Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přihazuju další fotky! Dneska je to 8. den přepnutý na květ... Herery zatim ukázali paličky jenom tři,ale zato ICE už vim že jsou obě samice!!! Herery sou zatim 2 samice,a ten třetí vypadá na hermáče,nebo je to samec,ještě to neni tak dobře vidět...
A ještě sem hodim skleník... Ten už ale moc fotit nejde,tohle bude asi poslední várka fotek ze skleníku a pak budu házet až budou palice... Nevejde se mi to do objektivu,je to už přerostlý přes skleník skoro... Už se mi to rozlezlo přes půlku skleníku,nejde to fotit... jediný co jde fotit je to menší skéro (140cm) a zjistil jsem že je to určený na indoor,nebo do tropickejch podmínek,a mě to roste jak svině v tom skleníku :-)) Akorát nevim jestli to stihne dozrát,dám to kdyžtak pod výbojku ke konci...
zdarec! chtěl bych se zeptat,jestli když mám (možná) jednu kytku hermáče a nechám jí v growroomu tak když mi to voprcá vostatní kytky jestli to bude eště pořádně zhulovat?? nejde mi vo tu jednu kytku,tu bych klidně zahodil,ale bojim se toho že včas nepoznám samce a pak se mi to všechno voprcá a jestli to pak bude dobrý hůlo i když to bude mít semínka... poraďte mi please..
musíš to furt kontrolovat inak je tu spoustu ...myslim ale ze us by to mnelo byt poznat kdo je samec...inak ti to roste nadherne....http://grower.cz/forum/showthread.p...id=23410...tady to mas jak to poznat... kdybys nahodou newedel...
Tak mám šílenou radost!! dneska ráno jsu zkontrolovat grow room a zjistil jsem že mám jenom tři samce!!!!!! Hned jsem je vyhodil a ostatní kytí už začínaj chlupatět a tvořej se paličky!!! takže mám 12 krásnejch samic,z toho 9 Jack Hererů,2 ICE,a jeden skunk od kámoše.. takže šílená radost!!! takový štěstí jsem už dlouho neměl... doufám že se z něčeho nevyklube hermáč,to bych se nasral :-)
tak to mas supr,lip to snad ani vyjit nemohlo...ja teda z r-manovychy seminek jedu 5 kytek z 5ti seminek a zatim mam 5 samic ale to je maly mnozstvi,takze zas takova haluz to neni...jen tak dal a dalsi pekny a prijemny uspechy
Doufám že všichni víte jak z rapidu stahovat,stačí na tý první obrazovce najet dolu a dát free,pak naskočí další stránka,tam počkáte až se odpočítá čas a pak do tý prázdný kolonky opíšete ten kod co se objeví a kliknete na download! Je to jednoduchý!
Velikost toho videa je asi 9.7mb,tak všichni sosejte,je to rychlovka :-)
Doporučuju dát přehrávání na celou obrazovku! :-)
Naposledy upravil Jeck Herer 06-07-2006 v 20:11 PM
Tak dneska se du podívat na kytičky a zjistil sem že jeden můj Herer je asi samec,byly tam takový malý kuličky několik jich u sebe,tak sem ho dal zatim do skleníku,ať tam dozraje a pak voprcám vopatrně jenom některý malý paličky na ňáký hezký samičce,aby byli semínka do dalšího growu...
zdarec! mám možná menší problém
Obě ICE už začali docela pořádně kvést,už sou celkem velký palice a vosypaný preflowerama,ale Jack Herery zatim ňák extra nekvetou! Newim jestli je to normální,ale už je to dneska 13tý nebo 14tý den od přepnutí na květ a jako že by tam byli aspoň podobný palice jako má ICE tak to ani náhodou! Všechny Herery už sou poznat,co to je za pohlaví,to jo,maj nahoře ve špičce docela dost chloupků,ale zatim skoro žádný květy.... snad to teprve příjde,Jack je sativa,je dost známý,že dokvejtá pozdějš,tak newim no,poraďte,jestli s tim máte někdo zkušenosti.. Díky moc