Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od hary tak zase po nějaké době mohu konstatovat že jedna společná objědnávka dopadla dobře i když první zprávy zněli hrozivě kamarádka volala že to došlo rozbalené a jeden pytel je prázdnej jenže ona hloupa neví že to strkají do té plastové ochrané hmoty a ono to skutečně jako prázdné vypadalo ale zaplat pánbuh je to doma ted jen at z toho něco vyleze
BUM.. mi spadl kámen ze srdce! Když jsi mi to oznamoval, zrovna jsem byl ve Vídni a ještě to zhoršilo mou blbou náladu díky zk*rvené zimě, která tam panovala. Teď je to každopádně skvělé zakončení nepříjemného dne
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
takře zase něco nového do mé matkárny tento krát jsem objědnával i od Dr,chronic a musím říč že asi na poslady mají tam pěkný bordel o víkend se snima hádám kde mám semena a jestli oni dostaly prachy prachy prý nedostali pak že možná jo a že semena se stratila u nás v ČR a keci jak je te nelegálni a to nebezpečí tam je a ejhle v pondělí to mám doma sice něco jiného než jsem chtěl to bylo vysvětleno tím že to co jsem chtěl nemněli jenže záhada i to co neměli mi poslali no tak ještě foto toho co mi přišlo a na DR.CHRONIC pozor
To mě se dnes poprvé, co objednávám od seedboutique, stala velmi nepříjemná zkušenost. Objednal jsem PowerPlant od Dutchpassion a AK-48 od Nirvany celkově za €62. Poslal jsem €65, at mají kluci na pivo a když přišli semena, tak chybělo AK-48. Sice přišlo pět bonusových semen(FreeBee FreeP´s PPP- nejspíš Pure Power Plant), ale AK-48 nikde. Tak jsem jim psal, jak je to možné a tak a oni mi odepsali, že jsem poslal jen €45. Takže mě pěkně nasrali a už už hledám nějakou jinou seedbanku...