Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja po 2 deklech maroko hasi nejaky dalsi huleni pres bong a houby sem nevedel ktera bije treba koukam na zed a ted vsude na zdich ruzny obrazce nebo na zemi z tech obrazcu pak se slily do jednoho koberce a jelikoz byla zima a to po cem sem sel byl snih a nee koberec tak kazdim krokem mi pripadalo jako bych se do toho koberce pak asi ve 2 v rano sme vysli ven a stali u nejaky lampy a ja bych skoro moh prisahat ze vidim oblohu krasne modrou a vsechno jako za dne
Ako je mi zvykom jedného piatkového večera sme sa išli ako zvyčajne dať pár praskov cez kačicu. Nečakal som od toho niečo strašné lebo môj priateľ zohnal makak iba za pár drobných a nebolo toho moc a jeho vybavovacie schopnosti nié sú na vysokej úrovni. Po prvom prásku nič strašné ale po treťom som ho začal chváliť že je šikulka. Začala sa vyfajčenecká debata .Po 2 minútach rozhovoru som sa neuveritelne namotal na jeho hlas a začali sa haluze. Chlapík ktorý na mňa hovril s predu, počul som ho zo zadu asi po 20 sekundovom zážitku som sa prebudil začínal som vnímať okolie a zrazu sa začali diať haluze dalej. Daľší chlapík zase pri mne hovoril o hudobnej a začal hrať na trúbku korá sa mu zjavila rovno v rukách. Krásna zlatá trúbka z ktorej vychádzal nádherny zvuk. Po dohraní sóla som sa znovu zobudil a večer sa pre mňa skončil zo strachu pred týmito halucináciami. Inak keď na to spomínam s odstupom času je to celkom vtipné a rád na to spomínam.
jednou sem si dal o velke takove mensi brcko ae to co bylo vnem to byla tdy siiiiiiiiila........sel sem do skoly pac zatvonilo...jak tak jdu tak se me nezdaj pohledy lidi a porad se divim co tak blbe cumej sak nejsem vbc nejak moc zhulenej...jdu dal a dal a nakonec riditelka jde naproti a vtom pribehne kamos a okamzite me vytrhne z ruky papirky a schova to....ja sem vbc nechapal o co tu jde a pochopil sem to az na konci vyucovani...do te doby sem byl slusne mimo a vbc sem nechapal proc je ve skole tolik lidi a co zu vbc chcou ....ani sem nevedel poradne co tam delam ja....
Ja sem si taky nedavno dal do palice s kamosem a bydlime na vesnici tak sme se vydali po takove polni ceste za mym bratrancem. Tak si pekne vykracujeme a ja uz sem nemohl tak sem si dřepnul a kamos dostal zachvat smichu jako svine a jen tak tak ze sebe vytlacil at se podivam pod sebe. Tak se otocim a primo pod prdeli 3 hovna asi od psa. Tak sem dostal taky zachvat. A asi 5 minut sme tam jen tak stali a svijeli sme jako prasata.
Kalime u kamose doma a dalsi kamos co uz mnel dost sel spát. My sme jeli dal a vodpalujem brcko. V tom nekoho napadlo dat shota tomu kamosovi co spi. TaK sme mu jednoho poslali kdyz spal a co se delo potom bylo nepochopitelne. Kámos okamzite vstal v ocich jako by nas chtel vsechny zabit ale ten pohled ukazoval to ze neni uplne pri smyslech.V tom se zved a odsel pric. Tak sme se zasmali a rikame si ale kam sel tak mu volame a von ze nevi kd je co tam dela a proste nic akorat rek ze je v lese. sme se vydaLI kolem lesa a vidime ho tak sme ho vzali a deme spatky na byt. Stojime ve vytahu a on "Já byl v lese a kopal sem tam trojty kickflipy" My mrtví a on porat v tranzu pak usnul a vubec nevi ze se neco takoviho delo proste haluz.
A mne se stalo to ze sem sel po chodniku solidne vyfoukanej a proti mne sli dva lidi. V jednom okamziku co sem mrknul sli ty dva lidi uplne na druhou stranu smerem odemne.Taki nepochopitelny.
A jeste takhle jednou sedim z kamosema a davame smraha a v tom mne napadlo KDE TO SEM ? rikam sedim tu uz dve hodiny a ja si nemuzu vspomenout kde to vlastne sem a po 2-3 minutach sem si to uvedomil. Taki haluz.
