Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja som na tento naplánoval nejaké kloníky Chronicu, Hashberry, Jock Horror, a možno aj White Satin sa podarí....
A ešte nájdem aj dáke nonamy od kamošov... ale sú otestované :-)
TAk já mám Orange bud,belladona,durban posion tyhle budou ze semene a řezany white widow ,peacemaker,jack flash,ice, pot of gold tohle je moje sbírka na letošek
NUZ JA SOM TENTO ROK STAWIL NA SATORI OD MANDALI, POSLALI ESTE BONUS 5KS SAFARI MIX CO MA NEUWERITELNE POTESILO A DALEJ JE TU ROYAL THAI, POWER PLANT, SWEET DURBAN, AFGHAN A SAMOZREJME SKUNK #1.. TIETO SU DOWEZENE Z AMSTERDAMU, DUFAM TO POJDE AJ POD SLNKOM
Tedka s kamaradem děláme malou matkárnu,zásobárna jen pro nás,hlavně na out(White widow,Ak47/Chronic,mr Nice.A ze semen od sqirela Dp/Em,Master kush,Holands hope.
Zdravím, predminulý rok som skúšal passion1 a minulý rok opium (paradiseseeds), ťažko povedať ktoré boli lepšie, zdalo sa mi to podobné... Tento rok som sa vo Viedni (bushplanet) nechal presvedčiť na Frisian dew a Voodoo... Nemáte nejaké skúsenosti s týmito modelmi?
Ešte zvažujem aj kúpu Mandala1, tak keby mal niekto skúsenosti s týmto modelom dajte vedieť...
2 kelo:Ja som tiez tento rok kupil voodoo.Kamos to pestoval minuly rok a bol to matros ktory ma velmi zaujal po kazdej stranke....jednoznacne odorucam.. ))