Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podla mna to teraz nehnoj vyzera to byt dost prehnojene,mne sa to raz podarilo tiez ale iba slabucko sa mi uplne konce listov zfarbili do hneda,faqt iba konce 2-3mm tak som pokracoval v hnojeni ale v slabsej koncentracii,ja by som to teraz aspon par dni nehnojil
stymi hnojivami co mas skusenosti nemam
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
Původní příspěvek od tomas2pet Ahoj, jakou tam máš vlhkost?
tak vlhkost bohužel nevím myslíš že to může být tím?
box je v místnosti 2,5*1,5m málo větrané teplota je tam tak 29oC při zapnutý lampě a co se týče tý vlhkosti myslím že nízká nebude, protože v celý tý místnosti je klima jak ve skleníku...
Mám takovej problém vyskytli se mi a listech nejaký veci vypadá to jako prožraný, ale vůbec si nejsem jistej. Myslim že by to mohli bejt svilušky ale zase žádný brouky sem nenašel tak nevím. Prosím poradte mi někdo kdo by vědel co stím.
Jsou pravděpodobně svilušky nebo třásněnky. Či obojí.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
tohle vypadá spíš na třísněnky něž svilušky. Sám je občes mívám a tohle tak odpovídá.
prohlídni si listy jestli po nich nelezou malinký pohlouhlý breberky.
Případně pokud jde o svilušky tak tam najdeš maličký vláka jakoby pavučinky. Jsou hlavně na spodcích listů
ja tam jako žádnýho broučka nevidím ani žádná pavučinka nikde, ale ze spoda jsou trošku vidět černý mikro tečky. Ale na to asi použiju stejnej postřik ne? brouk jako brouk :-D
Původní příspěvek od ebola ja tam jako žádnýho broučka nevidím ani žádná pavučinka nikde, ale ze spoda jsou trošku vidět černý mikro tečky. Ale na to asi použiju stejnej postřik ne? brouk jako brouk :-D
ty černý mikro tečky jsou hovinka třásněnek
ale co na ně použít nevím já je nikdy moc neřešil , protože sem je měl vždycky pár týdnů před sklizní a už sem na ně nic dávat nechtěl.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“