Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bacha nato, tak padesát kiláčků za holandsko německejma hranicema špiclujou zelení (kobra 11) a chytaj hlavně stopaře, nás sebrali, ale naštěstí nechtěli vidět ani kapsy, protože ty byli narvaný k prasknutí. A chytaj určitě podezřelý auta - dyž vás pojede pět nasranejch ve favoritu a všichni s dredama, tak se tam rovnou stavte, ať jim ušetříte práci.
a nejlepší je využít takový ty nehlídaný pěší přechody - 5 dredáčů přes Rozvadov a jeden s baťůžkem a holí přes les, je to nejbespečnější a jistota je jistota, měl sem už i prsty v prdeli a není to žůžo
vezmi si bonpar, pulku bonbonu vyhod a misto ty druhy dej palicku a takovejch bonbonu si udelas celej pytlik, a kdyz pujdou psi tak pojedes na bonparech a budes se divit jak te zmastej
jeeeej velmi pekne aj som akurat v svajciarsku a tiez sa chystam na vylet s par kamosmi hehe ale bez stanu vie niekto poradit ci tam su lacne ubytovne?? a neake malicke zatulane mestecko s kofisopom??? nemam rad velke mestu brrrrrrrrrr
ako napisal R0[kEt tak schovat do do termosky s kavou je stara dobra osvedcena metoda ... kamarat isiel autobusom a mal tu kavu pri sebe do autobusu nastupil colnik s psom a pes nic
a k tym hraniciam .. minule to davali v spravach tak skoro to nebude
65 Euro je fuct moooc, seženeš oficialně i mnohem levnější, a taky uplně zadarmo, pokud se budeš všude ptát..Třeba já sehnal na pár nocí pelech ve squotu, ale dej si bacha, něgde po Tobě budou chtít, abys jim prodával tablety a iný syntetika po klubech a ravepartys..
A nebo zkus křesťanský hostely - některý sou uplně zdarma - enom budeš muset překousnout tu jejich aktivitu)
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
to bohour
ja uz v amstru parkrat byl mladej, to jsme jeste spali venku ve spacaku, kde jsme zrovna padli...:-))
ale ted uz bych radeji v soukromi pod strechou.
s temi sockami na nadrazi jsem se parkrat setkal, nabizeli ubytovani, ale byly tak na prvni pohled nedyveryhodny, ze by to asi byla prinejlepsim ztrata casu :-)
koukam na web, ale zatim nemohu nic rozumneho najit...diky vsem za rady.
For Marwin:
Já Ti tedy vůbec neporadím,mě by spíš naopak zajímalo co seženeš a za kolik.Chtěl bych se tam taky podívat,ale později,spíš až v Srpnu-Září, a tak bych byl vděčný za jakýkoliv info co se týče cen a vůbec...Tak třeba až tu cestu budeš mít za sebou,dej vědět(pm,nebo sem).Nejni nad info z první ruky
Stastnou cestu.
to marwin
se sockama se vůbec nebav, taky mi naslibovali práci a nocleh, a nakonec tě enom voberou.. V hostelech spíš s x-dalšíma v ednom rumu, tagže si musíš tag trochu hlídat svoje věci..asi nejlepčí budeš mít bed and brekfest, seženeš za 20euro na den, ale nemůžeš tam využívat ani pitomou konvici, nebo ledničku. Já si teď zaplatil na celej tejden karavan, a toje taky docela levný. Třeba zkus www.holandsko.cz - je to jedinej Dutchmaster tady v Práglu. Inak ale po ubytování v privatech se ptej až tam, v Holandu
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15