Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar ReeJack, doporucil bych ti vylepit skrinku stribrnou growfolii a kyti podkladej at jsou bliz ledkam. Rozdil bude obrovsky, ted ti pulku fotonu absorbuji steny . . . ale k+ za led pokusy musi byt
Pro začátek na růst použitý poměr modré ku červené 1 : 2,3.
Po přepnutí na květ to bude 1:4.
Konečně mám 300 ohmovej poťák tak se to dá luxusně regulovat.
Zdroj změněn - Toroid šel pryč a použit byl spínaný zdroj 12 V/4A - Bohatě to stačí. Ventilátor jen dole na výstupu 160x160mm 230V/35W - to sem asi přehnal ae teď ho pouštím jen na 2 minuty po 2 hodinách. eště přidám malej vstupní ventilátorek 80x80 12V/0,5W na trvalý průtok vzduchu. Během týdne. Zalívám růčo - nemám čerpadlo minulej týden sem ho usmažil při pokusech
Musím sehnat balast na sodíkový výbojky - sehnal sem 3ks 15OW a jednu 250W a 400watovou sem dal kámošovi co má takovej ten rozebiratelnej box 120x120x160 (dxšxv) A nestálo to ani kačku - chá musím víc chodit ven ....
jinak fotky sou starý 3 dny. v neděli bude další sada.
Velkej výstupní ventilátor na dně a pohled na prasácký pájení - býlý pásky je oboustranka taková pěnová - na pytel - nakonec pomohl čirej silikon. Deska na kerý to celý drží je průhlednej oranžovej plast. Zavěšený celek na provázku protože to celý nic neváží - konce se dají posouvat - tím i měnit úhel desky - je to trochu vratký a je to sranda když se pustí ten větrák...
No nedalo mi to a pokusil jsem se eště nakreslit to zapojení - to je výkon po 5 letech ... ae kreslit tam zapojení poťáku a měřáku se mi už nechce. (snad časem až se zas budu nudit doplním)