Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímala by mě jedna věc:Na zadní straně finalu se píše,že by se měl aplikovat neustále.Může mi někdo napsat,co to v praxi znamená?jak často ho teda mám aplikovat,aby přinesl největší užitek?Jinak ho už používám třetím rokem a sem s ním spokojenej,ale pořádně nevím,jak často ho aplikovat...Díky za rady
ya si myslim ze to neustale znamena,do kazdey zalivky poslednych 10-14dni podla toho ci idete hlynu alebo hydro
hydro 7-10
hlyna 10-14
miesat vodou s upravenym pH bez enzimov a podobnych veci
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
Taky se pomalu chystam aplikovat FInal Solution a resim kdy zacit.. na obalu pisou tyden pred sklizni, jinde zase 10 dni apod.. Davkovani je 1ml/l vody na zalivku a aplikovani neustale, takze ja na svoji mensi kyti planuju dat ten 1ml priblizne kazdy den (obcas vynechat)..
Zdravim chci se vás zeptat a poradit mám MAZARA pod 600W osram nav-t super 4Y v hlíně, A chci dát FS na poslední dva týdny že bych tím 2x zalil zhruba 3ml/l vody po 7 dnech mezitím jednou prolil vodou a pak už jen prolil vodou a sklidil. Co myslíte? teď mám 35 den květu
Osobne by som sa držal odporúčanej dávky 1 ml/l, pretože pokiaľ sa nemýlim, tak FS má nejaké EC, ale sám ho nemeriam, takže nechcem nič tvrdiť na 100 %. Osobne som ho používal tak a bol som spokojný. Nestriedal som ho s vodou a používal iba 1 týždeň. Posledný týždeň iba voda.
zaujimalo by ma aku vodu pouzivate v komb. s final solution - destilovana, odstata z vodovodu, z potoka v lese?? ... a to iste by ma zaujimalo aj potom ked sa posledny krat leje uz len voda na preplachnutie, aku vodu lejete?? mozno sa to bude zdat ako blba otazka ale zaujima ma ci je tam nejaky vplyv aj v tomto smere na tu zaverecnu fazu kvetu.
takze nik mi k tomu nic nenapise? a este jedna otazka ...myslite ze je dobre upravavat final solution ph , nebolo by lesie to nehat uz len s vodou bez ph -??
wolverin - můj názor je takovejhle: final solution nasrat - zbytečnost . raději to udělat tak aby nebylo co proplachovat (organic way může se zkombinovat s chemical věcma ale v menším dávkování ) a kdyžtak o nějakej ten den dýl s vodou. ad PH a zdroj vody - když to upravíš na 6.0 tak je jedno jesti odstátá ... samo čim lepší zdroj nejen vody můžeš sehnat , tim líp
dik za nazor RespectFlowers s final mam skusenosti uz viac raz ale nikdy som mu neupravoval ph, vzdy som dal len vodu a final a koniec. a vzdy bol vysledok super. a daval som len bio a guano tak final je uz len jahoda na torte
ma vplyv podanie FS na zakalenie krystalov (po lopate: ak este nemam dozrete rastliny a chcem cim skor kosit, pomoze im FS s dozrievanim)?
chcem sa opytat aj na to, ci mozem pouzit FS do cirkulacneho dripu, alebo to co bude odtekat mam vylievat a podavat len cisty roztok vody + FS s upravenym PH?
vcera som namiesal poslednu varku zivneho roztoku (JIDB + Green Sensation), do 4 dni by mala byt minuta. dnes spravim preplach s cistou vodou a enzymami (davam cca 1l vody s enyzmami kazdej rastline), odpad vylievam a vo wilme ho nechavam spadnut do zivneho roztoku.
kolko dni mi odporucate pouzivat FS pri JIDB + GS v kokose? chcem skosit do 10 dni, uz sa mi brutalne pretahuje toto kolo a chcem to uz mat z krku. dufam, ze FS pomoze zakalit krystaliky, lebo este su vsetky prakticky priehladne...
Ahoj mam bubler ale nevim kdy presne zacit pouzivat FS a zacit s flushingem. Roste to mnohem rychleji nez treba v hline atd... poradi nekdo?
Mam zacit s flushem a FS kdyz zacnou hnednout prvni trichomy? nvm jak rychly to bude je to muj prvni pest.
Původní příspěvek od Rookie Ahoj mam bubler ale nevim kdy presne zacit pouzivat FS a zacit s flushingem. Roste to mnohem rychleji nez treba v hline atd... poradi nekdo?
Mam zacit s flushem a FS kdyz zacnou hnednout prvni trichomy? nvm jak rychly to bude je to muj prvni pest.
Čau,
Zjisti si dobu květu Tvých holek a zační tak 7-10 dní před sklizní. Například pokud má kytka dobu květu 60 dní, začni s flushem tak 50. - 53. den květu. Většinou je doba květu indoor udávaná výrobcem +-3 dny. Pokud máš řízky, matkář by Ti to měl sdělit téměř s naprostou přesností.
Pokud jsem napsal nějakou kravinu, omlouvám se a opravte mě.
Ahoj no melo by to byt tohle ale typek od kteryho sem sehnal rizky dela mrtvyho brouka. http://www.greenhouseseeds.nl/shop/...-feminised.html
Mel jsem je 20 dni v rustu pac sem je trosku podvyzivil a nejak se mi zasekl rust ale dohnaly to jsou ted krasny 9 dni v kvetu a rostou mi pred ocima. Poradis? :-)