Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No je nás mrtě - 10,724 členů je fuck dost, jenže je to přesně jak řikal užnevimgdo - aktivních je tak 500 a really častých přispěvatelů bude kolem 200. No, možná víc...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
jj, koukam ze sem dobrej grafoman i kdyz pri tejhle rychlosti to vidim na vitestvi sinuheta tak do dvou tejdnu
btw - kanal se nezapocitava, takze realna cisla budou jeste malinko vetsi...
hmm, z toho je jasně vidět, že opravdu aktivních growerů je slabá tisícofka...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nejlepší je, že víc než polovina nemá ani 1 příspěvek
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
já jedu slabejch 350, budu se muset ještě snažit (nebo smažit? )
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Taky nechápu proč zmizel odkaz na členy, že by to bylo provarující?
No nic, nechci do toho carlosovi kecat, ale nejdříf minichat (ten mě dost mrzí - byl super jednoduchej a rychlej... ) a teď todle...
Co vymažete přístě, diskuzní fórum?
Dude: dík woe, rači budu víc hledat a míň buzíkovat
Registrovaných Členů: 20,208 | Celkově Příspěvků: 443,745
Vítáme našeho nejčerstvějšího člena, musa Aktuální čas-- je právě 17:17 PM
... z toho 100% psychoaktivních... miluju oldredy...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
no a jsme u toho
pokud dobre cteme a graf a usoudime, ze kazdy kdo neco pestoval a je clenem grower.cz a rad se pochlubil alespon par fotkama, pak aktivnich pestitelu je neco mezi 100-600 na 20,000 cumilu-kecalu
to za policejni razii nestoji.
Popravde receno, ani tech par jointu, co dokazeme vyprodukovat.
A jestli jo, stehuju se do Svycarska.