BASSINFECTION - ta posledna priloha je znama aj pre mna.
nedavno sa mo dostal do ruk kvalitny hash...stocil som si 2 vodare...neskor jeden prepal a komoval som 2 hodiny na kybli nevedel som kde som...bolo to vnutri chaty a nedokazal som pochopit ze som v lavom rohu a lezal som...na cloveka som sa musel pozerat asi 10 sekund aby som si bol isty ze to je clovek a mozes sa s nim rozpravat celkom neprijemne
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
minule sme sa vracali zo Slavina (blavaci poznaju ) a kamos si zobral do hlavy ze este ide na hrad. Tak si povedal ze ulicky okolo slavina neovlada, tak pojde podla vizualneho kontaktu s hradom. nejak sme sa dostali asi 5 ulic, to sme ale este mali vizualny kontakt s hradom, no zasli sme za roh a fyzicky sme hrad nevideli ale v mysli sme ho videli OBAJA uplne zretelne. Nejak ma napadlo ze aha, to je asi haluz, zaostril som zrak a ze kurva ja cumim do steny rodinneho domu! pozn.: ak-47
samé super príspevky.........tak ja mam jeden zážitok na ktorí nikdy nezabudnem......boli sme u kámoša a mali sme perdo trávy pri sebe(afgan).....balil už tretieho jointa a vtom vošla dnu jeho mama ktora sa vracala s práce, a medzi tím sa stavila pri nejakej kamoške na pohárik... kamoš mi hovorí nechaj tak motáme dalej....o par sekund vošla do kuchyne a vyvalila na nás oči, a v tom zadelila "--zaš kuriš totu marišku?"-- a my v tom výbuch smiechu....potom si sadla k nám mierne pripitá a pozerala..., dobalili sme špeka a odpálili sme ho, kamoš mi ho podal dal som si práska a ja som ho podal automaticky ďalej,--jeho mame-- ona ho veselo zobrala a dala si take prásky že som nechápal....otočili sme dalšie kolo a dalšie.....dopalili sme jointa, zmotali ešte jedného a toho sfajčila sama,asi po piatich minutach ticha začala "to čo ma byť?! to na toto dávaš peniaze?!,ved mi s toho nič nieje!"...,úplne na nas vrieskala a pritom si neuvedomovala že je totálne na sračky...........ešte sme zapálili cigu a medzi tím ona šla do obývačky a pustila na plno hudbu na domácom kine...otvorili sme dvere a ona tam vysmiata veselo tancovala....a my vysmiaty sme nemohli vydržať doma tak sme šli von.....večer sme šli domow.....na druhý den mi powedal kamarát že večer ked prišiel domow u neho bolo asi 20ludí a všetci sa veselo bavili.....len jeho mama spala v spálni.......za tlačové chyby neručím......peace
Tak já připojím něco z opačné stránky, abyste věděli, že exustijí i skutečné anti-haluze.
Jsem tak včera večer šel zkouřenej po ulici a tak si zapaluju poslední cígo, co bylo ve starý krabce s cígy. Tak si říkám, že bych mohl tu krabku vyhodit až uvidím někde nějaký koš či popelnici. Ještě si tu prázdnou krabku přendám do kapsy, kde bude lépe dostupná, aby stačilo udělat jen velice lehký a ladný pohyb, kterým bych onu krabku umístil přímo do koše či popelnice. A taky abych si ji náhodou nespletl s tou plnou krabkou.
Tak jdu a po pár desítkách metrů uvidím kontajnery na tříděný odpad. Si říkám super, to hodím do kontajneru na papír, to bude v klidu. Tak přijdu k tomu kontajneru, šáhnu do tý kapsy a velice ladným pohybem vhodím krabku bezpečně a hluboko do kontajneru. Udělám krok a první co mi dojde je, že to nebyl kontajner na papír, ale byl na plasty. No a hned potom mi došlo, že jsem debil vyjebaný, páč jsem do toho kontajneru vhodil tu úplně novou, ještě ani neotevřenou, krabičku Startek Tak se otočím k tomu kontajneru, abych si tu krabku vytáhl. Ale pojeb! Byl to takový ten kontajner, který se nedá nijak otevřít, aby v něm náhodou nechrápali bezdomovci a jsou v něm jen 2 malé kruhové otvory pro vhazování bordelu.
Tak si zkouším svítiti mobilem a rukou prošmátrávám kontajner, jestli náhodou tu krabku nevytáhnu. Ale asi jsem ji hodil moc daleko, takže ani po 3. pokusu o nalezení krabky v kontajneru, jsem jí nenašel Neměl jsem u sebe zrovna žádný peníze, takže jsem byl úplně v prdeli.
