Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak si ho pořádně užij :-D jo a ještě k bluntům, je dobrý je kouřit s filtrama TUNE(ty s tim aktivním uhlim) ale pozor, nesmí se dávat moc nadrcenýho materiálu, jelikož se potom může ucpat. ps. teďka sem si jeden užil a byl to water meloun(příchuť docela pěkná)
Hulím, protože kromě účinků miluju tu chuť. Je pro mě dost podstatná a když ji blunt zastíní nebo spíš přerazí, kazí mi to prožitek. Osobní názor = blunty nebrat (nebalit)
All in peace
zatial som nemal moznost...urcite to ma nieco do seba predsa len tam nehoris ziaden papier tak chut moze byt zaujimava...skusim vypitvat nejaku Virginku a uvidime co to spravi
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
No včera sem blunt zkusil a musím říct, že nic lepšího na suchý hulení neni...
Měli sme jeden Platinum blunt wrap s příchutí vodního melounu a byla to pohoda - ubalit to šlo úplně skvěle a na první pokus . A chutnalo to taky výborně - fakt tam byl cítit hlavně ten meloun.
Jen jedna věc mě zklamala a málem sem za to dost zaplatil Protože sme ten blunt dali v hospodě, přišel na to hospodskej a vyhodil nás
Takže poučení pro všechny: Blunty sou skvělá věc do pohody, protože to i při usilovným tahání budete hulit nejmíň půl hodiny, ale nevěřte těm kecům, že vůně bluntu přehluší vůni ganji...
Něco jinýho jsou pak pravý tabákový listy. Ty tu vůni opravdu přehlušit dokážou, ale nechutná to z nich zdaleka tak dobře...
Více nemusí znamenat vždycky lépe, ale většinou jo!
My sme mali 2 blantiky, teraz na silvestra, príchuť liči (čínska slivka), náplň bola môj osobný mix vzoriek ktoré mi prešli cez ruky, 6-8 vzoriek veľmi kvalitného outu, no a bolo to...
Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!
Pro me jedna z nejluxusnejisch cest, kterym do sebe muzete dostat marihuanu nevim proc ... mozna "feeling" doutniku, ale s naplni, ktera predci kdejaky kubansky tabak ...
ten slivestrovskej blunt vypadá slušně jo blunty sou skvěla věc zrovna minuly vikend sme davali Juciy blunta s příchuti tripu mno dohulily sme a šli sme k tv tam sem si sedli koukali 10 min a pak jasny K.O
citite tam tu prichut toho blunta?mal som cokoladovy a malinovy ale ze by som to nejako extra citil sa neda povedat,teraz som si kupil liči,zenska v shope povedala ze je asi najlepsi,tak som zvedavy.
No proti gustu žádný dišputát, ale já ty blunty fakt nemusím.
Jsem "nekuřák" takže mi to přijde prostě strašně silný a vůbec si nevychutnám chuť modelu, což mi teda rozhodně vadí. Nevyzkoušel jsem nějak hodně druhů - cca 10, ale ani jeden mě ani v nejmenším nepřesvědčil že bych je měl upřednostňovat před obyč papírkem či čimkoli jiným...