Hlava
Mad Head
|
Re: Konec Overgrow? |
Příspěvek č. 84 |
citace: |
Původní příspěvek od Kapka1
Ve čtvrtek 2. února byl kanadskou policií zatčen provozovatel serveru overgrow.com
Po první informaci, která se ke mně dostala, jsem chtěl napsat něco o svérázném pojetí svobody slova v provedení západního světa, která sice umožňuje otisknout karikaturu Mohammeda, ale nedejbože aby se někdo chtěl věnovat něčemu kontroverznějšímu, třeba mít server o hulení, případně tvrdit, že holocaust je mýtus.
Každopádně tak jasná, aby se dalo troubit na poplach do boje za svobodu slova, ta situace bohužel není.
Personal disclaimer, aby nedošlo k nedorozumění: souhlasím s publikací karikatur, nesouhlasím s uvězněním kohokoliv za svůj názor, byť by ten názor byl sebedementnější... dobu, kdy jsme měli komise pro rozlišování správného (tedy vhodného k publikaci) a nesprávného názoru, jsem naštěstí nezažil, a rozhodně zažít nechci.
K věci - 2. února byl kanadskou policií zatčen Richard Boucher, provozovatel asi největší online komunity pěstitelů konopí, serveru overgrow.com. K dispozici jsou zatím bohužel spíše spekulace, než nějaké ověřené informace, údajně byly zabaveny servery a kromě něj zadržena i jeho žena a několik dalších členů domácnosti, v jeho bytě se měla najít marihuana a kokain v prodejní ceně asi 30 000 kanadských dolarů a pěstírna ve sklepě. Byl obviněn z výroby a držení drog za účelem jejich dalšího prodeje.
Převzato ze serveru www.legalizace.cz
Hmm, co na to říkáte? |
Je ted sem na to narazil po dlouhe dobe , no kolega napsal hrozny blaboly , kdo chce trochu vic , kliknete si SEM , Hlava
|