Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skunk- je hovorovy nazov bud pre silnu ganju alebo hovorovy nazov pre jednu z rodiny "ozajstnych"skunkov.
Skunk#1- to je originalny skunk vyslachteny uz niekedy v 80-tyc rokoch a vznikol z 25%Afghan,25% Acapulco Gold,50%Columbian Gold.
Teda je to odroda ktorej v krvi koluje prevazne sativa.
Staci?
Ak mas este nejaky dotaz na akukolvek odrodu pytaj,alebo pytajte sa a ja vam velmi rad zodpoviem dotazi ak budem vediet.
to ddt: Ďík. Mám totiž katalog od Emery seeds a furt sem nemoh' pochopit ty jejich #1, #5 atd. Jo a taky značka ´F1¨, ale to asi bude něco jako favorit, nebo černej kůň, hm?
Jinak moje modely - Hindu Kush (Nirvana Seeds) a Blueberry. A brzy rozjedu Shivu, taky od Nirvany.
2 dlouhán: F1 je termín z genetiky. první filiální generace. u ganjy to znamená kříženec dvou odlišných modelů. ten bývá v první generaci silnější než oba rodiče, ale v dalších generacích už ne. proto se prodává jen jen F1. rostliny v F1 se mohou od sebe hodně lišit. v F2 ještě víc... atp. viz. genetika pro střední školy
2Pooh: Clovece zacinas mi byt cim dalej tym viac sympaticky svojjim pohladom na vec. Tiez ta tak fascinuje genetika (hobby) ako mna?
2 Dlouhan,all: Ta F2 generacia je samozrejme preto casto horsia ako F1 bo sa u tejto linie uz zacinaju objavovat aj nedominantne znaky,teda tie ktore by sa normalne neobjavili. Tieto byvaju samozrejme casto prave tie ktore by sme nechceli mat u nasej gan. No pozor byva to aj presne naopak. Ako si si isto vsimol nic nie je pevne a na 100%, je to tym ako uz POOh povedal pri vzniku krizenca dochadza k ohromnej variabillite v prvych liniach kym sa dany hybrid nasim cielavedomim selektovanim neustali. Ale fakt by bolo asi dobre keby ste si pozreli Gymnazialny Biologiu,konkretne genetiku, tak tam je to naozaj pekne vysvetlene. No ak k nej nemate pristup, nezufajte, bo klucove casti pribali do prekladu jednej knihy o ktorej ale asi POOh uz bude cosi vediet, bo je taky a verim, ze este len bude pomocnik pri tvorbe tohoto ja myslym velmi uzitocneho diela.
JH- no rozdiel ucinku JH a Afghanu u mna bol ten, ze afghan mi pomali a mohutne stupal do hlavy,proste silna prilivova vlna akoby a vysledny stav bol tzv. couchlock a u JH to bola jedna ostra, rychla vlna,silna a stav bol skor energicky. No take haluze som este nikdy nemal.
Clovek ma vzdy trochu pozmenene myslenie ale v tom zmysle, ze citi veci inak, iank sa diva na rozna veci, ale nie aby som mal haluze ako ti pises- to sa mi zda trochu unreal.
Nedal si si pred tym este nieco,kolko si si dal toho JH?
nazdar ddt mal som JH a haluze (vizualne) sa nedostavili
len sem tam nejaky tik ako keby sa nieco vedla mna pohlo
jednoducho ked sces mat haluze daj si hribik
NO aby som nekecal tak som raz hulil makes taky trosicka naplesnity
ale naplesnil este v skleniku poto ususeny a zlisovany
a poviem ti to bolo extrem lezal som v posteli kukal na plafon
po ktorom lietaly hviezdy a sem tam nejaka raketa(Enterprise napr)
proste nadhera alestalo sa mi to z Ganje len raz
na tych hribkoch to je vzdy
Vzhladom na temu tohoto prispevku sa nevaham spytat nieco o modely co nepoznam, tak ak ho poznate dajte vediet:
Je to Super Widow, ma to byt krizenec Super Skunku a White Widow, no nic viac neviem.
- Ak mate nejake info tak mi to prosim napiste ci sem , alebo ako PM
Diki vsetkym aktyvnym