Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
akoze fakt Respectah!!! Tento shamanus sa mi zacina pacit...ty kokso! ja som uz z tych obrazkov na sracky zozeniem si aj ja semena shamana. ako ze zozeniem? ja si ich MUSIIIM zohnat! k+
samo-sebou,ze mi to vadit bude!!
fakt dik.mam radost,ze to tak-dajak s "odratymi usami" dozrieva.
ked uz pisem,dodam,ze po vysuseni su vsetky sisky (ci uz je to shaman,alebo noname) pomerne riedke./v porovnani s minulim rokom/
niekde som tu pisal otazocku,ako na "TVRDE SIHY?".Tak som teraz zistil,ze moste mat akukolvek odrodu a speci. hnojiva a bla bla bla..
KED JE RAZ MALO SLNKA A TEPLA-JE TO V RITI.
ps-semien bude malo,tak to spracujem sam.
iba ak by mal niekto zaujem o moje nonames a ALPIN..da sa dohodnut a vymenim.(ponuka musi byt podlozena-bud foto,alebo..?,proste,ked mi napise neznamy novy clen-"POSLI SEMENA",tak asi..)
cus a lovu zdar
Tak,shaman je uz doma a na policku zostali este 3*e.skunkosky.
1.a 5.fotku som zhotovil zo stromceka(pri jeho likvidacii-za rok dost podrastol,tak som ho musel trosku "upravit"),no a ostatne su detaily pomali zrajucich paliciek.
NECH SA PACI.................................................................................bB.
No jako vždy první příspěvek od mě Mám tu tvoji galerii rád, tak víš jak a pár vět... ten shaman tak tmavne nebo se mi to jen zdá, připadá mi to že přecháí do černé barvy...jinak je krásnej, mám rád barevný kýtí. A taky obdivuju tvoji odvahu tohle pěstovat takhle navolno, nemáš strach s čorek, to by docela zamrzelo. A jinak myslíš že te e. skunk stihne dozrát ? vypadá velice "mladě". A pokud se nepletu tak e. skunk dozrává brzo (early). Jinak jako vždy...jsi mě potěšil...pad pošli fotky se sušení, tajimalo by mě jak vypadaj uschlý. Uff už ti tady zaplácávám galerku, tak zatim a přeju ať ti ten e.skunk dozraje, byla by to škoda kdyby ne. rEzZzPekT f0r U....
wad(moj staly clen) cau-to vies,ze sa bojim pestovat na volno a bojim sa corkarov a slimakov a srniek a a a a "O TOM TO JE!!"
Dnes ako sa tak vraciam s plnou igelitkou(rupsak som mal plny foto vybavenia-fotil som si to aj na 6*6-PENTAGON),po luke(poli) sa oproti mne ruti civilne auto!!Na 3s som uplne zdrevenel!Rychlo som vbehol do lesa a skryl sa do hustiny!! Uuuf,asi dajaky lesaci abo co??!
Par metrov odomna vyliezol z auta starsi chlapik,cumel chvilu do lesa,potom nastupil,otocil auto a odjel.Uuuuuuf.
Neviem co to bolo,ale mal som v tej chvili dost!!
...no nic,v kazdom priipade-MATROS JE UZ DOMA A JA SOM STALE NA SLOBODE.
e.skunk-je sice early,ale len v tom pripade,ked je JAR-LETO-JESEN a nie, JAR-JESEN-JESEN!!
Necham ich tam do decembra a uvidime.