Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 56 57 58 59 60 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 913

no ja by som povedal ze mozno tomu aj nieco chyba... napriklad taky fosfor...

Old Post 02-10-2008 v 19:24 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 914

jimboss: z okna jde videt takova krasna zahrada a ty tu kytku trapis doma na parapetum nechapu, muzete to by klidne prehnojeni nebo i prelity, jak casto hnojis ?

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 02-10-2008 v 19:26 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 915

Taketo problemi ako ohybanie spicky listu 2 dovody::::Bud prehnojujes....alebo naopak je tam malo P.....Jednoducha pomoc odmeraj Ph----A na to prelievanie tiez pozor ak si to teraz prelial tou vodou tak uz to nechaj vyschnut sa mi to zda dost mokre...

Old Post 02-10-2008 v 19:31 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 916

citace:
Původní příspěvek od DooMer
jimboss: z okna jde videt takova krasna zahrada a ty tu kytku trapis doma na parapetum nechapu, muzete to by klidne prehnojeni nebo i prelity, jak casto hnojis ?

pise ze hnoji podla navodu tak tam by problem nemal byt

pozeram ze kvetinka ma uz dost pokrocily kvet a on ma hnojku na rast
to hnojivo ma malo fosforu keby to prelieval alebo prehnojoval uz by sa mu to podla mna prejavilo davno lebo to je skorej chyba na zaciatku

jimboss: kup si nieco co ma viac fosforu a drasliku alebo rovno ten HESI Bloom

Old Post 02-10-2008 v 19:41 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimboss
Nový Člen

Karma uživatele jimboss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 917

DooMer: No zahrádka sice je, ale už je zima a v noci by to bylo asi krušný pro ně.

Tak sem to prolil a uvidíme. Jinak právě že to přešlo do květu moc brzo, takže už jim moc nedávám.

Old Post 03-10-2008 v 07:56 AM
jimboss je offline   Profil uživatele jimboss   Find more posts by jimboss   Foto galerie člena jimboss   Click here to Send jimboss a Private Message   Add jimboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tripmag
Stálý Člen

Příspěvek č. 918

uz im moc nedavas?
to nevadi ze to preslo do kvetu myslis ze rastlinka tvori kvety zo vzduchu a vody?!
potrebuje snad aj nejake ziviny...

Old Post 03-10-2008 v 17:08 PM
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

žloutnutí a následné odumírání listů Příspěvek č. 919

zdravím,

tak od začátku : Tento týden jsem rozjel box 400w hps a teď ten problém... řezy krásně zakořenily tak jsem je zasadil do cca 1l květináčů (uřezaný petky). Řezy začaly růst, ale po pár dnech se zasekly a růst se zpomalil min. 5x , začaly se lehce kroutit listy a od těch největších žloutly a tvořily se na nich uschlé skvrny. Usoudil jsem že jde o přehnojení, protože jsem je před tím hnojil terra bloomem od plagronu.
Vysadil jsem tedy hnojky a doufal, že se to zlepší, ale neustále se to zhoršovalo a do toho se objevili svilušky . No na svilušky jsem použil omite 30w ale flekatění a schnutí listů stále pokračovalo. Začal jsem tedy upravovat PH zálivky na cca 5,5-6 a přidával enzymy od Hesi a trochu alg-a-micu od biobizz. Ale stav kytek se jen zhoršoval
do této chvíle rostly pod CFLkama (teplota byla při svícení cca 27-28oC). Přesadil jsem je tedy do 10l kýblů a dal pod 400w doufaje, že tohle jim už pomůže... ne. Nyní jsou 2 dny pod 400w a stav se pořád zhoršuje .
momentální teplota je cca 22oC v noci a 29-30oC při rozsvícené lampě.

substrát jsem použil "Blüh-Fix květinový substrát" - PH = 5-6,5
v tomto substrátu jsou řezy od zakořenění.

foto substrátu a kytiček dodám zítra

zatím přidánám fotku od TERMIXe, protože můj problém je takřka stejný...
http://grower.cz/forum/image.php?a...39341&size=full

hledal jsem tu tenhle problém a našel několik lidí s timhle, ale ani jednou jsem nenašel odpověď čím to je prosím poraďte

Old Post 04-10-2008 v 13:46 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Karma uživatele peetr19 - 0% Pěstitelská

Upozornění žloutnutí spodních listů Příspěvek č. 920

Potřeboval bych poradit!kytky mám 23dnů v květu a začaly se mi poslední dobou kroutit a žloutnout listy!!teplota ve dne 28-33C...první začne žloutnout špička listu a postupuje to ke stonku,když listy otrhám tak se to začně objevovat na dalších!!

