Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V rumunsku toho rostou lany, nefunguje to, ale pro me jako hulibrka to byl raj. Tak sme si to donesly kolem chlapku s kalachama,prez Zelezny vrata(prehrada na Dunai) primo do srbska, byl sem pekne posranej kdyz kamosoj sacovali bagl, nic nemel... Ja jo.) museli sme se pak zhulit stestim.
Já jsem nejdál od nás hulil v Holandsku, vlastné v zemi zaslíbené, jak já tomu říkám, hihi. Fakt nádhera!!! Nejvíc miluju ten pocit, když člověk příde tam do toho kafíšopu a vidí ty lidi a ví, že se nemusí před nikim skrývat s tím, co dělá. Chápete jo? Tam je zkrátka toooolik spřízněnýých dušííí.... Už aby to tady bylo taky. Víte co, ten luxus podívat se na kus papíru s moc exotickýma slovama, pár si jich vybrat a spokojeně odejít, no a na konec někde na pěkným místě moooc daleko vodletět. Jo, jo v Holandsku to bylo jiný High. Škoda, že to trvalo jenom dva měsíce. Ale modelů jsem za tu dobu stihl vyzkoušet hafo a i když hulim jenom půl roku vim, že nejsem v tomhle oboru zas nějaká lama. Je to nádhernej způsob života a hlavně u těch kluků a holek holandskejch.
v řecku, na pláži v Tolo... s bejvalou sme tam byli na poznávačce...jenže mě ty okružní poznávací výlety moc nebraly, já spíš vylez hned z hotelu na pláž a tam sem se opíjel....hulení sem neměl....a už mě to sralo, měl sem docela velkou spotřebu piva...naštěstí sem tam ke konci pobytu potkal dvě ségry, češky, měly sebou ještě něco málo, takže sem si nakonec zahulil :-P. Jinak já bych asi na pláži umřel z toho sluníčka, mě to dycky strašně zesiluje vnímání těch paprsků
heh no na prahe bolo zabavne to ze ked som isiel z vaclavaku na staromak tak som sa smial z tych niggaz ktory mi ponukali ganju heh, jeden taky starsi nam ponukal ze skank z hollandu, a ja z prdele nanho ze nech ukaze heh, tak som to zobral do ruk ovonal a zacal som sa brutalne aj s kamosom smiat to bola obycajna majoranka ale raz sme kupili od jedenho cernocha na vaclavaku dobry skuncik, sme si to pohulovali na muzeu a cumeli na vaclavak to bolo faaaajn
Nejdal jsem hulil v Itálii, byla to prvni dovolená kde jsem nebyl s rodičema, ale s kámošema. A když jsem naposled byl s rodičema na dowolený, tak to bylo v době, kdy jsem snad eště ani nehulil. Teď když rodiče nekam jezdej, tak radsi zůstanu doma sám a dělám kalby
rumunsko a nejdal turecko. istanbul na kolaccich je vrazednej, uz to proste neni evropa....
ale nejlepsi to bylo na horach ca 50km od gruzie, asi 3400mnm. dat si brko pri zapadu slunce v nejakejch vyssich horach, s dobrejma lidma okolo, to je pro me topp