Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pozorně jsem si proštudoval zajmavé techniky které použivají groweři /-rky ! co přispeli / -y do tohoto tematu a mnoho se přiucil (něgdy i pobavil viz. probíhaní polem s koženym sáčkem - to rownou pole proběhnu třeba na adama a mam hašiš až v pr***i ... LOL)
nicméně to neubírá pozornost od toho proč se vlasně hašiš vyrábí ? .... protože víc zhuluje .... (nebo jinak?)
Rád bych se zde podělil o svou zkušenost... jádrem věci tedy není přímo vyrobit hašiš ale něco tak extrémě silného že se ani napokoušejte o větší množství (nechci mít na svědomí lidské životy) ....
krok 1) Základem je indoor model (outdoory sou dobrý možná okolo rowníku !)
Krok 2) Nadrtíme tak 10 gramů +- podle vašich možností ... já preferuju elekrtickou drtičku gde se usazuje ten nejlepší skuff na okraji zásobníku, takže funguje zároveň jako jakási primitivní centrifuga. Můžete ale použít i normální mechanickou drtičku se zásobníkem na skuff. této cenné surivin potřebujete cca alespoň gram (ale pozor lépe méně skuffu než zbytečně moc směsi)
Krok 3) Skuff přesypeme do normálního gramáče (pytlíku). Ohřejeme si vodu v hrnci tak na 80 °C
(+- to je vlastně fuk na kolik ...) Pak ponoříme pytlík na chvíli do vody aby se skuff stihl prohřát v celém objemu (záleží na množství ...) lisujeme nějakým válečkem nebo čímkoli co používáte na takovédle pokusy. Tento proces ohřívání a lisování je dobré provést vícekrát (no vyhrajete si.. nejlépe alespoň 10x) .... výsledek je naprosto jedinečný skuff v hašišové konzistenci (nedrolí se - pokud ano: chyba už v kroku 1 nebo opakujte krok 3 ROFL), který si můžete vymodelovat třeba do tvaru koule a navíc odpadá problém vysušování jako u všech ostatních metod (pokut teda nemáte v pytli díru ..)
Krok 4) Dávkujeme po tom nejmenším možném nmožství ... skoro bych řekl elementárním .... protože se jedná o poměrně silný koncentrát nikdy to proboha nehulte sami !!!!
moje první zkušenost s timdle zelenym hašišem byla oprawdu přehnaná .... Narwal sem si bongo (protože sem nečekal že to nevydejchám) a suveréně potáhnul...
pak asi na 5 vterin oslepl a upustil bong na stul... podal bong dále a stejnym způsobem přizabil málem další dva svoje kamarády .... za tu námahu to ale stojí ....
(PS: jestli o tom něgdo už psal tak RESTEKPA and PEACE já sem to taky newymyslel... I AND I .....)
Nechci se tu vnucovat, ale! byl jsem předloni v Maroku a docela jsem si to tam užíval. Měl jsem dokonce možnost jít se mrknout na místní týpky jak ten hašiš vyráběli. Měl menší kyblík přes který měl natažené docela jemné plátno. Na něho položil hafo ganji a přikryl do nějakým igelitem. Zebral krásné maličky a začal do toho bušit. To co propadlo dolů je haš. Ten potom nasypal na kousek ielitu. zabalil to a udělal s toho kuličku (zhruba velikost víčka od pet-ky) nažhavil obyč plastový zapík a tou kovovou částí to přes ten igelit sformoval do velikosti hrací kostky. Kterou jsme dostali jako suvenýr. Maroko doporučuji. Berry
No nahodou mam po ruke kompletny vyber sietotlacovych sit od 240 po 17 mikronov. Ked doziejm vikendu urcite s tym nieco skusim. Aka najmensia velkost sita moze mat vyznam?
No povodne som to chcel pisat sem ale nechtiac som vytvoril novy thread a ked uz je na svete tak pridte pozriet, idem v praxy overit vyrobu hashu s pomocou bezne dostupnych tlaciarenskych sit. http://grower.cz/forum/showthread....6789#post366789
Zaroven uvitam akekolvek tipy a dalsie vedomosti co by mohly dopomoct k tomu aby bol pokus uspesny.
sakra ludia. všetci píšete inteligentne rady, ale skuste opísať cely postup prípravy, že kde čo mam strčit a kde čo mam primiešať. s toho všetkého som jelen
Rád bych upozornil, že v české republice se prodává IMO z 99,9% šňupací tabák, který je mentolový a v žádném případě nejde kouřit. Zkuste si někdy třeba nalíznout cigáro a otřít to malinko v tom tabáku... bude to chutnat jak mentolový cigára.
Ahoj všem,pravě koukam zda nenajdu nakou jinou metodu.Vyzkousel sem cca vseho vsudy tri metody:
Síto-trouba nebo jina tepla lazen - lisovani - chut jako bang
Sita- led - mixovaní - odpařovani - lepši ale podobna chut
Eter-odparovani - chut vyborna hodne podobna plastiku bohužel se tež musel uchovavat v nizkych teplotach !! Vyresil sem to se smichanim zela