Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten draslik je tam samostatny neni vazany v zadnych slouceninach jako nejake oxidy a tak.Jestli mas hlinu tak to zkus neni to zadny problem.A kytkam to neublizi NO CHEMICALS
Jedu v jinejch hnojivech .Sorry,ale jednu vec vim,že na kvet musi mít to hnojivo vysokej obsah fosforu a kdyby bylo na růst tak tam bude dusík. Mír s váma
SMILE_ON: co ? jakej bolehlav ? nigdy neudals BIO tak jako umely hnojivo, pokud budes pred skliyni proplachovat cistou vodou, zadna chemie cejtit nebude. navic si myslim, ze z rajcat co koupis v zelenine je ta chemie znat mnohem vic vodnaty hydrorajcata
Nevim jestli to bude plně vyhovovat tvejm požadafkum ale ja mam do hliny rad VERMIKOMPOST (hovna kalifornskejch zizal ) a bio na kvet je celkem OK kostni moucka (ta se ale musi aplikovat nakej ten den predem)
no dobre... hehe... tys asi myslel jestli je dobre hnojit kytky holubincema... Odpoved zni, ze je to proste "biologicky" hnojivo. Cili asi ano. asi to dobre je. I kdyz nekteri jedinci budou oponovat, ze potom travka divne chutna... A bohuzel musim rici, ze ti tady radu ze zkusenosti nedam, neb ja hnojim kristalonem... :-)
Podle mě jsou ptačí výtrusy jedno z nejlepších co kytkám můžeš nabýdnout. Voni ti ptáčci serou fosfor a další pěkný věci v dávkách který těm kytkám docela vyhovujou. No samozřejmě né 10cm kytka = 1kg ptačinců. Né že bych dělala chem. rozbory, to spíš zkušenosti mé a mých bližních.
Býček je hafo v pohodě, ale stejně když si to koupíš tak tam má trochu chemickýho hnojiva. Teďka má i směs na květ. Já používám babiččin kompost. Pro ty co nemaj babičky Vivat býčkovo hovno!!!!!
to Jendan:Kolik % ze substrátu máš ten VERMIKOMPOST? Na tom balení je přihnojování 10%, ale kolik % mám dát do prvního substrátu po přesazení z inkubátoru? Dík moc za pomoc!!!!!!!!