Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zatim je suchejch tech 12 kytek co jsou na fotkach a cista vaha je 87g. Nejmensi kytka mela 4,8g a nejvetsi 14,2g. Takze zatim to je v pohode, protoze ted jeste schne 7 vetsich, na kterych alespon podle tech co uz mam zvazeny bude neco kolem 60-70g. Takze to bude cca 150g a jeste 8 se jich opaluje a jak psal Jahudka fakt se porad zvetsujou, takze tam bych to videl na 80g v pohode. Hlavne tam je ted spousu mista, takze maj dost mista a palice budou pekny i dole.
Jak rïkam, zatim jsem naprosto spokojenej a vynos se urcite bude blizit 1g/W.
Zatim se mejte a celkovou vahu sem pak hodim presnou a porovnam vahy tech kytek co uz jsou venku s temi co necham rust o cca 14 dni dele.
23
Jj pardon nejak jsem na to zapomnel. Ach ta pamet ja celou dobu myslel, ze uz jsem to ukoncil. Takze tech 8 kytek jsem tam nakonec nechal dele o 14 dni a bylo to skutecne znat. Palice se jeste celkem zvetsily a vrsky poradne ztvrdly. Konecna vaha vsech 8mi kytek byla 74g. Na tech 7mi mensich co schly zatimco tyhle se jeste opalovaly bylo jen 48g. Takze celkova vaha je 87+48+74 a to je 209 gramu. I tak jsem spokojenej, bohuzel jen s vynosem, protoze jinak musim rict, ze me NorthernLights zklamala. Kazdopadne ted si to doma pripravim cely na kontinualni SoG a rozjedu to pod 400W, protoze jako pestebni metoda mi to naprosto vyhovuje.
Tot vse, diky Vsem za Káčka a podporu, mejte se radi a at Vam to roste....................
23
Původní příspěvek od Co? hezkýýý....)
mě by ještě zajímalo, jak ti z těch květníků lezly kořeny? určitě musely ne? bylo by foto?
Jj, foto korenu jeste muzu dodat. Z tech kvetniku to sice nelezlo, ale, kdyz jsem to setnul tak jsem ze zvedavosti vyklepnul z toho kvetinace hlinu a prorostle to bylo fest, ale ven to nelezlo. Je to taky mozna tim, ze jsem pod kvetinacema nemel ty misky na odtok vody, ale vzhledem k poctu kvetinacu jen tu cernou odtokovou folii, ktery hned uschne, tak mozna proto koreny nelezly ven....
Zatim.........
23
edit: ty fotky sem dam odpoledne, jsem v praci....
Ja tiež používam také kvetináče a korene mi von neliezli nikdy.A to som mal pod nimi misky na prebytočnú vodu.A tiež som mal vždy komplet vyplnené kvetináče koreňmi