Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

A11 v květu Příspěvek č. 81

Tak, přidávám trochu fotek A11xMTF. Passion 1 je už kompletně sklizen. Původně jsem ho zamýšlel nechat až do doby, než na něm dozrají semínka, ale nakonec jsem si to rozmyslel.
p.s. nemáte někdo tip, jak odděllit kořeny od hlíny? Mám v úmyslu užít na mast i kořeny...

Naposledy upravil 21-09-2006 v 15:57 PM

Old Post 21-09-2006 v 13:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D3mo
Nový Člen

Karma uživatele D3mo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

no stema korenama newim mast sem delal zewseho jenom ne skorenu ,, koreny nak newyuziju ale to se muze zmenit .. ktomu odeleni normalne to nech 2dny w kyblis wodou nabobtnaj a pak jenom woplachnes ... poznatky ze zpracowaani stonku prawe na mast a to se mi powedlo i s rok a pul starejma stonkama a wetwema co sem nasel napude .... hodne dulezity je aby to nabobtnalo nez to zacnes zpracowawat ,,,, rikam staci 2dny we wode

Old Post 30-09-2006 v 01:26 AM
D3mo je offline   Profil uživatele D3mo   Find more posts by D3mo   Foto galerie člena D3mo   Click here to Send D3mo a Private Message   Add D3mo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

D3emo: díkec za radu. škoda, že je to už neaktuální. mast jsem vařil z listí - bylo toho skutečně moc - a z bylinek (výběr z krychlovýho postupu)´- na kořeny jsem se jednoduše vysral, snad příští vaření, příští rok....

Old Post 30-09-2006 v 02:09 AM
valdez
Stálý Člen

Karma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

hlínu oddělíš tak že to šupneš do kýble s vodou nebo opláchneš hadicí, ale v kořenech nic není, to nemá smysl.

První pes co pěstuje..

Čoklova pastva 2006 - skoseno

Chceš mít pasácký kouření? - Postup jak dostat MAX.

Výprava do prapodivného to Makrosvěta THpryskiřiCe.

We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood

Old Post 30-09-2006 v 02:20 AM
valdez je offline   Profil uživatele valdez   Find more posts by valdez   Foto galerie člena valdez   Click here to Send valdez a Private Message   Add valdez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

valdez: jojo, taky jsem si myslel, že tu hlínu oddělím takhle, ale běda. bez šance. kybl s vodou, proud vody - nic nepomáhalo. tak jsem to nechal vyschnout a zkoušel to omlátit. To už šlo líp, ale stejně jsem neměl tolik chuti a času to dělat. Osobně si myslím, že v kořenech něco je - jen takový tušení

Old Post 30-09-2006 v 10:27 AM
D3mo
Nový Člen

Karma uživatele D3mo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Tuseni sprawny )))) ale ja nato sice mam skoly ale nejsem chemic aco sem wedel se wykourilo pric ,,, problem je ze w korenech mas nejakej skrob nebo tak neco ,,, primejch pokusech ,s korenama to wecinou dopadalo ze wyslednej extrakt byl takowej nooo moc hustej jak ridkej med ..... stoho usemi nic delat nechtelo .. skousel sem trik s peroxidem louhowani asi 5 dnu w roztoku 0,75 na l a le porad wisledek stejnej ... kamos to ale z toho "medu" a mast wyborna jenze won pouziwa ziwocisnej tuk = Sádlo bleee ,,, tkze wisledna mast je hrnec sadla a wnem tadle wec jenze pridawa olej y liti a stonku .... ja natohle zaludek nemam .... kazdopadne me koreny zajimaji kwuli extrakci a nasledny pouzit (poziti) a ..???? newim dost se bojim taki kwuli hnojeni ,, hnnojim dost a tim zem kytku proplachuju tak mesic tak si stejne myslim ze to wtech korenech zustane a pak to dela tendle med ..pouyiwam AH a to sou docela drijaky

Old Post 30-09-2006 v 19:18 PM
D3mo je offline   Profil uživatele D3mo   Find more posts by D3mo   Foto galerie člena D3mo   Click here to Send D3mo a Private Message   Add D3mo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Update Příspěvek č. 87

Inu, uběhlo trochu času od poslední aktualizace a já si řekl, proč sem nepostnout nějaké nové fotky?
P1 je jak známo již dávno zkosená, momentálně odpočívá ve sklenicích a čeká, až se z ní někdo rozhodne ubalit špeka.
A11xMTF zatím kvete a ještě jí nějaký čas zbývá. Musím přiznat, že se mně zatím díkybohu vyhýbají plísně. Docela se divím, protože většina growerů problémy s nimy ve svých threadech zmiňuje. Dle mé soukromé hypotézy je to způsobeno skutečností, že je kytka docela vysoko nad zemí a vlhkost, která je jedním z faktorů, který plísně podporuje, se drží spíše u země. Odpadá mi i starost s přízemními mrazíky. Dost však plkání, přejděme rovnou k věci.
p.s. sakra, doma už je docela zima a mně mrznou při psaní ruce - pfůů a to mám před sebou ještě spoustu psaní do školy.

p.s.2: omlouvám se za kvalitu fotek. byl jsem okolnostmi nucen fotit proti světlu.

p.s.3: možná jsem tady zmiňoval, že tak lehce koketuji s výrobou konopné masti. V současné době odpočívá ve sklepě v nádobě a čeká na tento víkend, aby prošla druhou fází vaření, kdy do ní přídám palice a další várku bylin.

Naposledy upravil 10-10-2006 v 10:03 AM

Old Post 10-10-2006 v 09:57 AM
Host
Host

Příspěvek č. 88

Slunce se dostalo za svůj zenit, což pro mě znamená příhodnější podmínky k focení. Vyfotil jsem tyto 3 snímky paliček. Světelně jsou daleko vyváženější. enjoy!

Old Post 10-10-2006 v 14:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 89

Včera jsem nasadil final solution. Kytku venku nechám podle počasí. Ideální by to asi bylo do konce října, ale pochybuju, že bude takhle pěkně. Nechávat ji tam v dešti se mně moc nechce. Včera jsem objevil jednu plesnivou paličku - plíseň na stonku. Utrhnuta a už se suší.

Old Post 16-10-2006 v 09:23 AM
Host
Host

poslední fotky živé květinky Příspěvek č. 90

Čau, dneska jsem strávil asi 5hodin zpracováváním A11. Možná chtěla ještě chvíli venku nechat, jenomže mně začala trošku plesnivět, tak jsem se rozhodl. Navíc jsem měl dneska čas, takže jsem ji musel nekompromisně zabít. Nejdřív proběhlo ostříhání listů, poté upravování palic a nakonec ustřihnutí větví a jejich sušení.
Děkuji vám za letošní pozornost. Už sem toho moc nenapíšu. Maximálně nějaký smokereporty a přidám nějaký fotky suchýho materiálu.

Old Post 20-10-2006 v 16:27 PM
Host
Host

Začátek dokončení tohoto threadu Příspěvek č. 91

Kvůli mé lenosti a nechuti postovat sem sušený materiál jsem se na dlouho odmlčel. Uvědomil jsem si však, že bych měl dokončit to, co jsem započal a během víkendu (momentálně jsem kvůli vybité baterii ve foťáku stihl udělat jednu fotku) sem postnu fotky i ostatního materiálu.
Tohle foto je jedna část usušenýho A11xMTF - který jsem si oblíbil a hulím prakticky jenom tohle.
P1 mně nechutná a nevyhovuje. Mám za to, že je to způsobený tím docela masivním opylením. Nicméně i reporty ostatních growerů týkající se tohohle modelu mně přesvědčují o tom, že Passion 1 už nikdy více. Jeho (nebo její) fotky pošlu později. Tož zatím

Old Post 08-12-2006 v 14:40 PM
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

na mizernej zacatek,hooodne dobrej finish.-)

co out 07?travis tusim cas v anglii ale v CR bys mohl mit neco venku?
rad se mrknu po tom cos predvedl 06...

DEViANT

Old Post 28-07-2007 v 19:20 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 93

Hej čas trávím v Anglii a řekl jsem si, že "pěstovat nemá cenu. Teda řekl jsem si... Ona k tomu do značné míry přispěla mizerná situace s řízkama, kdy jsem si nebyl schopnej žádný sehnat.
A ten začátek stejně nepochopils. To je řízek hned po přesazení, takže je trochu zvadlej. Jen jsem byl tehdy tak veselej, že jsem ho prostě vyfotil a začal s ním thread.

Old Post 28-07-2007 v 21:39 PM
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

xi,ted s odstupem to uz vim,predtim jsem nemel paru o tech kytkach cos mel v zaloze;-)
Tak ty jsi v anglii,a nezanevrels na grower.-) tak to huste.-)
Tak at tam mas pekne=)
DEViANT
ps: jsem si jistej ze se ke growu vratis

Old Post 29-07-2007 v 00:33 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2016 - Neco venku 2016 - 14 odpovědí
29-05-2013 - tenkjat venku 2007 - 32 odpovědí
12-09-2011 - venek 2009 - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás