Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja uz som cez nich nakupoval maju tam toho ovela viac ako maju na webe, musite sa len spytat...zavolajte alebo napiste mejl som velmi spokojny s ich sluzbami
ty vole tam maju ceny fakt ako pre dealerov...
komplet 400w za 6120,- a cooltube za 3600,- , za ten cooltube mam v green spirite komplet 400w komplet aj s tienidlom...
a za 600w mam v greene dve 600w...
heh na zamyslenie, ci ani nie?!?
potom sa necudujem ze tam lucia kupil(a) system za 40 litrov
aloha
V kazdom pripade dostavame len tolko, kolko davame.
Honoré de Balzac
cAseFaN:svata pravda sefe greenspirit je dobry aj ked ties tie ceny niesu take akurat ale zase kvalita,oxota predavaca,pokec a este moznost obiednat co len xces
na greenspirite ma zere len jedna vec a to ze neposielaju hnojky na dobierku(kvoli blbej slovenskej poste)... sice nebyvam od blavy az tak daleko, ale stejne(ludia su lenivy)... budem sa tam musiet zastavit nuz co uz
aloha
V kazdom pripade dostavame len tolko, kolko davame.
Honoré de Balzac
Cuzz indi... tak s tym v BB si mi celkom pomohol lebo sa mi nechce chodit az do BA a cez postu ties nechcem ist... a skusenosti zatila nemam so ziadnym...
ee...uz tam nestretnes nikoho..posledne tyzdne som tam bol niekolkokrat ale zatvorene....ale chalanom sa dari a pocul som ze sa budu mozno stahovat takze nas jediny shop v BA snad nezanikne...
2Jurasek
Hm, neblázni, len to nie, ale sak co im jebe, ked tam maju obchod tak nech ho otvoria neee!!! a neni nieco napisane na dverach že z akých dovodov zavrete???? a kedy bude otvorone alebo ci vobec bude??? Aby som sa nejebal do BA zbytocne...
Pani takze vidim ze vam musim objasnit situaciu. Ceny neviem ake maju,ale viem,ze sme si tam chceli kupit celu zostavu,dosli sme tam,total underground(doslova),typci najprv vypadali v pohode a tak.Poradili,pokecali sme tak isto az nad ramec otv. hodin,spisal vsetko co potrebujeme,zobral si od nas cislo a dohodli sme sa,ze sa mu tak za 2 tyz. ozveme,ze by to uz malo byt.Po tomto case mu volame,nezdviha.Po dnoch skusania to konecne zdvihol,ze mali nejake fofri a tak a ze uz to budeme mat za tyz. pripravene.Za tyz. volam,nezdviha,potom vypnuty a takto dokola niekolko tyzdnou.Varil nas cez telefon,ze uz to bude a tak a kaslali na to.Furt maju zavrete,nedvihaju a tak.Nakoniec sme museli ist do Brna(vrele odporucam,pohoda obsluha a vsetko).Myslim si ze ked chalani chcu robit business,tak by nemali robit taketo ojeby.A neboli sme jediny!!!