Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší místo je tak 2.5 km od jakékoliv civilizace, náhorní plošina s převýšením alespoň 200m, podmáčenej flek v pláni kopřiv vysokých cca 2- 2.5m a ještě k tomu spojených svízelí (takovej ten chytlavej svlačec s kuličkama, kterej ty kopřivy spojí, při prvním kroku ti kopřivy sevřou nohy a spolehlivě tě popálí, pokud tím budeš chtít projít).
Tak to mám já, spousta lidí ví, že to tam máme, ale běž do krpálu jako prase, prolejzej hektary sviňstva, popal se jak sviňa, zabigus se od těch nesundatelnejch kuliček, a to všechno jen pro to, že nejspíš nic nenajdeš. To si to radši každej rozmyslí a půjde hledat podle labe
Ani nemluvím o tom, že tam je zrušená, vystěhovaná, rozpadlá sudeťácká vesnice a nějakej blb (prej hráli paintbal) tam spadnul do studny a (prej) se zabil.
-Radši jsme už 2 studny takhle označily, neboť to tam záchranáři zvalchovali jako prase a tudíž oni jsou naše největší hrozba.
-A ještě jeden bonus, nedoplazil se sem ani jeden Španělskej plzák (ty oranžový žravý kur..), jsou tu maximálně šneci zahradní a to jen sporadicky. Taky radši zůstávaj v polabí a přes 2 km širokej les do kopce se jim nechce.
Z vlastnej skúsenosti doporučujem.
Malini večinou ak nie vždy rastú na južnej strane čo znamená veľa, veľa prekrásneho slniečka a tam kde rastú maliny tam je kvalitná pôda. Že ti to niekto zruší sa nemusíš báť .... x))
Outdoor môžeš pestovať všade, všade máš riziko toho že ti to niekto nájde. Ide len o štastie či neštastie x) ( Pametám si pred cca 2 rokmi som videl 2 krásne rastlinky zasadené asi 50 metrov za kriminalkov - vyšetrovačkou alebo čo to bolo)
Původní příspěvek od Jay-jay píšu to tu do toho threadu každý rok a zopakuju to i teď: VŠUDE
stačí zapojit hlavu
Jasný, všude se dá, jen aby člověk znal jak to roste, věděl tudíž kdy zasadit a je vše jak má byt! Předloni jsem sklidil 3,5kg mimo svůj pozemek, vzdušnou čarou 4km od Pražského hradu, takže VŠUDE a pořádně na punk!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Všude a nikde! Prochodil sem fakt velký kus naší země, smočil si boty v tekutém hnoji, poškrábal se o trny, umazal se od bláta, neskutečně zmokl, ale místo sem našel. I když nakonec ve městě a ne někde na okraji.
jo presne tak ja to vyresil malinama/ostruzinama ... roste to jak divy a da se s toho udelat dobrej zivej plot, mam to navic blizko dalnice za polem a jeste zakomponovany v lesnich skolkach (nevim jak vy, ale v lete tam mam takovy dusno ze to ani pekny neni, ale pouze ve skolce, jak se z ni vylezete je hned lip, takovej prirodni sklenik ). 1. rok sme zvladli letos 2 sezona
čaute, letos chci začít pěstovat outdoor buď ve staré cihelně je daleko odevšeho a všude kolem pouze pole, a nebo v takovém lesíčku úplně u hranic asi 4 km od nejblížšího baráku na mini mýtinkách.. mimochodem k těm malinám není náhodou u malin a ostružin kyselá půda? což by mohlo vadit při růstu?
Kukuřice se stříká selektivním herbicidem proti dvouděložnym plevelum , čili sázet až po postřiku , a kdy že se to stříká ? ...ask your local corn farmer...
No vtý školce,se mi to moc nezamlouvá lesačky se starají o stromečky jak o dětičky,a beztak dnes už znají i krásné samičky takže pozor na to:! ale zas neříkám že se to nedá podchytit tak ať se daří,..
Skolka uz musi byt odrostla vsiml sem si ze mladej porost do 1 metru jeste obhospodarujou a vysekavaj vsechen ten bordel co roste kolem ale kdyz najdes uprostred 2,5metrove skolky paloucek pro 6 kytek ... no proste kdo hleda ten najde. ale z 50% je to o stesti kdyz tam v okoli ti drevorubci furt pracujou. Kazdopadne uz nam to zacina za 14 dnu dem sazet
Jak píše hermafrodit, musíš vychytat takovou školku, která už je odrostlá, ale ne zase moc, aby se tam nedělala prořízka (tu ale dělají většinou na jaře, takže když to tam prdneš někdy v květnu, problém by to být nemusel.) Já takhle sklízel úspěšně poslední tři roky, letos čtvrtý pokus. Okolo jsou další školky, jendna hodně vysoká (loni ji vzali celou,) druhá malá, stromky cca 1 m, tam sekají trávu. Lesáci makali tak 20m od kytek a všechnu zůstalo na místě. Měl jsem v lese i foliák, taky cca 20m od cesty (!!!) ze které šel i vidět. Kolem byl docela hustý provoz, lidé chodí na procházky, houby.. Flek padl až loni, když dělali prořízku, jinak bych tam zůstal. Takže lesní školky - při správně volbě jednoznačně doporučuji!!
Mě osobně se po pěti letech návštěv loupežníků osvědčila střecha starého zimního stadionu... Bohužel stadion je v rekonstrukci a moje květináče kdesi na skládce.. Dnes už problém nemám,nejlepší je požádat někoho,kdo bylí na samotě,nebo jako já u starce v sadu,má tam tři psy a nikdo si tam netroufne.. Po sklizni přinesu lahvinku kořaličky a oba jsme spokojeni..
Naposledy upravil karlos.borba 12-04-2011 v 20:32 PM