Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No Houme, koukám, že se to nakonec pěkně vybarvilo.
Na 150w je to pěkná sklizeň - přeju příjemné pokouření Dal bych ti karmu, ale mám se podělit s jinými uživateli,
tak já du.
houmb. pekne realizovane ))...strasne sa mi pacia tieto fotoserialy. skoda ze nemam moznost podelit sa s vami o svoje podivanicko. mam 2*holland hope 10 den na 12/12 a pekne sa zacinaju vlasatit, len mi chyba fotak. no nic mozno ho niekde splasim a pridam svoje obrazocky. drzte sa growery drzte, nech s vami kraca stastena...puk puk
Cauec Houmboj! Tak jsem to dneska zkouknul, co ze jsme to vlastne vcera kourily, no a musim ti to pochvalit (viz PM ) Je to velice vychytanej modylek, slibovana karma uz je tam!!!
Canna - Díky .Jo je to opravdu jenom pod 150tkou..Nikdo tomu nemohl uvěřit Zvlaste ti, co to ochutnaly )Verim ze se ti povede podobný kousek, je to celé jen o péči a lásce k nim..Tak ať to roste