Old Post 06-10-2008 v 17:58 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 921

no tak to jsem nevěděl že normálně listy usychají...tak teda snad to tak má být no!!jinač díky

Old Post 06-10-2008 v 18:24 PM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Killuminaty
Stálý Člen

Karma uživatele Don Killuminaty - 89% PěstitelskáKarma uživatele Don Killuminaty - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 922

33 je fakt dost ale teplotou to asi nebude,to by to zltlo aj hore .mal som ten isty problem,rozoberali sme ho v mojom threade,cekni
mne zacali zelenat ked som prihnojil z trojzlozkoveho hnojiva a to z grow
ostaly nejake tie zlte lysty na spodku ale vrch zacal znova zeleniet

It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you

moj 1.Grow 400W Skunk #1

moja matkaren

my 1st AERO pokus

Naposledy upravil Don Killuminaty 15-10-2008 v 08:38 AM

Old Post 06-10-2008 v 18:28 PM
Don Killuminaty je offline   Profil uživatele Don Killuminaty   Find more posts by Don Killuminaty   Foto galerie člena Don Killuminaty   Click here to Send Don Killuminaty a Private Message   Add Don Killuminaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peetr19
Nový Člen

Příspěvek č. 923

jj

Old Post 06-10-2008 v 18:31 PM
Don Killuminaty
Stálý Člen

Karma uživatele Don Killuminaty - 89% PěstitelskáKarma uživatele Don Killuminaty - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 924

zdarvym tiez som mal tento isty problem,pridal som viac zivyn a ofuk na cirkulaciu,odvtedy pohoda

It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you

moj 1.Grow 400W Skunk #1

moja matkaren

my 1st AERO pokus

Old Post 07-10-2008 v 19:18 PM
Don Killuminaty je offline   Profil uživatele Don Killuminaty   Find more posts by Don Killuminaty   Foto galerie člena Don Killuminaty   Click here to Send Don Killuminaty a Private Message   Add Don Killuminaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.Chilli
Stálý Člen

Karma uživatele mr.Chilli - 91% PěstitelskáKarma uživatele mr.Chilli - 91% Pěstitelská

Dotaz Uschlé konečky listů a jejich zkroucení nahoru. Příspěvek č. 925

Zdravím všechny,

potřebuji prosím rychle poradit.

Usychají mi konečky listů a kroutí se směrem nahoru.

Holky jsou 38 den na květu.Jsou vysoké 75cm.
Hnojím je od BioBizzu BioBloom 5ml/1l a TopMax 5ml/1l

Nevím jestli to není důsledkem předchozího přehnojení,protože jsem jim naposledy dal 6ml/1l a to už bylo pro ně moc.
Úplně mi zežloutly spodní listy a začly opadávat.
Moje diagnóza: přebytek dusíku.
Takže jsem každý květináč propláchnul 2l dešťové vody.(květináče mám 6l)

Světlo mám 250W a je 23cm vysoko od kytek,takže spálením to zřejmě nebude.
Teplota u vrcholku 28 C.
Vlhkost udržuju mezi 30-40%

Fakt si nevím si rady...

Naposledy upravil mr.Chilli 08-10-2008 v 09:23 AM

Old Post 08-10-2008 v 09:09 AM
mr.Chilli je offline   Profil uživatele mr.Chilli   Find more posts by mr.Chilli   Foto galerie člena mr.Chilli   Click here to Send mr.Chilli a Private Message   Add mr.Chilli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Killuminaty
Stálý Člen

Příspěvek č. 926

vyzera to na prehnojenie,popozeraj sa tu na fore je tu toho otom vela

moj 1.Grow 400W Skunk #1

moja matkaren

my 1st AERO pokus

Old Post 08-10-2008 v 09:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 927

no tim prehnojenim by to melo byt, jestli taky, aspon me se stalo ze jsem to prehnojil. Pote jsem to amatersky prelil. At se vycisti, ale dal jsem te vody az moc.Zkroutili se listy jeste vice. Dalsi skvely podnebi pro koreny......

aaaaa nez ja neco vypotim

Old Post 08-10-2008 v 09:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.Chilli
Stálý Člen

Karma uživatele mr.Chilli - 91% PěstitelskáKarma uživatele mr.Chilli - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 928

Takže to je výsledek a dopad přehnojení říkáte,jo ?

Takže mám ješte jednu otázku.Další zálivku mám dát pouze vodu ?
Nebo je mám pozvolna zase přihnojovat,co ?

Old Post 08-10-2008 v 09:28 AM
mr.Chilli je offline   Profil uživatele mr.Chilli   Find more posts by mr.Chilli   Foto galerie člena mr.Chilli   Click here to Send mr.Chilli a Private Message   Add mr.Chilli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 56 57 58 59 60 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás