Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2sick>cau no skoda zes nebyl vcera v noci online protoze uz jsem to udelal ale nejni to regulerni hnojka jen pripravek na koreny tak se snad nic nestane jinak prepl jsem vcera v 1 rano a dnes uz 1.den kvetu>tesim se na prvni vlasky
Mno ja mam radost ze sve nove osazene skrine - mam tam 1 crazy daze 1 shivu a 2 northern light. Po pocatecnich problemech se uz vzpamatovaly a dneska pres noc vyrostlo kazde z nich 1 patro - parada. Ted shanim poradny fotak a jdu fotit a taky si zalozim thread
cauec tak dalsi zmena kterou jsem dneska udelal a to ze jsem strhal tu growshopackou folii a nechal ve skrini jen bilou barvu je to ta klasicka barva na zed tak jestli jsem udelal picovinu tak piste ale nemyslim si to uz na 1 pohled je videt ze je tam vic svetla>>pridavam fotoz je tov 2. den kvetu po 26 dnech rustu zacina to vypadat cimdal lip
takze dalsi growreport 11 den kvetu kytickam jsem pred 4 dny dal hnojivo jeste na rust +jeste jednou slabe redenej koncentrat na vyzivu korenu a tady je 6samic (no u jedny rostou takovy maly mikrobobulky ale vystrelujpou z toho vlasky tak jen pohlidam aby nebyl hermac prikladam detaily fotek nejni to nejak zvlast zretelny ale je to videt>>je to jedna kytka detail kvetu na kazdym z 2 vrsku na jedny jsou takovy mikrobobulky a na druhy jasnej dukaz samiciho kvetu
a tady naky fotecky 1.fotka je detail krystalicy 2. fotka celkovy pohled , kytky jsou v poradi rada bliz ke zdi: yamuna>>big bang>>krystalica a rada bliz k vam je yamuna>>shanghigh>>shanghigh a 3fotka je detail jedne ze dvou shanghigh(muj favorit)
V originale je to: The Deluxe seeds are larger, stronger, and riper than through conventional commercial production.
Takze jistej rozdil tam je,ale nevim jestli stoji za 5 ojro,ale mozna jo