Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja byl dneska hledat mistecko a po ceste domu me potkali na kole kroupy a muzu vam rict, ze bych nechtel bejt kytka v tomhle zkurwenym pocasi, protoze, kdyz jsem dostal slupku do nosu, tak to docela i bolelo
Uvidíme! Teď to vypadá, že bude pěkně a jedu se podívat jak to kytky dali. Bohužel, nejnadějnější se nalomila a i když je zlom zahrabaný a kytka na špejli, moc už jí nevěřím
já jich mám venku fakt hodně, a přežily to, protože jsou krytý před větrem, ale minulek rok jsem je dal na prostranství a vítr je pěkně zlámal-ponaučení!!!! Ale dávejte si bacha začátkem května na počasí, pěkně nasere
peace
Dneska bylo konečně celý den krásně. Včera jsem je na noc ještě přikrýval před mrazem, ale pak jsem se podíval jaké má být v noci počasí a už je to v pohodě. Má být celkem teplo. Konečně...
normálně jsem tam přišel, mrskl (pro balkonové rostliny, s hnojivem na 6týdnů) na 1 kytku 10l....zbytek nechám na přírodě..
myslím si, že pro kytku to bude dostatečné
hlavně spoustu slunečných dnů a výborné hnojivo.
páčko
jo ty zahradnicky substraty mivaj ph v mirne kysele oblasti coz (kdyz to zalivate za oknem treba mekkou vodou (napr v plzni, my v brne mame dost tvrdou) muze byt pjekne na h... tak nakej ten vapenec nebo co je dobrej.
zdravim, já jsem namíchal substrát floria pro palmy a zelené rostliny, má to guano, pak jsem dal domácí kompost, perlit, dolomitický vápenec a slepičí hovna! hnojit budu wuxalsuper jako postřik a slepičí hovna vykvašený ve vodě jako zálivku 2xtejdně!!! Jaký hnojivu dopřejete vašim miláčkům???
2hnědojed: já mám na tý největší asi 6-7pater, dal jsem ven sazeničky se třema patrama 1.května, ale přes "zmrzlý muže" se hodně zpomalil růst, ale teď se zase rozjely!
peace