Nic, přijdu domů, vemu nějaký prachy a jdu do supermarketu, co ho máme u baráku, koupit cíga a nějaký piva, abych zapil tu stracenou krabičku.
V klídku jsem si koupil nový Startky a 3 piva. Přijdu s tím domů, vyndám piva z tašky, abych je dal vychladit do ledničky. A v tu chvíli zjistí, že jak jsem byl zhulenej, tak jsem si koupil 3 nealkoholický piva
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Myslel sem si ze su tak moc zhulenej ae asi po 15 min sem se zvedl a sel se podivat ven...ano opravdu mi chyběla bota...vbc sem nevedel kde muze byt..vse sem rekl kámosce a ta se smíchem nevěřila ae pak vyletěla ven nb co a botu mi donesla..prej sem si ji tam nechal..nic sem nechápal..na druhý den mi vse cvaklo..ehm nejak se mi vyzula kdyz sem delal neco s mou novou kamoskou ae nechapu proc sem si vyzouval boty jezisi............byl sem vic zhulenej nez sem si v tu dobu myslel GANJA JEDNA HNUSNA .....
Jednou si to šinu Jablunkovem-Návsím a vidím mrtvou slepici pověšenou za nohy na jedné ceduli...Asi se nějací týpci nudili...Nutno dodat, že sem byl ve střízlivém stavu
nedavno mi kamos rika ze byly na hradisti ve znojme je tam peknej vyhlet tak se tak spalili a sedeli a najednou prej zacali pozorovat nejaky svetylko na obloze co popojizdelo sem tam sem tam zhaslo sem tam zarilo jak svina proste si mysleli haluz no a dneska ctu tohle
Nemuzu sem nedat moje dnesni nechapani takove haluze sem mel jen parkrat a rozhodne to nebylo po power plantu ae to belladonne,JH a nvm co este ... Tkze dnes rano sem mel volno tak sem se rozhodl jit jkze na ryby k jednomu rybniku uprostred lesa.... vyjizdim docela brzo rano a uz v 8h usedam na brehu jednoho krasneho slepeho ramena reky moravy v naprostem pohlceni zdejsiho lesa. ani si nevytahuju cajk a balim speka (aby to rybareni bylo zabavnejsi ze ) ... sedam na batoh vsude rosa docela zima ae me to nevadi a palim cerstvje ubalene brcko power planta (energetickeho huleni !!! ) asi po 5min este nedopalene brcko zacinam citit ten opojny stav fyzicky je to jko vzdy brneni po celem tele a tentokrat se to vymkne kontrole po psychycke strance a zacnou takove haluze ze bych to cekal od jineho modelu a ne od PP .... diva mse do mraku a najednou upren na jeden pohled omracen silou skunku se mi zacnou zjevovat naprosto ostre city obrazy zvirat vzdy jedno tak na 5s krasa...... KUN,ZRALOK,HROCH ...spousta spousta zvirat a tak moc realnejch pak to prechazi ve veci jko je litajici talir, horici letadlo, nejake nesmysly, stary pan s holi a se psem,.....no byl sem v uzasu omracen touto latkou se divam do lesa na jednom velikem strome v korunach stromu si stoji skritek docela maly skritek zlute kalhoty,zelene triko, cervena cepka, bile rukavice a opira se o kmen a diva se nekam na me.......nechapu a sleduju.....podivam se naproti na breh a tam vidim male divoke pruhovane prase s hlavou vlka jak na me uprene cumi a je paradne 3D krasne barvy site no proste skutecne ....vedle ma schodky do vody ze dreva udelane coz sem nechapal ae krasa .....sedim tam tak asi 1h 30min a haluze se stale deji na strome skritek porad civi, prase lezi na druhem brehu a kazdy pohled na oblohu prozradi nejaky krasny plne vybarveny obraz...... po uplynuti asi 2h se zvedam ze po tomto ani ryby chytat nebudu a jdu domu. .......... STALO SE TO ESTE NEKOMU ZE STE MELI TRIPOVEHO POWER PLANTA???? .... belladonna nb JH je bezpochyby pekny odpal a PP sem mel vzdy krasne fyzicke pocity a toto neni vbc energeticke spis akorat postupem casu malo spanek a hlavne tripovej ucinek fakt haluz co sem to vyplodil v me skrini