Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pani.Včera si len tak sedím okolo obeda na záhrade pofajčievam cigu. A v tom preletela asi 30 metrov nad našou záhradou modro biela helikoptera a dole napis POLÍCIA.a takto preleteli nad záhradou 3 krat.Mám zahrade posadené 3 rastlinky myslíte si že ich mam radšej vyšklbnúť kua ale dojdem asi o najkrajšie rastlinky v historii už teraz majú 1,5 metra
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Zdravim.Prave ted sem cetl ze policajti majou nějaký speciální radary, ktery vidi všechno zeleně jenom kytky červeně.Tak nevim.Ale jestli ti přeletěli 3x nad zahradou, tak bych je zkusil radši vyryt do kyblu a na chvilu je někam zašit.Nevim no.Zdar
ja slysel, ze maj pristroj kterej sam lita do mezihvezdnych galaxii a vykrada nepozemskym bytostem jejich policka ale pouze kytky s obsahem THC vetsim nez 99%
sry, ale myslim, ze tohle je na dnesni dobu nejakej moc scifiction.
jinak nevim proc ale mam hrozne dobrou naladu po delsi dobe, tak me omluvte za takove OT, ale rozhodne sem se nechtel s nekym rozhadat.
peace
To jsou teda schýzy Za mě věřím tomu že nějaké tři kytky nikdo řešit nebude a když už, tak přijedou, sbalí a dostabu tak maximálně pokutu. Ale mám s tímhle veselou historku.
Tak 5-6 let zpět jsem na konci léta na terase (1.patro) sklízel kytky, stůl komplet plný zeleně, vesele si pískám, šmikám, ruce od trávy, načichnutý ja Snoop dogg.. no a najednou zvonek. Tak se zvednu abych viděl na bránu... Tvl a za ní dva cajti - chlap a ženská! Krve by se ve mě nedořezalo. Ptám se jak můžu pomoci a oni, že potřebují poskytnout součinnost - no tak tím mě úplně uzemnili. Už vidím klepeta na rukou, studenou celu.... Tak slezu dolů, znovu se ptám o co jde? A oni, že jestli s nimi můžu na protější pozemek, že tam jsou otevřené dveře od domu, na zvonek nikdo nereaguje a potřebují to zkontrolovat... Tak jsem jim i půjčil žebřík na překonání plotu a zkontroloval to s nima. Poděkovali a odjeli. No a od té doby už jsem to raději vždy šmikal vevnitř
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...