ubytování, tak bych byl taky moc rád
My ted zacatkem kvetna byli v Amstru na 2 dny - ceny asi takove: 1g hasku od 7E, 0,7g WW 5E a vyse dle modelu. Jinak po ceste z5 pres nemecko autem naprosta pohoda chcimira (kobru 11) jsme na dalnici nezahlidli a to jsme zastavovali i na par odpocivadlech v dojčlandu. Takze kdyby se neco vezlo tak v poho. Ale byli jsme normal typci v zanovni kare, zadny dredy a tricko marihuana :-)
Zdar llidi
sem byl v Amstru s kamošama minulej mesic.Sme jeli vlakem takže komatická a dlouhá cesta pres dojčland.Ale s pomocí velkého množství piva to uteklo:-)
Ohledně těch cen.Kupovali sme většinou ty lepši vzorky takže tomu odpovidala i cena.Super silver haze z greenhouse za 13Eur/1g.V jinych shopech o neco levnejsi.NYC diesel v kadinskych asi 10Eur/1g.Jointy kolem 3-5eur.Nejvic draho měli ale v Bulldog.Za jointa tam chtěli myslim 15Eur, což sem prostě nedal.Jinak za hash sem daval tak kolem 8Eur za gram.Ale stálo to za to.Jak přišla noc tak sme jeli vlakem na okraj Amstru do nějáké industrialní zóny, bo co to bylo.Tam sme našli golfovy hřiště a hned sme tam zabivakovali:-) Pár prdíků z Trans Himalaya a sapl sem jak nic.Ráno se golfisti nestačili divit:-)))
Cesta zpět dopadla dobře i přes menší nesnáze.Těsně před ČR nás skřípla bundespolís..prohledávačka kupéčka, baťohů no prostě všeho.Vezli sme asik 20 gramu a jedno balení hawaian mushrooms, ale nenašli nic.Jenom moji dýmku hehe..jooo není nad to mít dobrou skrýš.Ale mráz po zádech mi běhal když měl ten bengo v ruce muj spacak a v něm bylo zakuklených spoustu gramů:-)) Naštěstí ho neotevřel..
Jinak Amsterdam mohu jenom doporučit.Nádherné a kouzelné město..
Greenhouse odporucam aj ja, navstivil som ho uz snad aj 10 krat _-v Amstri maju tusim 3 koface, travu maju naozaj vybornu,ked to porovnam s Rotterdamom a 6euro za g celkom ok gresu ale nic zvlastne a Den Hagom kde mi dali v jednom kofaci taky has ze sa mi normalen po ceste na barak uplne rozpadol. greenhouse su myslim pravom jednicka,ale trebars himalajan gold sa neda kupit nikde, to nepredavaju,len semiacka.odporucam este aj BARNEYS hore je to na fotke, tam som bol 3 krat a maju tam tiez skvely matros....obisiel som ich dost a to je moj top.
Inac mne sa podarilo kupit has aj na Flowermarkete
ak je niekto v amstri,rotterdame alebo hagu tak sa kludne ozvite.
no na názvy coofíku si nepamatuju a le v tilburgu u nádraží nejlevnější ww za 8e, Haze, JH 12e. Okosek dál ww 7e, Silver Haze 8,5e a hïgh Amnesia 13e.
Ceny se tam liší jaxvině 3-5e, při koupi 5g sleva. Ale 5g maximum na hlavu a shop.
nejlacinější sem kupoval v tilburgu kousek od nadraží za podchodem u arabáče skunk za 5e(shit), od tý doby sem tam nebyl.
Jen má zkušenost z unorový návštěvy v Rotterdamu a Den Haagu! Nejdražší-po návštěve asi20 coofů-byla shakira ...12e. nemusí automaticky znamenat extra výpal, sem tam jsem koupil i za 2,50e(jamajca,afrika,...)a moc známých si to chválilo...nikdy jsem ale nekoupil mizerii jako často tu...