Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
alebo som si spomenul tiez,ze ako ked som mal jednu rastlinu(BELLADONA 1.5m) v kybliku a mal som ju na jednej roli.vzdy ako som za nou siel som musel byt v podrepe a vsetko rychlo vybavit.no a ked prisiel cas na zber ,tak som si ju zobral a preniesol domov do tmy na finish.to si pamatam,to vam bola radost, ked si ta taku rastlinu s ktoru som si celu sezonu proste neuzil.Furt len stresy zazival pri nej,a naraz si ju rozlozim v dome.a konecne sa v nej prehrabete,v klude voniate postojacky a tak.uz to zavana dakou vadou ale viem ze som bol vtedy z nej uplne nadseny.cista laska,skoda ze par dni pred smrtou
Moj najvecsi problem je,ze sa tak tesim na urodu ze az by som chcel zrychlit cas.este ze existuje lowryder.nezahrame taku nesutaznu sutaz kto vypestuje prvu tohtorocnu outdoor urodu?
aj ja mam rad svoje kyticky a paci sa mi aj vas pristup k nim ale zamyslite sa ! ... neprippomina vam to pestovanie nieco ? ... strihame do nich aby mali viac vrcholov a lepsie sa vetvili lebo to ako to zariadila priroda nam nestaci, privezujeme a ohybame aby boli shcopne pojat co najviac svetla, !!! ladujeme do nich rastove a ine hormony !!! a vselijake ine chemicke sracky koly zvyseniu vynosu a kvality - ano je to ako na zvieracej farme proti ktorym citime asi vsetci odpor aj ked sa z casti spravame podobne ... a nakoniec ich zavrazdime oholime vysusime a vyhulime , je to predsalen trochu iny vztah ako napriklad k stromu na zahrade
ja se na to jak se na ně budu chodit dívat těšim už ted a to budu sazet nejdřív za 3 týdny :-) min rok sem to mnel pěkně jsem za nima chodil zalíval těšil se z nich a nakonec mi je někdo ukrad :-( dycky rano než jsem jel do školy si to rostli obalené ranní rosou :-) svítilo na ně vycházející slunce a ja sem mnel radost ale jak řikam někdo mi je vzal :-( hold špatne místo :-(
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !