Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kde nejdál od ČR jste hulili?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Janek69
Nový Člen

Karma uživatele Janek69 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

V rumunsku toho rostou lany, nefunguje to, ale pro me jako hulibrka to byl raj. Tak sme si to donesly kolem chlapku s kalachama,prez Zelezny vrata(prehrada na Dunai) primo do srbska, byl sem pekne posranej kdyz kamosoj sacovali bagl, nic nemel... Ja jo.) museli sme se pak zhulit stestim.

Marihuaaana

Old Post 14-02-2006 v 14:59 PM
Janek69 je offline   Profil uživatele Janek69   Find more posts by Janek69   Foto galerie člena Janek69   Click here to Send Janek69 a Private Message   Add Janek69 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Janek69! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Tak nejdál v Tunisku...Byla to pohodicka Mistni weed+hash

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 14-02-2006 v 15:09 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corno
Nový Člen

Karma uživatele corno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

večer pod eifelovkou-zrovna začala blikat
-škoda že jsem si nemohl dát špeka nahoře

Old Post 14-02-2006 v 22:26 PM
corno je offline   Profil uživatele corno   Find more posts by corno   Foto galerie člena corno   Click here to Send corno a Private Message   Add corno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

najdalej od CR? no tak tunaka na severovychode slovenska

Old Post 16-02-2006 v 00:32 AM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Euforia
Stálý Člen

Karma uživatele Euforia - 60% Pěstitelská

Pohodička V zemi zaslíbené Příspěvek č. 85

Já jsem nejdál od nás hulil v Holandsku, vlastné v zemi zaslíbené, jak já tomu říkám, hihi. Fakt nádhera!!! Nejvíc miluju ten pocit, když člověk příde tam do toho kafíšopu a vidí ty lidi a ví, že se nemusí před nikim skrývat s tím, co dělá. Chápete jo? Tam je zkrátka toooolik spřízněnýých dušííí.... Už aby to tady bylo taky. Víte co, ten luxus podívat se na kus papíru s moc exotickýma slovama, pár si jich vybrat a spokojeně odejít, no a na konec někde na pěkným místě moooc daleko vodletět. Jo, jo v Holandsku to bylo jiný High. Škoda, že to trvalo jenom dva měsíce. Ale modelů jsem za tu dobu stihl vyzkoušet hafo a i když hulim jenom půl roku vim, že nejsem v tomhle oboru zas nějaká lama. Je to nádhernej způsob života a hlavně u těch kluků a holek holandskejch.

Old Post 13-03-2006 v 18:59 PM
Euforia je offline   Profil uživatele Euforia   Find more posts by Euforia   Foto galerie člena Euforia   Click here to Send Euforia a Private Message   Add Euforia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

v řecku, na pláži v Tolo... s bejvalou sme tam byli na poznávačce...jenže mě ty okružní poznávací výlety moc nebraly, já spíš vylez hned z hotelu na pláž a tam sem se opíjel....hulení sem neměl....a už mě to sralo, měl sem docela velkou spotřebu piva...naštěstí sem tam ke konci pobytu potkal dvě ségry, češky, měly sebou ještě něco málo, takže sem si nakonec zahulil :-P. Jinak já bych asi na pláži umřel z toho sluníčka, mě to dycky strašně zesiluje vnímání těch paprsků

Old Post 13-03-2006 v 20:07 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Bud v Bulharsku,u Varny na plazi,nebo v Normandii u oceanu
Oboje super

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 27-03-2006 v 12:11 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

ja som cadil najdalej v prahe, heh je to masaker sa vozit vyhuleny metrom, alebo bludit po prahe a vdychovat tu atmosferu.

Old Post 27-03-2006 v 16:19 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

2impozant:Nebo turisty

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 28-03-2006 v 08:19 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

heh no na prahe bolo zabavne to ze ked som isiel z vaclavaku na staromak tak som sa smial z tych niggaz ktory mi ponukali ganju heh, jeden taky starsi nam ponukal ze skank z hollandu, a ja z prdele nanho ze nech ukaze heh, tak som to zobral do ruk ovonal a zacal som sa brutalne aj s kamosom smiat to bola obycajna majoranka ale raz sme kupili od jedenho cernocha na vaclavaku dobry skuncik, sme si to pohulovali na muzeu a cumeli na vaclavak to bolo faaaajn

Old Post 28-03-2006 v 09:53 AM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Nejdal jsem hulil v Itálii, byla to prvni dovolená kde jsem nebyl s rodičema, ale s kámošema. A když jsem naposled byl s rodičema na dowolený, tak to bylo v době, kdy jsem snad eště ani nehulil. Teď když rodiče nekam jezdej, tak radsi zůstanu doma sám a dělám kalby

Old Post 14-04-2006 v 11:27 AM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

já jsem hulil nejdál na Novém Zélandu a bylo to moc luxusní

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 17-10-2006 v 11:12 AM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 93

Ukrajina

Old Post 17-10-2006 v 13:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

waduwa - cejlon

Snark in the System

Old Post 17-10-2006 v 14:37 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ikary-san
Stálý Člen

Karma uživatele ikary-san - 72% PěstitelskáKarma uživatele ikary-san - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

v Rusku a v Řecku

Old Post 17-10-2006 v 18:54 PM
ikary-san je offline   Profil uživatele ikary-san   Find more posts by ikary-san   Foto galerie člena ikary-san   Click here to Send ikary-san a Private Message   Add ikary-san to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
motor tvor
Stálý Člen

Karma uživatele motor tvor - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

rumunsko a nejdal turecko. istanbul na kolaccich je vrazednej, uz to proste neni evropa....
ale nejlepsi to bylo na horach ca 50km od gruzie, asi 3400mnm. dat si brko pri zapadu slunce v nejakejch vyssich horach, s dobrejma lidma okolo, to je pro me topp

zapaleny

Old Post 18-10-2006 v 11:55 AM
motor tvor je offline   Profil uživatele motor tvor   Find more posts by motor tvor   Foto galerie člena motor tvor   Click here to Send motor tvor a Private Message   Add motor tvor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás