Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caffte groweri pls mam mensi problem: predvcerom som presadzal moju bylinu a uz mala blizni krasne aj listy a zrazu zodna naden hnije uplnu schnu liksty a cim dalej cela rastlina aj som dal hnojivove ticinky do zeme mala pekne slunicka uplni luxus pre nu...neviete preco?..pritom som ju neposkodil ani korene ani nic (
Původní příspěvek od Fellon caffte groweri pls mam mensi problem: predvcerom som presadzal moju bylinu a uz mala blizni krasne aj listy a zrazu zodna naden hnije uplnu schnu liksty a cim dalej cela rastlina aj som dal hnojivove ticinky do zeme mala pekne slunicka uplni luxus pre nu...neviete preco?..pritom som ju neposkodil ani korene ani nic (
to ako myslis ze to ma blizny? to mas nejaky predpestovany autoflower? ked hej, skus zmerať ph. s tymi tycinkami si to neprehnal?
neviem si nejak zohnat PH papieriky... nahodou nemate skusenost s pestovanim tam, kde rastie mach a su tam aj listnate stromceky alebo kriky lepsie povedane do 2 metrov ???
dik
Původní příspěvek od crowe1 neviem si nejak zohnat PH papieriky... nahodou nemate skusenost s pestovanim tam, kde rastie mach a su tam aj listnate stromceky alebo kriky lepsie povedane do 2 metrov ???
dik
Já mám vyhlídnuté místo v nějaké lesní školce, ale mám z toho nějaký divný pocit kvůli myslivcům a čorkám =(. Asi půjdu hledat i nějaká jiná místa. Ale snad mi to letos vyjde.. Zdar a nechť to roste. =)
Vyhlídnul jsem si místo v bažině, kde roste rákosí a je tam asi 15 cm vody. Chodit bych tam musel v holinkách a kytky by byly v kýblech. Chci se zeptat jestli ty kýble můžou bejt částěčně ponořený v tý vodě a rovnou si ji odebírat, nebo je mám postavit na ňákou konstrukci nad vodu. Předem dík za pŕípadné odpovědi.
Původní příspěvek od Zmerčenej Klon Vyhlídnul jsem si místo v bažině, kde roste rákosí a je tam asi 15 cm vody. Chodit bych tam musel v holinkách a kytky by byly v kýblech. Chci se zeptat jestli ty kýble můžou bejt částěčně ponořený v tý vodě a rovnou si ji odebírat, nebo je mám postavit na ňákou konstrukci nad vodu. Předem dík za pŕípadné odpovědi.
zdravim, kdo mate kytky na balkonech nebo na terasach, otacite je?
nebo je nechavate porad stejne nakloneny za sluncem?
cim vic sviti na jednu stranu kytky, tim vic ta strana roste a ta strana u zdi, u okna moc nepovali je to tak? diky
Čus hoši nevim jestli to tu je.. já to nenašel, ale jak je to s pšenicí? ta se sklízí asi brzo na marihuanu co? nebo myslite ze by to slo? dik za odpoved
2 kvadru: hele to by se z toho zbláznil každej je furt otáčet kytky se prostě točej za sluncem, myslimže to každej nechává tak jak to je, at si kytka poradí... ona se vytáhne a přizpůsobí
2 Tod: Nešlo ptž je moc nízká a navíc se sklízí dost brzo ledaže by jsi tam jedině udělal plantáž nějakejch lowriderů nebo jinejch nízkejch autokvetoucích odrůd
čau!!!napadlo mě sadit do arealu již nefunkčních továren.Mate stím skušenosti?A taky mě napadlo zkusit pěstovat v městské zeleni.Na ruzná místa v centru města puknout řízek atd.Máte stím někdo zkušenosti?
Ja si myslim ze POD LAMOV JE NAVETSIA TMA ja som to dal cca 50-100 metrov od par domov a priamo pod jednu chatku navstevovanu a tam som nemal problem len zalezi kedy tam človek chodi... zakladam natom je to naj
Okno + Out ' 07
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30484
zdarec, kluci mam jednu otazečku. Sestavil jsem si foliák 200x150cm jen chci slišet vaše názory kam by jste ho daly když takovoudle več (pro takovýdle účely) nemůžu mít doma. kam s nim nejideálnější místo je asi něco opuštěného něco jako kasárny že jo?