Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
totiz nemam ani sebemensi naznak ze by tam byly a mam uplne cistej vymydlenej a udrzovanej pestici box drip v rv kostkach.Kamaradovi to znicilo celou urodu ale mel hlinu a necistou mistnost to je fakt ja ale mam strach ze to prinesu z venku takze prevence by me uklidnila - zkusim pozhanet ty veci co ste napsali, ta vlhkost to je zajimavy pridam tomu mam ted prumerne 50% jeste se zeptam co teploty jaka je idealni pro sviluchy teplejsi nebo studenejsi dal bych opak abych mel vic vlivu radsi
Zdar rad bych pridal zkusenost s bojem proti sviluskam. Po objeveni svilusek na rostlinach jsem pouzil Svilu Stop asi po 5 tydnech se na rostlinach znovu objevily. Vzhledem k tomu ze kytky byly ve kvetu tak jsem uz nechtel pouzivat chemii. Tak jsem si koupil BioOl a vschechy svilusky to znicilo. Je to bio vyrobek a jsem s nim maximalne spokojeny. www.agro-bio.cz
Dik za odpoved, myslel jsem si to... strikal jsem mu to jednim primo proti svilucham a jednim univerzal postrikem a nezabralo to... tak zkusim sehnat neco spesl na ty sviluchy...
Ak môžem poradiť, kúp na to prípravok KARATE. Navyše použi aj nejaké zmáčadlo pred aplikáciou insekticídu, prípadne ponor do slabšej jarovej vody.
A priprav sa na zdĺhavý boj
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
mne pomohol az Talstar ... a to kupel celych rastlin, otocenych hore dnom vo vedre s roztokom ... je to killer chem, pouzil som rusku na tvar, vetral som ako o zivot a zgrcal som sa aj tak ... ale pomohlo ... rastlinky to rozchodili ...
Jo jasne ze je to znicilo a palice taky bo toho dymu co je z toho repkoveho oleje a ta fuj chut produktu,osobne Svilu stop uzivam ale kazdopadne pridavam smacedlo a kuru opakuji 3x po 3 dnech a je to jak po Terminatorovi cisty.Snad nejlepsi zpusob je prevence a proto kdyz donesu klony a svilusky maji ci nemaji striknu je 1x Svilustopem .Na velke kvetine uz to neni zas az tak koser a o kvetu uz nemluve.Ale jasne vidim ze co clovek to nazor.
Zdravim ludia, vidim ze sa tu pise o tych potvorach ktore napadaju rastliny az v starsom stadiu rastu ale mne sa stalo ze hned ako sa na cerstvo vyklicenych rastlinach objavili prve listky tak proste z dna na den zmizli, kurnik cumel som na to jak idiot a neostalo mi nic len hole stonky bez nicoho, mohli to byt tie veci?? dik za odpoved...mier
musím říct, že do toho jdete naplno já jsem si nikdy na takové chemky netroufla, jednou jsem zkusila svilustop a spodky se úplně spálily;(...
takže od té doby jsem toho vyzkoušela a nemůžu si vynachválit Biooil na sviluhy. Není to moc dobrý, když jsou holky už hodně napadený, ale to pak není dobrý už nic...
A za týden zopakovat.
V té době, pokud zrovna nemáte kytí v květu je super jim dát trochu chladu a hodně vlhka, oni totiž pijou a pijou až puknou...ale jak píšu, to nejde, když vám holky kvetou;(
no a pokud chcete mít opravdu klid a nenervovat se každodenním pátráním po maličkých potvůrkách, tak jako kdysi já.
Objednejte si predátora na svilušky.
Já si ho nechávám posílat z Brna. Je to www.biocont.cz a je to jedna z mála obchodů, odkud vám to pošlou. Zbylé to už nedělají a žádají osobní odběr, protože někteří si broučky objednaj a nevyzvednou, broučci do 3 dnů KO a prodejci maj vztek. Nedivim se jim.
Ale jak řikám, broučci jsou super. Nejdřív je tedy potřeba se těch malej mrch trochu zbavit...osprchovat proudem vody, postříkat Biooilem (ten predátory nezahubí) a pak broučka vpustit. Je to jako malej zázrak. Funguje to. Jen nesmíte na kytičky používat žádné chemky na likvidaci..to je zabije