Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě bych otrhal napadené části (pokud jich není mnoho) v druhé případě pořádně smýt a nastříkat...ale opakuj postřik, jinak se to vrátí. Padlí je hnus..chce to vyčistit celou pěstírnu savem a všechno okolo také, jinak se toho nezbavíš.. (popřemýšlej také, kde se ti to tam vzalo!) ať se to podaří, držím pěsti.
Díky, to fakt nevím kde si mo to tam vzalo, skřín mám malou a je daná v uzavřené dílně, už sem něco protrhal a odpoledne valím pro bioton, nebo je něco lepšího?
Náhodou jsem narazil na toto téma a konečně jsem přišel na to co mi zdecimovali před lety pěstování a v tom klasickem treadu o nemocech rostlin mi nikdo nebyl schopen poradit.
Tak "upuju" tento tread y třeba to někoho zachrání, tak jak by to tenkrát zachránilo mne, kdybych ho našel
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
A pH ?
Ec 2 bych řekl není zas tak moc, aby to kytice udělalo toto. Tak pak mne napadá blokace příjmu živin skrze špatné PH.
Nebo nějaká nemoc, ale to ti nepomůžu, nic takového jsem na lýtkách ještě neměl.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Letos na Cannafestu mi nějakej Španěl že SuperStrains radil,že na plísně je nejlepší česnekovy výluh.Rozmackat asi 10 stroužků do 5litru vody,hodinu vařit.Pak nechat vychladnout,přecedit přes hadr a jeto.postrikovat v růstové fázi.